На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 032
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Нещо не ми е ясно, защо се правят тези арести и уволнения на учители, каква е целта? Според мен скоро ще забранят на момичетата да учат.

# 301
Планирахме да ходим с приятели до Одрин, хем да се разходим, хем да си напазарим. Но не ми се рискува, поне докато малко не се уталожат нещата. Имаме познати в Турция и са доста притеснени за ситуацията там.  И аз много съжалявам за това което се случва, но не съм сигурна, че скоро ще се подобри положението там.

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 00:03 от Radina

# 302
  • Варна
Планирахме да ходим с приятели до Одрин, хем да се разходим, хем да си напазарим. Но не ми се рискува, поне докато малко не се уталожат нещата. Имаме познати в Турция и са доста притеснени за ситуацията там.  И аз много съжалявам за това което се случва, но не съм сигурна, че скоро ще се подобри положението там.

Не разбрах какво искаш да кажеш,ще ходите или не newsm78

# 303
Планирахме да ходим с приятели до Одрин, хем да се разходим, хем да си напазарим. Но не ми се рискува, поне докато малко не се уталожат нещата.  Rolling Eyes

# 304
  • Бургас
А лирата пада......5,827

# 305
  • Варна

Чудя се сега ли да си купя или да изчакам и когато тръгвам тогава,то ще е след два месеца  newsm78

# 306
  • Бургас

Чудя се сега ли да си купя или да изчакам и когато тръгвам тогава,то ще е след два месеца  newsm78
Ако искаш изчакай да видиш в следващите дни как ще се движи лирата.Може да падне още.

# 307
Ех, как ми се иска да се отбия в Одрин за една нощувка на път от Тасос към Варна на 10 август!  ooooh!
Обаче като чета това http://btvnovinite.bg/article/svetut/sedmica-sled-opita-za-prevr … alen-kontrol.html
" и дори има случаи на словесни атаки и агресия към по-светски изглеждащи хора или жени с малко по-разголена външност."
" Вицепремиерът на страната дори зае позицията, че трябва да се забрани на жените да се смеят на публични места."

# 308
Ех, как ми се иска да се отбия в Одрин за една нощувка на път от Тасос към Варна на 10 август!  ooooh!
Обаче като чета това http://btvnovinite.bg/article/svetut/sedmica-sled-opita-za-prevr … alen-kontrol.html
" и дори има случаи на словесни атаки и агресия към по-светски изглеждащи хора или жени с малко по-разголена външност."
" Вицепремиерът на страната дори зае позицията, че трябва да се забрани на жените да се смеят на публични места."

Съмнявам се, че ти се ходи. По-скоро влизаш за да пропагандираш, въпреки че имаше призив по-горе да не политизираме темите за туризъм. А този репортер би трябвало да е там за да отразява събитията, а не да използва медията за да излага личното си мнение, та чак и да прогнозира защо се правело всичко това.

# 309
Съмнявам се, че ти се ходи. По-скоро влизаш за да пропагандираш, въпреки че имаше призив по-горе да не политизираме темите за туризъм.
Не, не пропагандирам, просто копи-пействам информация и споделям моите колебания, желания и мисли като всички тук. И не е призив по-горе, а именно информация за съответната тема. А ти случайно да не си от туристическия бранш? Бих те помолила да избягваш лична конфронтация и адресиране, тук всеки има право на мнение и на споделяне на информация.

# 310
Тук си поствала същото.

А сега ела и в темата за Истанбул за да пействаш и там същото под предлог, че ти се ходи в Истанбул.

# 311
  • Варна
Защо във всички теми се появяват хора, които опитват да менторстват и във всичко виждат политизиране? Нали има модератори и тяхната работа е да преценят дали дадени постове са по или извън темата?
Личи си кои мнения са пристрастни и кои просто целят споделяне на информация, но и това е въпрос на преценка на модериращите форума.

А и това не е туристическа тема, а такава за пазаруване.  Wink

Все пак и когато сме на пазар, трябва да сме предпазливи и разумни... във всяко отношение. bouquet

# 312
  • Бургас
Днес четох отзив за хора, които са пристигнали с автобус в Кушадасъ и пътуването, и обстановката са били напълно нормални.
Честно казано предпочитам да черпя информация от хора , които са там на място отколкото от журналистите, които често преувеличават нещата.

# 313
  • Varna
Аз ви писах, че в курортите им обстановката е спокойна. За туристите няма проблеми.
И в Анталия е така, за там от първа ръка имам информация.
Те да не са луди турците да позволят и във курортите им да има дандании.
На съседка щерка и е във Чорлу на гости от преди пуча. И до сега си гостува. В малките градчета и в курортите  е друга бира.
Големи хора сме, трябва да сме предпазливи. То е ясно, че ще идем и ще видим, ще споделим. Сега и пуч да нямаше хич няма да предприема пътуване до Едирнето за удоволстви и пазар. Веднъж направих тази грешка в такава горещина да ходя, ама вече, не, благодаря. А и имаше едни комари, като въртолети и през дънките хапеха. А мене уж комар не ме хапеше ooooh!

# 314
  • Варна
Делте, ей т'ва с комарите ме отказа рязко.  Wink
Наесен има ли ги? За тогава може да се спретнем... че ще ми свършат перилните Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт