Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 939
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
С кой номер на Лакме си? Peace

# 76
Те са безамонячни 2, понеже е омбре, но не е напълно русо все още. Обезцветиха ме миналата седмица. Като постигна желан резултат ще пиша кой цвят и снимка ще сложа, но не искам да бързам с боята, защото косата ми се изтощи доста. Все пак от почти черно е почти русо.

# 77
  • BG-DE
Случайно в един руски форум попаднах на тази боя, пише, че покрива добре бели коси  Simple Smile Дали някой я е пробвал да даде мнение и изобщо боите на Syoss как са като качество?
Скрит текст:

# 78
  • Cyberspace
Пробвала съм Syoss Lighteners, много добре изрусява, но има супра в комплекта. Без нея едва ли ще се справя толкова добре. Не ми изгора повече отколкото с други бои, но при редовна употреба със сигурност ще скапе косата.

# 79
  • BG-DE
Благодаря ти, след няколко дни ми предстои боядисване и все още се чудя с какво да експериментирам  Mr. Green та може и да взема да я пробвам тази 10-ка  Thinking

# 80
Показаната боя няма нищо общо със Syoss Lighteners. Peace Това си е отделна серия руси нюанси, които ги дават, че уж покриват побеляла коса и изсветляват до 3 тона. Peace

# 81
  • Cyberspace
Казах, че това съм пробвала аз, не че е същото...

# 82
Здравейте, блондита 😊 Някоя ползвала ли е тези спрей-балсами без измиване от серията Blondme? http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/blondme-balsam-pod-f … eni-rusi-njuansi/

# 83
  • Cyberspace
Ох, да се оплача освен  Crossing Arms
Вчера се боядисах с Ехо - деветка, корените, а остатъка го смесих с водичка и накрая го сложих и на краищата. Косата ми буквално изгоря  Shocked Толкова пъти съм се правила с ехо и резултатът е бил чудесен, преди дни и майка ми боядисвах с девятка, супер ѝ се получи без да прегори така. Какво ми стана на мен...
Цветът обаче много ми хареса, чудеееесен  Heart Eyes

# 84
  • BG-DE
 Cyberspace, искрено ти съчувствам за изгорелите краища Sad много странно, да не би да са били поизтощени вече и затова така да се е получило  Thinking добре, че поне цветът е станал хубав  Hug

# 85
Ако я боядисваш често не се учудвам от резултата. И тук пак ще кажа, че от евтини бои нищо хубаво не е видяла косата ми.

# 86
  • BG-DE
Не мисля, че цената на боята е чак толкова определяща за щетите върху косата. Като "блондинка" с дългогодишен стаж и изпробвала горе-долу всичко на пазара, професионално и не, мога да споделя, че Кюн и Вела Колестон са нанесли най-сериозни поражения върху косата ми (макар че Кюн-а май трябва да го сложа в графа евтини, защото го купувах на 10 лв.  Simple SmilePeace

# 87
И двете изброени са силни бои.

# 88
Menerva , от къде купуваш Кюн? Аз само с тази боя съм се боядисвала и не мога да сравня, но съм доволна от резултата и косата ми е в добро състояние.

# 89
Всичко е индивидуално. Зависи от здравината на косата, честотата на боядисване и марката боя. За мен има значение. Доста често евтиното се оказва скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт