На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 889
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Здравейте!Снощи с моя мъж решихме да си направим една разходка( пред Коледен шопинг) до Одрин на 02.12.дано случим приятно време.А,който ходи,нека споделя...на какво е попаднал....изобщо всичко.Между другото ,колко е курса на лирата към днешна дата?От телефон пиша и нещо ми бъгва,не мога да проверя в Тавекс-а!Хубава вечер ви,желая!
Според ЦКБ курс продава на турската лира е 5.59810 за 10 лири Peace

# 616
  • до най-прекрасния мъж
В Тавекс 1 лира е 0,5590 лв.

# 617
  • у нас

За кой град става дума, че лирата е толкова? Снощи в Тавекса в Бс беше 0,577. Имаше доста хора на опашката и си помислих, че всички си купуват лири да ходят на предколеден шопинг  Joy Joy Joy

# 618
  • София

За кой град става дума, че лирата е толкова? Снощи в Тавекса в Бс беше 0,577. Имаше доста хора на опашката и си помислих, че всички си купуват лири да ходят на предколеден шопинг  Joy Joy Joy

Варна. Курсовете им в различните градове са различни. Но в момента и за Бургас пише 0,565, а не 0,577.  newsm78  Може да променят курса според наличността и търсенето.

# 619
  • у нас
Да, по принцип като има търсене, курсът на лирата се вдига.

# 620
  • до най-прекрасния мъж
Гледам в сайта им на началната страница,  не знам за кой град.

# 621
  • Varna
Пише бе душко. Hug
Първо е за Лозенкрад, а под него за Одрин. С големи букви е написано.

# 622
  • у нас
Тя говори, че не знае за кой град е бил този курс на лирата, а просто гледа началната им страница /на Тавекса/  Heart Eyes

# 623
  • Varna
Голяма съм муня smile3538 tooth

# 624
  • до най-прекрасния мъж
Ха,  ха,  ха.  Аз пък не разбрах какво ми обяснява Delta и си викам тези от кога имат курс според това къде ще пазаруваш.  Пък и с големи букви го пишело.   Hug Laughing

# 625
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета, тази година имам абитуриентка. Има ли смисъл да ходим до Одрин за официална рокля? Никога не съм ходила на пазар там и нямам представа. Тя иска семпла рокличка, без камъни и т.н.
Много моля за информация и съвет.

# 626
dtra, според мен има смисъл да отидете. Има хубави неща на съвсем достъпни цени и мисля, че има шанс да си хареса нещо  Simple Smile

По главната има магазини-първо ги обиколете там.

# 627
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
dtra, според мен има смисъл да отидете. Има хубави неща на съвсем достъпни цени и мисля, че има шанс да си хареса нещо  Simple Smile

По главната има магазини-първо ги обиколете там.

Благодаря! За Одрин имаш предвид, нали?

# 628
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, евентуално в петък ми се очертава ходене до Одрин. Някой може ли да ми даде прясно инфо в колко часа отваря петъчния пазар и как е устроено паркирането? Обикновено ходим събота или неделя и сме там към 9,30 ч., като по това време Одрин е сравнително пуст. Късен ли е този час за пазар и най-вече за намиране на паркомясто?

# 629
  • Тополовград
И дъщеря ми от там си купи рокля. Много изчистена. Има всякакви и лъскви и семпли, особено в Чорлу.

Общи условия

Активация на акаунт