На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Въпрос към пътувалите от Варна-има ли пътували с JNB TOUR?
Пише,че пътуват с маршрутка /широка и луксозна/,но ми е интересно багажа има ли къде да се сложи,комфортно ли се пътува?
Последния път пътувахме отново с Воаяж, голям 60 местен автобус, и нямаше място за багажа Simple Smile

# 586
Здравейте, може ли някой да ми даде информация дали в Одрин има голям избор от кожени якета естествена кожа така както в Истанбул и имате ли наблюдение над цените? Имам ходене до Турция, но не знам ще ми стигне ли времето. Искам, ако мога да го скъся като отида само до Одрин, но не знам специално за това, което търся на какво ще се натъкна. Поздрави!

# 587
  • у нас
Здравейте, може ли някой да ми даде информация дали в Одрин има голям избор от кожени якета естествена кожа така както в Истанбул и имате ли наблюдение над цените? Имам ходене до Турция, но не знам ще ми стигне ли времето. Искам, ако мога да го скъся като отида само до Одрин, но не знам специално за това, което търся на какво ще се натъкна. Поздрави!

Много зависи какво кожено яке търсиш. Разбира се, че в Истанбул избора е в пъти по-голям. Цените са по-евтини от тук. Лично аз съм ходила за кожено яке да си купувам от Одрин, но не намерих това, което търся. След това отидох и до Димитровградския пазар, където има много турска стока, но и там не намерих това, което търся. И накрая си го купих от Бургас, на много по-скъпа цена. Но понякога целта оправдава средствата.

# 588
Да, доста по евтини са в Истанбул. Аз съм там редовно, всеки месец, но ми се искаше да направя сравнение дали в Одрин не е по-евтино отколкото в Истанбул. Благодаря много Sinara  bouquet

# 589
Да, доста по евтини са в Истанбул. Аз съм там редовно, всеки месец, но ми се искаше да направя сравнение дали в Одрин не е по-евтино отколкото в Истанбул. Благодаря много Sinara  bouquet
Мисля си ,че напоследък са по-високи цените в Одрин в сравнение с Истанбул, но сравнения конкретно за дрехите не съм правила.

# 590
Благодаря ви момичета, ще отскоча до Истанбул за по-сигурно. 👍🏻

# 591
Здравейте! В събота мислим да направим разходка до Одрин. Чета темата редовно, върнах се и назад да проверя, но не намерих информация. Може ли някой да ми обясни при влизане от Свиленград как да открием складовете за перилни препарати? Ходила съм един път с автобус и не съм сигурна, че ще се ориентирам правилно. Simple Smile

# 592
Имаш 2 варианта
1--влизаш в одрин и караш само направо докато не стигнеш колелото на Карфур, на него завиваш на дясно, караш само направо докато не стигнеш друго колело на него си на ляво /мисля че беше с мелница/--пак само направо до следващо колело с една кошница с плодове ---там са складовете.
2--влизаш в одрин караш само направо докато не стигнеш светофара на който от ляво ти е голямата джамиия а от дясно една по малка --тук си надясно --пътя слиза към главната и минава отстрани на нея--караш само по този път. идва едно ново кръгово с голям мост над него --тук си наляво и пред теб са търговиите.

не ме бива много в обясненията но дано съм ти помогнал. Ето линкове към импровизирана карта

1---http://dox.bg/files/dw?a=60328fcab6
2--http://dox.bg/files/dw?a=dc6c21fbea

# 593
Много благодаря за отделеното време. Ще разгледам вариантите.  bouquet

# 594
  • Пловдив
Все пак имаш и трети вариант
Влизаш откъм Свиленград. След моста на Тунджа държиш дясно, следваш табелите Пазаркуле, /което е гръцката граница/, минаваш покрай петъчния пазар, стигаш до едно много криво кръстовище /нанагорнище/в дясно е мост над Тунджа към Пазаркуле, в ляво е към центъра, завивате наляво към центъра, над вас остава ЖП линия,  и веднага първата в дясно успоредно на линията, има само едно разклонение, в дясно остава черен път, но следвайки асфалта леколяво и направо  сте  на борсата.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 22:14 от makak

# 595
Автобусът миналия път явно мина по този път, защото като гледам на картата и следя вашите разяснения ми се избистри.  Mr. Green

# 596
  • Пловдив
Те са малко странни моите обяснения, но според мен е най-лесно, защото не влизаш в града
Където и да си в града обаче търсиш табели Пазаркуле, Юнанистан/Гърция/или махала Караагач, и стигаш до  моста над Тунджа, оттам както по-горе

# 597
Да попитам някой виждал ли е чанти от естествена кожа в Одрин и къде?

# 598
  • Bulgaria
Знаете ли какви са цените на подправките в Одрин? По-евтино ли е отколкото на борсите у нас ?

# 599
Здравейте,момичета,току-що се върнах от двудневен уикенд в Одрин.Както винаги съм емоционално заредена и парично опропастена.Много обикаляне падна,нооо открих баклавата с шам фъстък-цената е 70 лири за килограм.Като се движите по пешеходната улица от джамията на долу на първия фонтан(големия)свивате на ляво и вървите до края на улицата-излизате на другата,която е успоредна на главната.Точно там на ъгъла в дясно е баклавата.

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 21:22 от sisillia

Общи условия

Активация на акаунт