Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Оххх направо и аз вече ще получа инфаркт. Да вземат да заключват и каквото стане. За сега при няма няма раздвижване, но не знам в последният момент какво ще стане. Дано няма разместване, че ще полудея тотално.
Успех на всички и ако не на първо, дано за второ обяват места и се класират всички Simple Smile
Ние 2 години се борихме с "вятърни мелници" и с протокол успяхме да влезем, но в неудобно за нас ОДЗ. Но момичета и това е вариант ако искате детето да ходи и Вие нямате вариант да си го гледате още.

# 271
Алекс, какво значи с протокол?

# 272
  • София
Здравейте, имам въпрос относно необходимите документи за записване. Имам две момчета - породени, най-вероятно само по-големия ще бъде приет.
 Удостоверение за раждане на брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца.- доказва се с актовете за раждане или се вади някакво удостоверение от общината. Предварително благодаря

# 273
  • София
Здравейте, имам въпрос относно необходимите документи за записване. Имам две момчета - породени, най-вероятно само по-големия ще бъде приет.
 Удостоверение за раждане на брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца.- доказва се с актовете за раждане или се вади някакво удостоверение от общината. Предварително благодаря

Това,което имате вие на детето е Удостоверение за раждане,а общо приетата дефиниция Акт за раждане не е правилна. Акта е документа,чрез който се издава удостоверението. Така че няма какво да вадите от общината.

# 274
  • София
Благодаря

# 275
  • София
Алекс, какво значи с протокол?

Детето ми е с АД и в следствие на него направи няколко бронхеолита и я водят с астма с алергичен компонент. Минахме ЛКК комисия, която издаде протокол с който кандидатствахме през септември 2015 г. в ОДЗ-то където посещава в момента. Директорката свика учителски съвет и решиха дали да я приемат. И така от октомври до сега ходи в това ОДЗ. Доволна съм, но ни е по далече и неудобно да я водя сама.
Но е много тромава и процедурата с този протокол, а и след това с кандидатстването. Ходихме в няколко ОДЗ-та и едно СДЯ и всички директорки бяха леко не предразположени. Даже едната ме попита директно дали протокола е истински или е издаден само за да си вкарам детето  #Crazy #Crazy Но ги разбирам. Все пак ако стане нещо не всеки знае как да реагира и какво да направи.....Но за сега не сме имали проблем в яслата с пристъпи и се надявам да нямаме, че на мен от това ми се изправя косата.

# 276
Здравейте,

Имам спешен въпрос:Мъжът ми работи в Костинброд. В профила му, в район на месторабота трябва да оставя празно поле,нали(т.е. ---),понеже всички райони са в София,а неговият район на месторабота е Костинброд,който не излиза от падащото меню.Кандидатстваме по район на местоживеене и с моята работа. Предварително благодаря и очаквам скорошен отговор.

# 277
Хахахха и при нас има една с нулев прием,  сега погледнах и аз,  и в нея има наредени желаещи.  Е как такаа???
Миналата година във форума имаше теория, че има хора, които не искат да си изхабят 3-те точки за 1-во желание на 1-вото класиране за детско заведение, което не им е най-удобното. Донякъде това има смисъл, но рискът е голям.

# 278
ако стигнем на второ кладиране за първото ни желание тогава няма ли да имаме 3т ?

# 279
Здравейте,

Имам спешен въпрос:Мъжът ми работи в Костинброд. В профила му, в район на месторабота трябва да оставя празно поле,нали(т.е. ---),понеже всички райони са в София,а неговият район на месторабота е Костинброд,който не излиза от падащото меню.Кандидатстваме по район на местоживеене и с моята работа. Предварително благодаря и очаквам скорошен отговор.
Точно така "Месторабота район" ---, но не забравяйте да попълните предишните 2 полета за "Трудов статус" и "Месторабота/ВУЗ", за да не пропуснете точката за работещ родител.

# 280
  • София
като заключат системата списъците активни ли са или не могат да се разглеждат?

# 281
  • София
Не могат да се разглеждат.Поне преди беше така.А имейлите след колко часа в събота се разпращат?Тези,които не са приети също ли получават имейл?

# 282
Здравейте, има ли някой от работната група, която присъства на джуркането на децата с равен брой точки. Утре вечер да каже ако може, какво е станало?

# 283
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И на неприетите се пращат имейли  Peace

# 284
като заключат системата списъците активни ли са или не могат да се разглеждат?
Виждат се. По принцип съм забелязал малки промени по това време с +- 1-2 места за някои групи в някои ДЗ.

Ето защо е важно да поискаме да има публичен лог с промените, които се случват. Вероятно ще направя кампания за това следващата година, когато ще съм по-пряко заинтересуван Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт