Какво мислите за тройките?

• 52 478
  • 244
  •   1
Отговори
# 15
  • Nice
Млад човек съм  Laughing Ама връзката ми може да мине и без такова ''извисяване''.
Не бих го направила с постоянен партньор (аз, той и още някой/я). То май и без да съм във връзка не бих го направила  Thinking
Мисля, че едва ли тройка доставя някакво невиждано удоволствие, ако някой иска да го прави за кефа. Ако пък е за разчупване, то може да стане и без трети човек  Laughing

# 16
Каквото удоволствие ще ти донесе един, такова и двама партньори в секса. Всичко е в главата на човек. Не виждам иначе защо е толкова важно двама да ти грухтят във врата, а не един... Tired

# 17
ллл традиционно "експерименталните" тийн-години

Стига бе, аз ли съм нещо застаряла, или тийновете вече пробват неща за напреднали! А аз си мислех, че просто правят секс с тоя и оня...тройки и други по-сериозни експерименти са си за 25+, иначе със сигурност някои момичета може да се травмират.

# 18
ллл традиционно "експерименталните" тийн-години

Стига бе, аз ли съм нещо застаряла, или тийновете вече пробват неща за напреднали! А аз си мислех, че просто правят секс с тоя и оня...тройки и други по-сериозни експерименти са си за 25+, иначе със сигурност някои момичета може да се травмират.
Не бих се травмирала,ако не живея с единия от двамата  Laughing Друго е на ергрнски години да се пробва,съвсем друго с брачната половинка. newsm78.Вече съм почти 80 процента сигурна,че ако пробваме с 3-ти човек няма да доведе до нищо положително.

# 19
Има тройки и тройки: понякога си е игра за пораснали, а за тийнове може да е леко групово изнасилване и да не е много положително изживяване.

# 20
  • Sofia
   Не знам какво е целокупното положение и сексуалните трендове сред тийновете, но няколко мои приятели (предимно момчета, разбира се) участваха в мини-оргии точно в ранните си юношески години. Сякаш на моята възраст вече сексуалните проби и демонстрации леко станаха тема-табу, но може и само в моя кръг да е така, не претендирам за всеобхватност.

Ама, то, като се замисля, чичко с две лелички в критическата, въргалящи се, грухтящи и преплитащи позапуснати телеса из чаршафите, никак не са апелираща гледка, бляк. newsm78

# 21
Не в критическата, ама в студентските години или около 30-те си представям, че експериментите са по-съзнателни и различни. В тийн годините е някакъв хаос. И аз съм чувала за тийн тройки с две момчета и по-отворена кака, ама като че ли не за тая тройка говорим...

Иначе и аз не бих пробвала да разширявам диапазона, то си е излагация, особено след като сте станали родители- някакво уважение трябва да има към секса:)

# 22
  • Sofia
   Да, студентските години също са удачен период за подобен род "упражнения". Crazy

# 23
Иначе имаше едно шоу по ТиЕлСи за такива, дето правеха тройки и суинг...е там вече си имаше разни психични отклонения.

# 24
Вече съм почти 80 процента сигурна,че ако пробваме с 3-ти човек няма да доведе до нищо положително.

Браво! Завиден резултат, поздравления!  Mr. Green

# 25
И аз не съм стара още  Crazy, не съм и консерва, ама с ММ такъв страхотен секс правим  Blush, че 3-ка през ума ми не е минавала  Crazy
Сега ме накара да се замисля  Joy Joy

# 26
Вече съм почти 80 процента сигурна,че ако пробваме с 3-ти човек няма да доведе до нищо положително.

Браво! Завиден резултат, поздравления!  Mr. Green
Надявам се само да не се отрази и на ника hahaha

# 27
Абе, то на пола да не се отрази, че и така е трудно да се разбере мъж ли пише, жена ли, или хермафродит...  Laughing

# 28
Никога не съм ги разбирала тези профили, в които фигурират и мъж, и жена! Има ги и във фейсбук! Слети ли ходят, двама човека в едно ли са?  newsm78 Не могат ли мъжът да си има свой профил, жената неин? Tired

# 29
Никога не съм ги разбирала тези профили, в които фигурират и мъж, и жена! Има ги и във фейсбук! Слети ли ходят, двама човека в едно ли са?  newsm78 Не могат ли мъжът да си има свой профил, жената неин? Tired
И аз това не го разбирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт