На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 882
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • до най-прекрасния мъж
Deer, само не спирайте на малкия паркинг, вляво преди Селимие, след кметството. Няма обявени цени и таксата е едно къмто както дойде. На нас ни взеха 10 лири за няма и 2 часа. 200 метра по-надолу, отново вляво, има голям паркинг, точно срещу централния вход на джамията. Там беше по-евтино, има си табели с цени според престоя, бариери и засичат точно времето на влизане и излизане. Там спират и автобуси, микробуси...

# 211
И ние винаги там спираме

# 212
  • Пловдив
На този малкия паркинг миналата събота ми взеха 5 лири за час. Обясниха, че като мине един час, до пет часа е 10 лири. Тъй като оставих колата, за да си търсим хотела казах, че ще останем само час. Когато отидох да я взема бях просрочила времето с 20 минути, но не ми създадоха проблем.

# 213
  • до най-прекрасния мъж
Ние ходихме за първи път и не бяхме много ориентирани. Момчето, при което оставихме колата, беше едно, после ни таксува друго. Но как определят кога си влязъл, така и не разбрахме. Може би затова съм останала с впечатление, че е на око.

# 214
  • Пловдив
Ние платихме като оставихме колата - пита колко време ще стоиш и ти взема парите.

# 215
  • Севлиево
Здравейте, искам да попитам дали има някакви проблеми да минем през турската граница с такси с бг регистрация. Има ли някакви проблеми, трябва ли да се носят по-различни от обикновено документи?

Другият ми въпрос е свързан с възрастта на колата. Нашата тази година става на 20 Simple Smile В отлично състояние е, но все пак дали ако рискуваме да тръгнем с нея няма да можем да минем границата. Последно ходихме с нея миналия септември и не сме имали проблеми.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Може би след една седмица ще ходим до Лозенград. Интересуват ме детските дрехи. Някой, който е пазарувал скоро, може ли да сподели дали в Уайкики има някакви намаления, само летни дрехи ли са...

# 217
ограничение за възрастта на колата няма --на жена ми е 95г и сме ходили с нея. За кола ти трябва зелена карта и да е на твое име или собственика на колата е в нея. Само това. Ако не е на ваше име пълномощно задължително преведено на Турски

# 218
  • Пловдив
Има ограничение за годините на колите, поне до преди няколко години го имаше, но не помня колко беше. Приятелката ми се омъжи в Свиленград, на мъжа и колата беше някъде около 80-ти набор и не ги пускаха да ходят до Турция, затова си купиха по-нова кола.

# 219
  • Стара Загора
На нас ни бяха казали, че може да е максимум 15 год. колата, но явно пак зависи на какви служители ще се попадне. Както е със срока на паспортите. ooooh!

# 220
  • Пловдив
Моята е 98 година и миналата седмица минах. Поне 20 години е. Или 25, ще питам.

# 221
Моята е 98 година и миналата седмица минах. Поне 20 години е. Или 25, ще питам.
На баща ми колата беше набор 93 - от миналата година не можеха да влизат в Турция и се наложи да купи друга Simple Smile

# 222
  • до най-прекрасния мъж
20 години е максималната допустима възраст за автомобили, влизащи на територията на Турция.   Сигурно е на 100 %,  проучвах преди месец,  когато ходихме за първи път.

# 223
  • Пловдив
Благодаря  bouquet
Имам още две години и ще сменям  Laughing

# 224
  • Севлиево
Благодаря на всички за отговорите. А как стоят нещата с таксиметровите автомобили? Колежката ми има такси и се интересува необходими ли са някакви по-специафични документи, за да се мине границата?

Общи условия

Активация на акаунт