Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 52 680
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Stela0708, на 1 стр. има изображение на имунизационния паспорт и здравнопрофилактичната карта. Купуваш си ги от някоя книжарница, в която продават медицински формуляри и бланки. Носиш ги на педито ви за попълване, подписи и печати.

Много благодаря, Вили! В еуфорията не мисля разумно. Предполагам че на първа страница ще намеря отговори на всичките си въпроси.

# 601
  • СОФИЯ
и моето дете е прието в новата градина.момичета ,миналата година когато кандидатствахме  за ясла ,много от децата бяха приети на второ класиране.стискам палци на всички .успех .

# 602
Това имах предвид 1т. от яслата, за кандидатстване в 1-ва градинска група. Реално не е дабре да отлагам ходенето на ясла, защото детето трябва да е ходило на ясла 6м. преди класирането догодина...
Така ли е наистина....6 месеца трябва да е посещавало яслата?

# 603
момичета ,миналата година когато кандидатствахме  за ясла ,много от децата бяха приети на второ класиране.стискам палци на всички .успех .
В яслите в нашия район никога не се освобождават места. Реално нямаме никакъв шанс на второ класиране. Здраве да е. С таткото пак ще си скъсваме дупетата от бачкане, за да плащаме частна ясла. А без допълнителната точка за посещаване на ясла и за частна детска градина:)

# 604
  • София
bouquet Добро утро на всички! Малката ми е родена през ноември миналата година, записах я за ясла, но за съжаление не е приета... Имам едно питане, тъй като колкото и да четох не успях да си отговоря и разчитам на вас! Пише, че има и второ класиране, какво точно представлява то, тъй като бяха обявени само 3 свободни места и сега са попълнени? Второто класиране е ако някой от тях се откаже или? Питам да зная дали изобщо да се надявам.... Благодаря предварително!

Ако някой се откаже от записване, ако му откажат записане тогава има 2-ро класиране за това/тези място/места.

Това имах предвид 1т. от яслата, за кандидатстване в 1-ва градинска група. Реално не е дабре да отлагам ходенето на ясла, защото детето трябва да е ходило на ясла 6м. преди класирането догодина...
Така ли е наистина....6 месеца трябва да е посещавало яслата?

Да. Трябва да се води посещаващо иначе няма да Ви се начисли точката.

Нашето другарче остана извън класацията за жалост. Сега ще пробват с протокол, ако и на следващите класирания нямат успех. Болестта е реална и не е АД или от сорта. На 2 места й казали, че имат сума кандидатури и 0 свободни места. Ще се радвам, ако някой ми обясни процедурата. Може и на лс. Благодаря!

Иве,

За прием с протокол моля те виж няколко страници по напред бях дала точните стъпки или директно ми пиши на ЛС.

Vili_R,

Чудеснооооо. Явно слънцето огря и на Вашата пътека. Хайде да им е на късмет и без болести вече.  Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:56 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 605
Здравейте на всички!
Направо не мога да повярвам, но и моето дете е прието и точно в градината до нашия блок. Приета е на жребий и явно е имала късмет Simple Smile (а аз съм щастлива все едно са я приели в университет:)
Пише, че необходимите документи са описани в секцията Документи в системата, но тя е заключена и не може да се влиза в нея. Има ли от къде другаде да се свали заявлението, което трябва да се подаде до директора?

# 606
Здравейте мами,
Аз имам едно питане относно класирането. Ако детенцето ми е първо в списъка на чакащите, това значи ли, че ако се освободи място, ще класират него или пак ще се теглят номера на второ класиране. Има още доста деца с неговия брой точки, но неговия номер е първи под чертата за това класиране. Просто не ми стана ясно как става това със случайните номера. Променят ли се на всяко класиране или се запазват?

# 607
Здравейте мами,
Аз имам едно питане относно класирането. Ако детенцето ми е първо в списъка на чакащите, това значи ли, че ако се освободи място, ще класират него или пак ще се теглят номера на второ класиране. Има още доста деца с неговия брой точки, но неговия номер е първи под чертата за това класиране. Просто не ми стана ясно как става това със случайните номера. Променят ли се на всяко класиране или се запазват?
Тегли се нов номер, ако попада в граничната група.

# 608
Нашето момиче е прието в градината на брат си Simple Smile както и дечицата на още 5-6 приятели, които кандидатстваха в различни градини.  newsm44

# 609
Здравейте!
Честито на всички класирани и успех на останалите дечица при следващи класирания!
Искам да попитам има ли някакво изискване за трудов стаж преди самото класиране, т.е мога ли да съм постъпила на работа наскоро?
Благодаря!

# 610
  • София
Здравейте!
Честито на всички класирани и успех на останалите дечица при следващи класирания!
Искам да попитам има ли някакво изискване за трудов стаж преди самото класиране, т.е мога ли да съм постъпила на работа наскоро?
Благодаря!

Не няма такова изискване.

# 611
Благодаря!  bouquet

# 612
Здравейте на всички!
Направо не мога да повярвам, но и моето дете е прието и точно в градината до нашия блок. Приета е на жребий и явно е имала късмет Simple Smile (а аз съм щастлива все едно са я приели в университет:)
Пише, че необходимите документи са описани в секцията Документи в системата, но тя е заключена и не може да се влиза в нея. Има ли от къде другаде да се свали заявлението, което трябва да се подаде до директора?

И мен това ме интересува, някой знае ли кога ще я отключат?

Честито на печелившите  Party

# 613
  • София
Здравейте. И моя малчо е приет. Ако има някоя мама,чието хлапе е в 99ЦДГ Брезичка филиал бл.23 да свирка. Wink
Честито на всички приети и късмет и търпение на всички останали.
Относно отключването на системата-днес по някое време или най-късно утре ще я отключат,пък и все пак има   до 27ми достатъчно дни,за да се оправят документите,още повече че има написано всичко на първата страница на темата.  bouquet

# 614
Здравейте, има ли някой с отзиви за 23 СДЯ Ралица в Лозенец? Намирам доста малко отзиви за нея...
И друго - децата, които не са ходили на държавна ясла, имат ли реални шансове за държавна детска градина или тази допълнителна точка е решаваща? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт