Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, знам,че го има в сайта на исодз, но не мога в момента да открия информацията... имате ли идея след днешното класиране в какъв срок трябва да се запишат децата?

# 376
Децата около, които беше моето дете са си с 8.3.  Моята точка я няма. С нея пада от от първите 5 места, на които беше, защото само 5 деца бяха с толкова точки.Нещо системата не е признала ли? Гадното е, че до вчера си я имаше точката  и днес нищо не мога да направя с кандидатурите примерно.

В списъците за градината, която кандидатстваме след затваряне на системата има едно дете на което е отнета 0.1 т., така попада в групата с жребий при моето дете, а беше класирано преди нас. Вероятно проверката, както обявиха от ИСОДЗ не е формална!

Аз се моля наравно с другите майки на децата с второ желание при нас  Laughing, да ги приемат по първо ж., за да отстъпят места за другите baby_neutral  

# 377
  • София
Момичета, знам,че го има в сайта на исодз, но не мога в момента да открия информацията... имате ли идея след днешното класиране в какъв срок трябва да се запишат децата?

Срока за записване  е 2 седмици.

# 378
  • София
благодаря!:)

# 379
Имате ли представа, дали може да разберем, какво е класирането преди утре сутрин? Предполагам, че не съм само аз нетърпелива  #Crazy

# 380
Мисля, че всички се чувстваме така Simple Smile

# 381
  • София
Имате ли представа, дали може да разберем, какво е класирането преди утре сутрин? Предполагам, че не съм само аз нетърпелива  #Crazy
Имало е случаи предишни години към 19ч. вечерта да закачат списъци на оградите на градините. Но това си е индивидуално - не знам от самите директорки ли зависи или ако системата им даде достъп, но съм виждала.

# 382
А освен при самите градини не може ли и през системата да се видят приетите деца? Има ли някой да знае дали на 26 ОДЗ Калина район Младост ги публикуват пред градината?

# 383
  • София
А освен при самите градини не може ли и през системата да се видят приетите деца?
Едва ли... В системата ще ги пуснат утре раничко.
Но понеже утре е работен ден, може и в самите градини да лепнат списъка тази вечер.

# 384
  • София
А освен при самите градини не може ли и през системата да се видят приетите деца? Има ли някой да знае дали на 26 ОДЗ Калина район Младост ги публикуват пред градината?
И ние кандидатстваме за тази градина, за яслата тоест.

# 385
И ние кандидатстваме за тази градина, за яслата тоест.

И ние сме за яслата набор 2014 и шанса ни е малък, въреки че сме с 8.2

# 386
  • sofiq
Здравейте имам едно въпросче, сега съм по майчинство и кандидатствам за голямото си дете , но в профила пише работещ , а не в отпуск за гледане на дете, защото не бях сигурна дали трябва да го променя. Според вас дали ще ми направят проблем, тъй като детето е прието със сигурност, а това дали съм на работа или по майчинство не определя точки.

# 387
Просто поискай от работодателя бележка, че си на трудов договор, без подробности. Няма да е проблем  Peace

# 388
  • София
Здравейте имам едно въпросче, сега съм по майчинство и кандидатствам за голямото си дете , но в профила пише работещ , а не в отпуск за гледане на дете, защото не бях сигурна дали трябва да го променя. Според вас дали ще ми направят проблем, тъй като детето е прието със сигурност, а това дали съм на работа или по майчинство не определя точки.
Вече е малко късно за това питане. Щом има описание на вашето положение е трябвало да го използвате, все пак не е сложено без причина. Сега се молете, щом сте сигурна, че ще приемат детето, да не ви откажат записване заради неправилно подадена информация, независимо от това, че обстоятелството не променя точките.

# 389
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
След заключването на системата децата така се подредиха,че май има шанс тази година да го приемат. PraynigНо до утре сутрин ще  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт