Какво мислите за тройките?

• 52 487
  • 244
  •   1
Отговори
# 195
е кой го заклеймява? бутаме въздуха тука, обсъждаме си и чакаме някой да скочи в кацата с истински истории. Иначе темата е много пъти обсъждана тук. Не заклеймявам, но пък не ми го и пробутвайте като панацея за семейно щастие.

# 196
  • София
Повечето (голяма част, от които не са опитвали) веднага лепват етикет и заклеймяват правилите го, като не - семейство, не - обичащи се хора, загубена връзка и тем подобни. Няма лошо, имаш мнение, не те кефи, няма да го опиташ, но това не ти дава право да омаловажаваш връзките и чувствата на хората, които го правят, защото те не са по - малко обичащи се от теб и мъжа ти (примерно) и да ги принизяваш до втора ръка семейство. Това имам предвид...  Peace Аз казах, че има приятели сиунгъри - еми и за миг не съм си помислила, че тяхната любов е по - различна от тази между мен и съпруга ми, само защото са решили да разнообразяват сексуалния си живот или да реша, че вече не са семейство или пък не се обичат...  newsm78

# 197
Според мен пък говорят от опит, личен или на хората около тях (суингъри, които след раздялата разкриват всичко прикривано с прекрасни думи дотогава), но можете да вярвате на каквото ви е удобно  Peace

# 198
  • София
Не знам...аз около мен имам доста познати, практикували тройки (и в младите си години и сега) и суингъри...Еми до момента разделени няма. А всички двойки са с дълги връзки от 10 години нагоре, кои с брак, кои без.  newsm78

# 199
Не говоря за дивотии в млади години, а за сегашно време. Сега, оставят децата вкъщи и отиват да си търсят кой да ги...
Много малко оцеляват. И причината е друга, не любов. Материална най-често.

# 200
  • Ямбол
Ужасно си далече от действителността, Човече. Или информацията ти е изкривена.

# 201
Е, поне тази, която засяга лично мен няма как да е изкривена Simple Smile
Иначе и тук имаше такива двойки, които защитаваха тезата години наред. Сега вече мълчат, защото не са заедно. Радвам се, че има изключения и това, че половинките ви оправят други заздравява връзките ви. Приятно лято  Nature Sunny

# 202
  • Ямбол
Е, поне тази, която засяга лично мен няма как да е изкривена Simple Smile
...
предполагам, че това ти изказване не е от личен опит:
...Сега, оставят децата вкъщи и отиват да си търсят кой да ги...
...И причината е друга, не любов. Материална най-често.
Точно за тази действителност имах предвид, че си много, ама много неинформирана.
И ако твоята половинка те оправя, то аз не разсъждавам по този начин за моята и изобщо оправянето не ми е в речника.

# 203
Имам такива познати. Бяха заедно около 3-4 години (живееха заедно, но не бяха точно семейни). Първо направиха с още една жена и уж всичко наред. После мацката поиска да опитат и с още един мъж (другата конфигурация). Пича уж се нави, но като започна да се тутка... Този не му харесва, онзи не става, никой не му пасва на представите и накрая й заведе пак друга жена. Тя побесня и го сиктирдоса.

Аз съм абсолютно против за себе си и моя приятел. Самата идея ми е леко гнусна, аз не харесвам жени по този начин, а и съм сравнително ревнива.

# 204
  • София
Между другото мисля, че преди около година учени доказаха че огромен процент от жените са бисексуални. Нещо от сорта на 80% май беше (тук влиза бисексуалност и лесбийство). Е, винаги мъжете предпочитат две жени, отколкото да делят една мацка. От моя скромен опит (там бяхме две жени) не мога да се изказвам кой знае колко. Мой приятел (несемеен, но сериозно обвързан от около 8 години) редовно прави тройки, но с още един мъж. Казва, че иска приятелката му да се наслаждава и какво щял да ги прави две жени накуп  Laughing Laughing Laughing 

# 205
Човече, да не си слънчасала? Създала си ми впечатление на умен и схватлив човек, какво се опетла в тая и не разбра за какво говорят хората, не знам. Имаш си някакви трудности явно.

# 206
Имам такива двойки около себе си. Не са провалени, не се обичат по-малко, драма няма. Около себе си нямам двойки, разделени заради суинг или тройка. Напротив, имам една камара "нормални", разделили се по всякакви други причини.

# 207
  • Sofia
Създала си ми впечатление на умен и схватлив човек, какво се опетла в тая и не разбра за какво говорят хората, не знам.

То май никой не разбра за какво говорите ти и още един-двама. Peace

# 208
  • София
Хехе, е то в "нормалните" основното са изневери причините за раздяла... Които вероятно не биха се случили ако се експериментираше от време на време. Аз за това казвам, че няма около мен хора с тройки и т.н. разделени и също като при Пагане масово има "нормални" семейства разведени или пред развод. Картинката е отчайваща, масата от мъжете (основно) и жените кръшкат на поразия. Но на последния тийм билдинг, на който ходихме с колегите се убедих вече в тоталния разврат... Все женени, сериозни мъже със семейства и деца... Laughing

# 209
Създала си ми впечатление на умен и схватлив човек, какво се опетла в тая и не разбра за какво говорят хората, не знам.

То май никой не разбра за какво говорите ти и още един-двама. Peace

Четейки последните страници май сме повече от един-двама, и не един-двама ни разбраха, а други дадоха и примери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт