Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 974
  • 727
  •   2
Отговори
# 600
Екатерина. Аз го виждам като натурално русо, може и да греша. Според мен с хубава професионална може да се насложи, но няма да е от първия път. Цвета пак по предположения е 8 или 9. Също скромно мнение, че без тониране, няма да го получиш.

# 601
Аз бих казала 7 мица, но някои семици стават по тъмни, затова е трудно да се направи, може би да се смеси 7 и 8. Мисля че с 9 ка нищо няма да се получи, поне при мен боя 9 придава само отенък на косъма но не го потъмнява.

# 602
7-цата според мен е почти кестеняво. Реалния е 8 но каталожен, а какво трябва да прави да се получи, не се знае.  Crazy

# 603
Благодаря прекрасни  bouquet
Смятам да опитам репигментирането за което прочетох тук.А за боя съм се насочила към лореал преференс-много хубави цветове виждам,пък и профионална на сляпо не смея-виждам че отделно се купуват оксиданти и тотално ми е неясно какво да взема

# 604
Благодаря прекрасни  bouquet
Смятам да опитам репигментирането за което прочетох тук.А за боя съм се насочила към лореал преференс-много хубави цветове виждам,пък и профионална на сляпо не смея-виждам че отделно се купуват оксиданти и тотално ми е неясно какво да взема

Това с оксидантите е най-лесната част. Според мен 6%, за да покрие. Отделно добре си избери отенък който да ти подхожда на теб, да се харесате с цвета. Аз май точно с лореал никога не съм се правила, но пък доста ги хвалят. Успех и сподели резултати после.  Peace

# 605
Ще споделя разбира се..днес ще се правя.Благодаря още веднъж за полезните съвети bouquet Hug

# 606
Аз пък предпочитам да си купя сама оксиданта, защото поне знам какво ползвам а при другите бои не ми е много ясно. А и обикновено светлите тонове са направени за изсветляване и оксиданта е подходящ за това. И според мен 6 е подходящ.

# 607
  • Пловдив
Здравейте и от мен. За пръв път се включвам в тази тема, но тъй като имам "ситуация" ще ви помоля за помощ. Накратко: от няколко години съм брюнетка (шоколадово кафяво, което с наслагването на боята беше станало тъмно кафяво) и реших, че отново искам да съм руса. Проучих и след много мислене си избрах салон, в който работят с Олаплекс. Обясних какво искам (колкото е възможно по-светъл цвят от този в момента). Казаха, че ще се получи най-малкото тъмно русо без проблем. И тъй като и друг път съм правила такава рязка промяна на цвета (и се е получавало светло русо) много се изкефих. Отидох, изкарах четири часа там, момичето много се постара, но в момента косата ми е оранжево-медена (нямам още снимка, то и не искам да се снимам така). Добрата новина е, че след обезцветяването и боядисването косата ми е абсолютно здрава, а и не съм на петна, но този "цвят" не мога да го изтрая повече. Чудя се как да процедирам. Мога ли веднага да се боядисам? Ако "да" - каква боя е подходяща, а ако "не" - колко време е препоръчително да изчакам преди повторно боядисване? И изобщо, някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем? Благодаря ви

# 608
Аз бих препоръчала да изчакаш около месец, за да пощадиш косата. Не че не може и след седмица, но моят съвет е да почакаш, колкото и да те "сърбят ръцете".

# 609
Изобщо не е нужно да се изчаква, камо ли месец. Peace Косата е изсветлена (явно до оранжево) и сега трябва да бъде тонирана. Всяка марка си има серия за тази цел. Например: 1, 2, 3.

# 610
wdv, може ли малко по-подробно да ми обясниш и на мен тонирането, че ми стана интересно. Харесах си на Лакме 0/20 лилавото и 8/22. Какъв оксидант трябва да използвам? Колко ще е траен резултата? И ще си изгоря ли косата  Mr. Green

Това ми е цвета в момента:
Скрит текст:

# 611
Може ли да ми кажете коя марка предлага руса боя с розов отенък?  Praynig  Heart Eyes

# 612
Mалко помощ и за мен , ако е удобно Simple Smile Блонди съм  в гамата на 9-ка някъде. Обичам промяната и реших , че ще си правя балеаж. Отидох на фризьор с около 2 пръста корен и казах какво искам. Но решихме малко да поизчакаме с балеажа, понеже върховете ми са доста изтощени. Та реших че искам ягодово русо. Момичето не беше много сигурна за цвета и смени русо- супер изсветляващо и малко червена боя. Резултата беше- по дължините много як цвят, но в корените и около слепоочието доста червено
Ta въпросът ми е с какво мога сама да постигна ягодово русо или така известният цвят '' сьомга''

# 613
Забравих да споделя за розовия отенък, много съм доволна от тонера на Престиж с розов отенък, става много нежно розово, стоях доста с него нанесен на суха коса, след измиването по светлата коса беше станала доста розова но на следващото измиване падна част от отенъка и сега вече е много добре. По въпроса за боята, правила съм се с Коелстон 10.96 ако не бъркам номера, ставаше с лек розово лилав отенък, също много ми хареса.
Не става като на снимката с ягодовото русо, да не подведа някой, става русо с отенък към роозво.

# 614
Здравейте и от мен. За пръв път се включвам в тази тема, но тъй като имам "ситуация" ще ви помоля за помощ. Накратко: от няколко години съм брюнетка (шоколадово кафяво, което с наслагването на боята беше станало тъмно кафяво) и реших, че отново искам да съм руса. Проучих и след много мислене си избрах салон, в който работят с Олаплекс. Обясних какво искам (колкото е възможно по-светъл цвят от този в момента). Казаха, че ще се получи най-малкото тъмно русо без проблем. И тъй като и друг път съм правила такава рязка промяна на цвета (и се е получавало светло русо) много се изкефих. Отидох, изкарах четири часа там, момичето много се постара, но в момента косата ми е оранжево-медена (нямам още снимка, то и не искам да се снимам така). Добрата новина е, че след обезцветяването и боядисването косата ми е абсолютно здрава, а и не съм на петна, но този "цвят" не мога да го изтрая повече. Чудя се как да процедирам. Мога ли веднага да се боядисам? Ако "да" - каква боя е подходяща, а ако "не" - колко време е препоръчително да изчакам преди повторно боядисване? И изобщо, някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем? Благодаря ви
Това е и моята ситуация!! Точно преди месец преминах същата процедура и ме бояфисаха с 8ца накрая(тъмно русо) но след 5 6 измивания стана медено-златисто , което не ми харесва и днес най накрая си взех боя и се боядисах, защото така или иначе исках по светъл цвят( като се има впредвид , че тръгнах от много тъмно наслоявано кестеняво) Взех си L'Oréal Excellence 01 ,това се води най-светлото русо. Утре сутрин на дневна светлина ще се снимам и кача тук , за да видиш какво се е получило,  със сигурност е по светло от това което бях след фризьора. : )
Аз искам да стана пепелно русо, но нямам и идея каква боя да си взема .

Общи условия

Активация на акаунт