Пушихте ли по време на бременност?

• 60 798
  • 324
  •   1
Отговори
# 150
Е, чак пък да те убиваме. Ако опушваше моето дете сигурно щяха да ме сърбят ръцете, ама за твоето ти си вземаш решенията.
то пък щото ти като не го опушваш не значи че някой друг няма 😂😂😂 а за себе си казвам същото и че се радвам че вече НЕ пуша ... то сигурно съм била единствената бременна пушачка лелеле

# 151
И като не си била единствената, с каква цел ни го споделяш в тази тема? Да дадеш пример на други бременни ли, да покажеш колко не ти пука ли, какво, че не схващам?

# 152
  • Варна
то пък щото ти като не го опушваш не значи че някой друг няма 😂😂😂
Значи, значи, поне докато порасне достатъчно сам да решава иска ли да се опушва или не.

# 153
  • София
Е, чак пък да те убиваме. Ако опушваше моето дете сигурно щяха да ме сърбят ръцете, ама за твоето ти си вземаш решенията.
то пък щото ти като не го опушваш не значи че някой друг няма 😂😂😂 а за себе си казвам същото и че се радвам че вече НЕ пуша ... то сигурно съм била единствената бременна пушачка лелеле

Не видях някой да те напада, за да се оправдаваш.
Възможно е детето на Месечинка да не го опушват други хора. Ако вкъщи никой не пуши, кои ще го опуши? В градинките и в парка едва ли се навърта около пушачи.

# 154
Е, то гузен негонен бяга  Wink Явно целта е да се предизвика спор в темата или да кажеш: "вижте ме, аз пък си пуших най - спокойно през бременността и въобще не ми пука". Вместо да те е срам от това, ама всеки с разбиранията си...

# 155
И като не си била единствената, с каква цел ни го споделяш в тази тема? Да дадеш пример на други бременни ли, да покажеш колко не ти пука ли, какво, че не схващам?
еми съжалявам че изразих мнение трябваше да излъжа като повечето .. за да ме изядете ... и не не исках да се заяждам просто колкото и да пазиш себе си или бебо  или който и да е винаги ще се намери някой или нещо и т.н по вредно ... тоза схвана ли или аз пак се ЗАЯЖДАМ

ПП. Съжалявам за правописа от тела съм

# 156
По - абсурдно оправдание от това, че щяло да се намери нещо по - вредно не съм чувала.
То няма лошо, че си изразила мнение, но за пушенето по време на бременност две мнения не може да има!

# 157
  • Варна
Miss_JT, съвсем сериозна се в голяма грешка. Никой дума не е изразил да те напада или укорява. Твоят пост започва с убийте ме,но никой не му и отвърна. Нито те укорява някой, нето ти държи сметка. Ако на теб ти е гузна съвестта си е твой проблем. Да лъжеш глили не ти решаваш, но не приемай, че които се спрели цигарите сме ги спряли само за във форума. Това е жалко твърдение! Пуши си колкото искаш и е за твоето дете, а ни за моето както са ти казали, но няма да получиш възхвала или да ни промениш мнението против цигарите по време на бременност. Поздравления, че вече си ги спряла, но не търси под вола теле. Не е в ничий интерес.

Относно о"пушването" на децата - над едно малко дете имаш 100%тов контрол така че, да, никой няма да ми трови детето. Тона е моето желание, което означава, че е това което се случва.
При нас на площадката имаше една мама, която си позволи да запали цигара и беше помолена лючезно да излизи и ако не го беше направила вече ме сърбяха ръцете. Като има толкова нагли и безцеремонни хора не ми пука от нищо. Точно, че некой няма да вреди на детето ми и тя като няма никакво елементарно възпитание и порядки, ако се наложи и към нея така.

# 158
Момичета отбивам се да се похваля!  Whistling
Може би за някой не е кой знае какво, но на мен цигарите ми бяха супер голяма страст. Това да си запаля цигара, мммммм КЕФ! Май от всичко най-много обичах да спя и да пуша  Mr. Green Crazy (малко прекалявам).
Като си видях 2-те чертички - същия ден изпуших още 3 цигари, не издържах. Вечерта си купих електронна цигара. Около седмица ползвах нея, макар и рядко.  Whistling
Но от 1 седмица насам нито ползвам нея, нито пуша цигари. Даже не ми се и пуши толкова. Направо не е за вярване! Но съм много щастлива!  newsm44

Наистина установих, че електронната цигара помага за спирането. Релано не е толкова голямо удоволствие като нормална цигара, така че при мен желанието намаля с това, че вече не ми е толкова приятно. И после беше по-лесно да спра изобщо. Дано това е полезно за някой. Успех!  Hug

# 159
  • София
Всички потребителки,които яростно нападате и "набивате канчето" на другите дръзнали, да признаят,че още не са отказали съвсем цигарите, явно си нямате на идея,че не само не помагате,но като нищо ги стимулирате пак да запалят.
Вместо да давате стимул как да откажат напълно цигарите, дъвчето едно и също,детето пушело с майката. Бебето не пуши с нея,а веществата,които се приемат заедно с цигарения дим,пречат на нормалното развитие на плода,на приемането на достатъчно кислород от него,нормалното му наддаване и т.н
Като толкова искате да се покажете,че милеете за бременните борещи се с цигарите, помогнете с идеи КАК да спрат,не да им обяснявате колко са лоши.
Темата е пълна с не пушачки,които четат лекции. Не с жени,които наистина имат идеи, как да помогнат

# 160
Аз не видях някой да набива канчето на БРЕМЕННА жена в темата, която ОЩЕ не е спряла да пуши, но иска да го направи. Моите коментари лично са били насочени, към вече родила жена, която с гордост признава как е пушила през бременността! Има голяма разлика! Аз лично подкрепям всички бременни, които осъзнават, че трябва и искат да спрат цигарите! Дала съм и съвсем конкретни съвети и съм споделила опит какво ми е помогнало на мен! Повече от това не мога да направя, освен може би според теб да отида да й извадя цигарата от устата  newsm78 Писала съм и коя книга ми помогна на мен и ако някой се интересува може да ми пише на ЛС да я потърся и да му я пратя...

И не, изобщо не милея за бременните пушачки, а само за горките им деца. Щото те може да не искат да се тровят. Иначе жените какво правят със здравето си изобщо не ме интересува, че да милея за тях!

Ако очакваш поредната, която напише, че е пушила през бременността и "на детето нищо му няма" да я потупаме по рамото и да й кажем "Браво" няма как да стане...

# 161
......... Не с жени,които наистина имат идеи, как да помогнат

Хм и как да помогнем? Всяка е споделила как ги е спряла (някоя от раз, някоя с някакъв друг навик или т.н.), как повече да помогнем....какво точно се очаква да им дърпаме цигарите от устата ли?
А моето мнение е, че който иска да ги спре намира начина  неговия си, защото всички ние сме различни и ако при една действа едно при друга друго. Някои не могат да пият кафе без да пушат и затова спират и него...е аз пък не го спрях и ред други примери.

# 162
"Набивани са канчетата" на ония с оправданията тип " не мога...той стреса е по опасен за бебето ".Няма не мога, има не искам, тези жени нямат нужда от идеи, те търся оправдание за гузната си съвест!

# 163
Според мен няма жена, която с желание и умишлено да вреди на детето си.
Хората са различни и телата ни са малко различни. Никотинът предизвиква и физическа и психическа зависимост. Някои хора го преодоляват по-лесно, други по-трудно. Може някой наистина да не е достатъчно силен да го преодолее напълно. И няма голям смисъл да мрънкаме и да показваме как ние виж спряхме, а пък те .... бля бля бля.  Tired

taffi е права принципно. Единствено има смисъл да се подкрепяме и споделяме как сме се справили, да се публикуват проучвания за вредите, може със снимки. Но наистина да се подкрепяме някак позитивно. Иначе не виждам голям смисъл.
Само не съм съгласна, че всички само набиват канчета (макар че не са малко). Някои са споделили. И аз споделих даже на тази страничка ми е поста как чрез преминаване през електронна цигара успях да ги спра, което за мен беше адски трудно.   smile3506
Нека се опитваме да си помагаме в това. Сигурна съм, че така ще бъде по-полезно!  Hug

# 164
Физическата зависимост към никотина отминава за 72 часа след изпушване на последната цигара.
Другото вече е в главата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт