Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Аз ползвам 9.13 на калър сенсейшън. На предварително изсветлена коса ми се получава супер цвят, но иначе не ми изсветлява добре (но и моята естествена коса е много тъмна с около 40% бяло). Тези дни пак ще се правя с нея и ще пусна снимки 😊

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм адски тъмна,без бели коси,но ползвах 110 или 111

# 62
тези номера 110 и 111  са изсветляващи по принцип имат ималко супра, а с този 10,21 правили ли сте и от него ли гори косата ?

# 63
тези номера 110 и 111  са изсветляващи по принцип имат ималко супра
Моля Ви се, не говорете глупости! Stop

# 64
защо глупости, така са ми казвали в салоните, и миналия път смесих 9 и половинка от111  от зеления гарние и косата ми стана сламена, само с 9 си беше супер

# 65
Не мисля, че имат супра. Даже съм сигурна, че нямат хахах 😊 Вярно, че са суперизсветляващи, но на мен все не ми става, както трябва и се налага да минавам по два пъти. Мъка, ама кво да се прави 😃

# 66
Защото са глупости! Нищо лично. Peace
Има бои, които наистина имат пакетче супра, но случая с Гарниер не е такъв. В самата боя няма нищо обезцветяващо. Peace

# 67
казаха ми ,че в самата боя имало супра, аз не знам Simple Smile, за това се консултирам тук

# 68
Няма как в самата боя да има супра. Peace

# 69
ясно, значи не е чак толкова страшно Simple Smile, ще опитам с тази 10,21 ако не стане това което искам, ще слагам и от 111 , само да не гръмна Simple Smile

# 70
Само ще ви посъветвам да ползвате професионални бои за руса коса, особено ако търсите добър ефект и не искате да съсипете косите си. От горчив опит преди години- зор да съм пепеляво руса (от медено), ползвах какви ли не боклуци- Палете, Гарние, Вела. В един момент косата ми започна да се къса на кичури и трябваше да се подстрижа ужасно късо. От тогава не съм била руса, сега пак ми скимна, но имам обеца на ухото. Сега съм с Лакме, за Вела професионалната и Кюн съм чувала добри отзиви. Боите не са по 5 лв, но са по-големи туби и разбира се, по-качествени. Пазете си косите !

# 71
  • BG-DE
ясно, значи не е чак толкова страшно Simple Smile, ще опитам с тази 10,21 ако не стане това което искам, ще слагам и от 111 , само да не гръмна Simple Smile

В този клип жената се прави с 111 на Сенсейшън, виж нейната основа и резултата и си прецени, като при 10.21 ще е по-тъмно  https://www.youtube.com/watch?v=LPk8ymbOE7c   Peace

# 72
много благодаря, да аз не целя толкова светло, нейните корени са много тъмни и изсветли добре, благодаря

# 73
  • BG-DE
Дано ти се получи каквото искаш и да споделиш резултата  Hug

# 74
благодаря, ще споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт