Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не могат да се разглеждат.Поне преди беше така.А имейлите след колко часа в събота се разпращат?Тези,които не са приети също ли получават имейл?

Миналата година до колкото помня бяха към 7 ч. сутринта. Да всички получават независимо дали са приети или не.

# 286
Не могат да се разглеждат.Поне преди беше така.А имейлите след колко часа в събота се разпращат?Тези,които не са приети също ли получават имейл?
Самите профили не могат да се разглеждат, но мисля, че списъците можеха. Сега, като го чета това, вече не съм съвсем сигурен Simple Smile Сигурно е, че могат да се разглеждат основните страници на детските заведения с броя на местата.

# 287
  • София
като заключат системата списъците активни ли са или не могат да се разглеждат?
Виждат се. По принцип съм забелязал малки промени по това време с +- 1-2 места за някои групи в някои ДЗ.

Ето защо е важно да поискаме да има публичен лог с промените, които се случват. Вероятно ще направя кампания за това следващата година, когато ще съм по-пряко заинтересуван Simple Smile

Татко Ники, искаш да кажеш, че е възможно да се правят промени след заключването на системата в 18:00 часа ли? Нали системата се заключва и не могат да се правят промени?  Rolling Eyes

# 288
Виждат се. По принцип съм забелязал малки промени по това време с +- 1-2 места за някои групи в някои ДЗ.

Ето защо е важно да поискаме да има публичен лог с промените, които се случват. Вероятно ще направя кампания за това следващата година, когато ще съм по-пряко заинтересуван Simple Smile

Татко Ники, искаш да кажеш, че е възможно да се правят промени след заключването на системата в 18:00 часа ли? Нали системата се заключва и не могат да се правят промени?  Rolling Eyes
Да, миналата година бях направил малко снапшоти, и имаше дребни разлики в свободните места след заключването. Наистина дребни, но все пак промени. Бях започнал да ги сравнявам и анализирам, но след раждането на 3-тото дете това така и си остана "за по-натам".

# 289
Момичета бърз въпрос....
Миналата година при кандидатстването за ясла на таткото района на месторабота беше Средец, сега обаче е Лозенец. Трябва ли да го актуализирам в профила при положение, че ЦДГ то не дава допълнителнна подточка за месторабота на родителя. Могат ли да се заядат и да откажат записване заради това, въпреки, че не сме взели предимство за месторабота?

# 290
  • София
Възможно е миналата година да не са зключили системата в 18:00 часа - да не би от тук да идва объркването. Иначе, ако е заключена, и след заключването някой може да прави промени, това говори евентуално за пробив в сигурността на системата, което никак не е ОК, според мен.

desiderio, задъжително смени адреса на месторабота в ИСОДЗ с този, който е верният понастоящем. Аз така бях забравила да сменя името на фирмата - точките бяха едни и същи - но заради това име се наложи в последствие да си пиша с ИСОДЗ.

# 291
  • София

Промени не могат да се правят, но списъците с чакащи могат да се видят.

Момичета бърз въпрос....
Миналата година при кандидатстването за ясла на таткото района на месторабота беше Средец, сега обаче е Лозенец. Трябва ли да го актуализирам в профила при положение, че ЦДГ то не дава допълнителнна подточка за месторабота на родителя. Могат ли да се заядат и да откажат записване заради това, въпреки, че не сме взели предимство за месторабота?

Сменя се задължително независимо дали ползвате предимство или не. За това е толкова време отворена системата за да могат да се актуализират профилите.
Ако го приемат директорката със сигурност би се заяла за това несъответствие независимо, че не ползвате предимство.

# 292

Миналата година до колкото помня бяха към 7 ч. сутринта. Да всички получават независимо дали са приети или не.
Текстовите файлове с публичните регистри от класирането излизат обикновено около 05:30:06 часа в събота. За новото генералното класиране тази година би трябвало да се появат тук:
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r222/ISODGGenerator.log
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r222/ISODGRegister.log - това е файла, в който се гледа

Можете да видите какво представляват логовете от класирането на  25.03.2016  тук
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r221/ISODGGenerator.log
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r221/ISODGRegister.log

Аз преди си навивах един часовник за 05:25 в събота, за да погледна дали сме приети Simple Smile

# 293
Спомням си че миналата година много рано ми бяха пратени имейлите. 5.30-6.00 някъде там.

# 294
Алекс, благодаря за розяснениято  Peace

# 295
Възможно е миналата година да не са зключили системата в 18:00 часа - да не би от тук да идва объркването. Иначе, ако е заключена, и след заключването някой може да прави промени, това говори евентуално за пробив в сигурността на системата, което никак не е ОК, според мен.
Може просто да са били безобидни корекции, но без логове на промените е естествено да имаме съмнения.

# 296
От седмици не съм променяла желанията, за мен това щъкане напред назад е безумно. Имам фаворит детска градина и искам детето да е прието там, дали ще теглят жребий за гранична група или не, няма значение, ако детето има късмет ще го приемат.

Каква е ползата, да го приемат на първо желание, където не искам /но да е сигурно/ и да не ми е удобно, и после да извършвам промени, а и сами казахте, че после при искане за преместване на следващо класиране през годината, се губят точките от избраното желание, така че...

Късмет на всички!!!

# 297
  • София
Ще пукна!

# 298
# 299
Каква е ползата, да го приемат на първо желание, където не искам /но да е сигурно/ и да не ми е удобно, и после да извършвам промени, а и сами казахте, че после при искане за преместване на следващо класиране през годината, се губят точките от избраното желание, така че...
Въпрос на преценка. Миналата година кандатствахме по 1-во желание в ДЗ, ни е сравнително удобно, имаше 100% вероятност, че ще влезем, но не чак толкова удобно колкото едно друго, където имаше вероятност 30% да влезем. Все пак с разликата от таксите на частно и общинско ДЗ може да се гледа без проблем още едно дете  Laughing

Успех на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт