На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,ще може ли някой от Вас който редовно купува лекарства от Одрин,да даде примерен списък с лекарства например ,които трябва да има във всеки дом-болкоуспокояващи,за температура,капки за нос и друго от което сте доволни.Благодаря предварително Wink

# 406
  • Варна
Здравейте,ще може ли някой от Вас който редовно купува лекарства от Одрин,да даде примерен списък с лекарства например ,които трябва да има във всеки дом-болкоуспокояващи,за температура,капки за нос и друго от което сте доволни.Благодаря предварително Wink

На първа страница има списък  Peace

# 407
  • Бургас
Момичета, някъде в Одрин да сте попадали на дрехи за бременни? Или пък някой от магазините в Марги-то евентуално да има подобна колекция  newsm78?
И да ви попитам нещо за съботния пазар зад Марги - никога не сме го посещавали, че ходим само в неделя, но сега ще сме там в събота и ми се иска да обиколим и него, та - лесен ли е за откриване?
Благодаря предварително  Hug
В Waikiki има дрехи за бременни.
Съботния пазар зад Марги аутлет е точно на гърба му. Пресичате една малка уличка и сте там. Даже не е нужно да местите колата. Ние я оставяме на паркинга на Марги и отиваме на пазара

П.П. Четете първа страница преди да питате. За какво иначе е целия този труд.

# 408
Мис, благодаря  bouquet Да, съжалявам, моя грешка, за пазара можех да прочета там  Blush

# 409
  • Бургас
Мис, благодаря  bouquet Да, съжалявам, моя грешка, за пазара можех да прочета там  Blush
Забележката не беше към теб  Simple Smile
И да не съм гадна да кажа за лекарствата - за температура - А- ferin, Panadol, за гърло - Kloroben, Tantrum Verde.

# 410
  • Бургас
Лекарствата много по-евтини ли са от тук?

# 411
  • Варна
Зависи от лекарствата. Някои са много по-евтини, други - не толкова. Последно купувах пролетта, бяха леко вдигнати, но отново по-изгодни, отколкото тук. Не само цената в случая е важна.
Ако искаш конкретно да си провериш определено лекарство, на първа страница има линк към сайт, в който може да се проверят лекарствата по активна съставка. Там цените са такива, каквито ще ги намериш във всяка аптека в Турция.
Ако става въпрос за антибиотик, е добре да имаш рецепта, макар че не вярвам да са стриктни. В Истанбул бяха 50/50.

# 412
  • Варна

Поне за мен и това,което ползвам основно.Отривин в България го плащам 10 лв,а от Турция го купувам 5 лири.

Една лира е 0.60 лв в момента Peace

# 413
  • Бургас
Миналата година напълних цяла торба с лекарства само за 45 лири, което си е 27 лв. Даже след това раздавах. Разните температуропонижаващи бяха някъде 3 и нещо лири за опаковка. Хапчета против разстройство /Lopermid/ също бяха на тази цена. Мазилото за болки в кръста и ставите /Kamfolin/ беше 5-6 лири и спрея за гърло, който взех /Kloroben/ беше пак толкова. Тантум Верде беше малко под 10 лири.
Едни познати търсиха инжекции, които в Турция бяха доста по-евтини.

# 414
  • Бургас
Благодаря, момичета. Нямах предвид конкретно лекарство, питането ми беше точно за такъв тип симптоматични, които Мис Джули описа.
Последно бях в Одрин през май. Още не смея да се престраша да ида пак. От май още ползвам един огромен Ариел от Кипата hahaha

# 415
  • Варна
Лопермидът беше дори под 2 лири, а в момента е 2,19. Говорим за 20 таблетки, които въпреки невпечатляващия си вид съдържат същото количество Loperamid HCI като продаваните тук Имодиум, Лопедиум и т.н. Разликата в цената е драстична.
Доста по-евтини са и други лекарства, които съм купувала. Примерно един Отривин ментол тук гони 9 лв., а там е към 3.50.
Да не говорим за лекарства, които просто тук ги няма.

Но един Новалгин, примерно, е ок. 1,50 лв, като заместител на Аналгина, който е под 2 лв. тук. Обаче разликата в качеството и ефекта е осезаема и прави близката цена маловажна.

Добре е да знаеш какво търсиш, защото търговските наименования на повечето лекарства там са съвсем други. Затова линкът на първа страница е много полезен.

# 416
Пак аз с въпрос, който най-вероятно е коментиран  Blush Гледам, че има някакв2и карти за намаление в супермаркетите - ако нямам такава карта мога ли да пазарувам на намалените цени, или само с нея се начисляват  newsm78 Спомням си, че в Карфур-а ни попитаха, казах, че нямам, а една услужлива женица ми подаде нейната тогава. В Кипа пък никой не ни е давал карта и въпреки това си пазарувахме на ниските цени, но сега гледам в техния сайт, че и те имат карта  Crazy Та - вашето мнение по въпроса  Thinking

# 417
  • Стара Загора
Мои познати казаха, че за 2 лири си купили на касата такава карта, но миналата година. Не знам дали нямат някакъв срок и да се подновяват след това? newsm78

# 418
Тъй като не открих информация, някой купувал ли е хомеопатични лекарства? Конкретно шуслерови соли?

# 419
  • Бургас
Карта са ми вадили само от Kiler-a и то безплатно. От Кипа нямам карта, не ми е трябвала никога такава.

Общи условия

Активация на акаунт