Чакаме с голямо нетърпение, майско ново попълнение !Бъдещи мами над 35

• 36 257
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Кали, а някакъв дискомфорт имаш ли във връзка с пролактина? Безпричинно главоболие, проблеми със зрението, замайване......
Ами аз проблеми със зрението си имам от дете. С астигматизъм съм. И главоболие имам често, ама майка ми е същата. На синузита го отдавам по-скоро... Абе, ако трябва да се мре от това, така да е. Едно момиче от другата тема беше ходило на ЯМР на главата заради този пролактин. Мен никой не ми е предлагал да ме праща на ЯМР и аз предпочитам да не се пращам сама...

# 256
Уф, ей ме на - завърза ми се на фльонга езика от тоя руски ooooh! Добре, че шефката разбира български, че както ги мешам направо нов език съчиних hahaha Благодаря за палците, ама не ме огря тая дето я мислех - аз ще продължа да мрънкам, така че вие продължавайте да си стискате Wink
Гледам готвите, градинарствате... та и туршии затворихте вече Shocked Е, не мога да ви насмогна - прекалено сте работни за мен (напълно незаслужено загубих титлата мързелива домакиня - Жана беше с връзки Crossing Arms) Сипвам си чаша бяло вино и се размазвам на дивана - мързи ме и да си взема нещо от хладилника, а не съм яла цял ден Rolling Eyes

# 257
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лейди продължаваме с палците  Hug

Сложих снимка на София от днес с роклята която ни подарихте момичета и жирафа се вижда на заден план Simple Smile

# 258
Ели, добре расте София  Heart Eyes
Ние с ММ мерим децата на кухненската везна в тава, че нещо се бяхме притеснили, ще видим на консултацията дали са ни верни мерките и теглилките  Joy
Перу, той и свекър ти е дал един акъл  ooooh!

# 259
  • Ловеч
Илейн , голям сладкиш си имате Heart Eyes
Амини, не съм се сещала за този номер.Все си мисля че ако не им стига ще има рев и то голям.
Перу , то ако боднеш пипер и домат , пак ще намерят нещо, я крив ред , я кофти сорт Mr. Green
Тук следобед имаше страшен порой и градушка, добре че мама ме послуша и не е садила нищо , защото и на селото е отнесло света.
Уанче , нали знаеш според доктора трябва чужд мъж Laughing има време до 11 ти.

# 260
  • На остров
Благодаря ви момичета  Hug

Ще си купя утре чай от малинови листа след лекцията и в сряда може и да се пробвам да подскачам  Crazy

Тите моят скорпион е голяма претенция на тема дрехи и за това си знам от сега, че ще е ужас.

Перу вслушай се в съвета на Ели  Hug , аз контракции си имам от край време както е известно, но сега чакам тези раждащите  Sunglasses .

Ели прекрасно расте София, Амини много се смях с вашето изобретение с тавите на кухненският кантар  Sunglasses .

Тоби аааа не, аз съм си влюбена в моя и не искам да се давам на чужди  Mr. Green

# 261
Ох, точно тези раждащите не ти ги пожелавам да ги усещаш дълго време, само в началото да ти подскажат, че момента настъпва.
Перу, хайде, действайте!  И аз очаквам да  споделиш  тази радост в скоро време!
А за градината и аз се нареждам да гледам снимки като качиш!
Ели, ама каква сладка ягодка си имаш само!

# 262
  • В градината...
Видях една много сладка ягодка  Heart Eyes Heart Eyes

Уанче, ако има малинови листа, вземай  Peace

Второ, ама то трябват действия, пък аз ...

Добре де, ако са 2 какво правим. Ходим на пръсти, докато И. спи. През деня тя спи в спалнята, а не смеем да излезем в коридора, защото се буди и рев. А не се ли наспи, става лошо. На ден спи по 3-4 часа, което значи да не мърдаме. А ако има още едно то дали ще се съобразява  Whistling

# 263
Сега и аз погледнах за София, голяма сладурана  Heart Eyes

Перу, не знаех че е толкова тежко положението. Почвам да се замислям дали не учим без да искаме и нашите да спят на тишина. Просто спят в друга стая и ходим да ги наглеждаме  newsm78

# 264
  • София
Перу, тя няма винаги да спи по толкова (всъщност си е до дете, малчо никога не е спал толкова), пък и все ще тръгне на градина някой ден  Wink Ако само това наклонява везните...

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 21:55 от piafff

# 265
Перу, второто ми дете понеже вече си имаше кака, та нямаше кой да й пази тишина и си спеше на шум, а сега с две каки в различни смени на училище питаш ли как спи малката - на постоянен шум. Отделно майка й /т.е. аз/ не мога да стоя на тишина, така че тв постоянно ми бърбори, а и си работя от вкъщи, та и телефона постоянно ми звъни.

# 266
  • В градината...
Амини, по цял ден почти не се пуска телевизор, радио, телфоните ни са с изключен звук нон стоп. Пълна тишина. Ние шептим по навик и когато няма нужда. А в началото си спеше на шум. Но при нас е така, защото беше голям рев и само да спи и да е спокойна. Аз пък съм с постоянно сърцебиене и се стряскам от най-малкото. То толкоз да му трепериш, не знаех, че е толкова енергоемко.

# 267
Благодаря Simple Smile Перу, точно опитно си е, купих му даже книга на мм за парника да се обучаваме какво да ги правим краставичките и доматитО.
Мамаса Simple Smile нямам идея, аз не съм ги садила тези в двора и никога всъщност луковици не съм садила, есента може би ще сложа малко лалета. Аз купих семена за едногодишни цветя и тях ги садя, та ще видим какво ще стане от тях. Мислих иначе точно, че не си казвала и показвала отдавна какво твориш в кухнята Simple Smile
2в1, аз с каката опитах какво ли не и нищо не помогна. При вас предлагат ли нещо иначе, за да тръгне раждането?
Отивам да гледам София и забравих да кажа, браво на хубавите мерки на детето! Видях я Simple Smile ама тя голяма мадама, красива ягодка и с прическа Wink

Перу, а навън в количката не спи ли въобще? Да я слагате там през деня?

# 268
  • В градината...
Мимче, хортензиите избиха ли повече от това на снимките?

Навън има шумове. Ако постянно се движи количката по грапава повърхност, става, но тя спи вкъщи 2 часа без прекъсване, а навън няма как да стане.

# 269
Перу, на закътаното място избиха много добре (утре ще покажа, много е интересно как се развиват навън), но отпред на поляната повечето имат съвсем малко зелено избило, торих, полях, дано изкарат поне зелено дори и да не е с цвят ще е ок.
А за спането в количка, разбирам, но пробвайте от време на време дали пък няма да заспи без да я бутате, те много се променят и може следващия месец да успеете. Тео както беше като Ида, като дойде Х и нямаше как да го бутам и разхождам и накрая все да заспива в количката вътре и така до днес, а като бебе в дъжд и сняг навън сме го разхождали и през нощта дори  Tired

Общи условия

Активация на акаунт