Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Момичета снощи се боядисаха с олия. Резултатът е пепеливи дължини и един малко по тъмен корен. Седях около 40 Мин . Да ви кажа Цвета ми харесва, дори и на корена Grinning сега няма да го пипам ще реша дали да стъмня малко цялата коса следващия път или първо ще изсветлявам корена и след това ще се боядисан. Да ви кажа само, че боята на Гарние е страхотна! Косата ми е супер мекичка и мирише много приятно. Не успявам да кача снимки, нова съм тук и ми е малко  неясно как става  Rolling Eyes Simple Smile хубав ден от мееен Hug

# 631
Колкото и пъти да съм решавала да махна русото, толкова пъти псле съм съжалявала. Не съм стигала до блондор никога, един Деколор решава проблема, ако не падне с по-често миене.
 Може да опиташ оцветяващи балсами или шампоани, но не съм опитвала и не знам как се отмиват.  Аз също съм на вълна потъмняване или нещо, каквото и да е  Mr. Green
Гледах розов тонер на престиж, от новите в тубичка и се чудя да се осмеля ли  Mr. Green Някой тества ли го?

Аз опитах перления им и ми хареса, по-силен е от леганза, матира ми корена малко, но мен ме беше страх да го държа и много бързо измих Peace

# 632
Да, аз го тествах, косата си боядисвам с 9,34 на Мажирел, сложих го на суха коса, стоях около час и половина и резултатът беше много добър, русото беше придобило много приятен, леко забележим розовеникав отенък, много ми допадна и ще продължа да си тонирам косата с него. Следващият път ще стоя с продукта 2 часа.
Моя приятелка с естествено много руса коса също опита, но тя го държа 15 минути, абсолютно по никакъв начин не се беше отразило на цвета и.

# 633
Да, аз го тествах, косата си боядисвам с 9,34 на Мажирел, сложих го на суха коса, стоях около час и половина и резултатът беше много добър, русото беше придобило много приятен, леко забележим розовеникав отенък, много ми допадна и ще продължа да си тонирам косата с него. Следващият път ще стоя с продукта 2 часа.
Моя приятелка с естествено много руса коса също опита, но тя го държа 15 минути, абсолютно по никакъв начин не се беше отразило на цвета и.
Супер звучи!
Но аз съм много изрусена и ме е страх от много розов цвят  Mr. Green освен на кичур да пробвам  Thinking

# 634
Момичета снощи се боядисаха с олия. Резултатът е пепеливи дължини и един малко по тъмен корен. Седях около 40 Мин . Да ви кажа Цвета ми харесва, дори и на корена Grinning сега няма да го пипам ще реша дали да стъмня малко цялата коса следващия път или първо ще изсветлявам корена и след това ще се боядисан. Да ви кажа само, че боята на Гарние е страхотна! Косата ми е супер мекичка и мирише много приятно. Не успявам да кача снимки, нова съм тук и ми е малко  неясно как става  Rolling Eyes Simple Smile хубав ден от мееен Hug
Комбинацията, която си ползвала в никакъв случай не е пепелява - по-скоро е перлено, бежаво, млечно ...дължините явно са ти доста светли към бяло и затова се е получило разлика. Ако искаш пепеляв цвят следващия път вземи за корените 10.1 ( при мене корена се изсветлява почти до бяло), на дължините разнеси ( останалата смес , разредена с вода или балсам ) за не повече от 5-10 минути.
Ако искаш цвят както в корена ти се е получил в момента - корена третирай с комбинацията , а по дължините само 9.0 ( отново разредена с вода или балсам) за не повече от 5-10 минути .
И в двата случая наблюдавай цвета и миеш когато решиш, че ти харесва. В корените може и 50 минути.
Това от мен без снимков материал Simple Smile ...боята е много хубава ( балсамчето към нея също ) за моята коса, цвета не се променя с времето ( не избиват с миенето жълти, оранжави и т.н. оттенъци) .

# 635
Купих си този тонер преди няколко дни и също BB03 ледена Зора се води. Не съм ги пробвала все още. Фризьорката ми каза, че ставало мн добре и че пада след няколко изнивания! Ще ги пробвам. А да попитам боите на Мажирел изсветлявам ли тъмен корен и с какъв оксидант трябва да изсветлявам корена?

# 636
Dachita благодаря! Ще пробвам следващия път  Rolling Eyes ами дължините не са ми толкова светли, чак към бялоо. Незнам за първи път се боядисват с руси нюанси сама и ми е малко тъмна Индия  Laughing ще пробвам пак, просто не желая да изсветлявам корена първо, ще пробвам с боята която ти каза. Благодаря

# 637
При мен на много изсветлените дължини стана неприятно розово, едно такова тъмно, но на първото измиване падна и стана като другата коса с лек розовеещ отенък. Тонерът ми е по силен от балсамите на Леганза или Престиж, имам леко изсушаване след тях. Доволна съм от розовия ще го ползвам периодично.

# 638
Някой ползвал ли е шампоана No Yellow на Fanola? newsm78

# 639
  • Варна
Някой ползвал ли е шампоана No Yellow на Fanola? newsm78

Като цяло всички шамопоани за тониране на изсветлени коси са пълна катастрофа поне при мен. Изсушават и заплитат така както и най силния протеинов продукт не може...Абе направо имам фобия  Laughing. Ако искаш да тушираш жълтото по-добрия вариант е балсам. Престиж,Леганза вършат работа и са ефтинджоси.

# 640
Изобщо не ме хващат балсамите  Sad . А гледам едни клипове в Instagram и ефекта на този шампоан е 'УАУУ' ..

# 641
Здравейте,
може ли някой да ми препоръча трайна боя за коса за бежово русо в 10ките?

# 642
# 643
Скрит текст:

И аз да попитам за този цвят ,номер 7,8,9...какво е и с каква боя може да се направи

# 644
7 и на двете, едната е пепеплна другата златиста

Общи условия

Активация на акаунт