На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 833
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
И дъщеря ми от там си купи рокля. Много изчистена. Има всякакви и лъскви и семпли, особено в Чорлу.

Благодаря!

# 631
  • у нас
Момичета, евентуално в петък ми се очертава ходене до Одрин. Някой може ли да ми даде прясно инфо в колко часа отваря петъчния пазар и как е устроено паркирането? Обикновено ходим събота или неделя и сме там към 9,30 ч., като по това време Одрин е сравнително пуст. Късен ли е този час за пазар и най-вече за намиране на паркомясто?

Петък е пазарният им ден и в Одрин се стичат на пазара много хора с и без коли. Към 9,30 ч. може да се намери някое място, но е пак зависи от потока хора. Понякога и в 11 ч. се намира, ако някой преди теб излезе. Всичко е на късмет. Има паркинг и паркоместа от страна на жп линията. Последният път като бях потърсихме място към 10 ч. и всичко беше фул. Паркирахме в уличките, отстрани на центъра. Бяхме бая далеч от пазара. Иначе към 9,30. пазара е отворен. Понякога не всички сергии, обаче, са заредени. Имало е случаи и след 10 ч. да зареждат масите на някои сергии. Не всички търговци са от Одрин. Така че зависи кога ще пристигнат. Но това е рядкост /по мои наблюдения/.
Успешен пазар и после да се похвалиш  Heart Eyes Как ми се ходи  пак.  ooooh! Направо си представих една бърза разходка на пазара и по главната, даже и похапнах  Joy Joy Joy Heart Eyes

# 632
Как са нещата по границата за често пътуващите? За Одрин ми е въпроса...

# 633
Момичета, евентуално в петък ми се очертава ходене до Одрин. Някой може ли да ми даде прясно инфо в колко часа отваря петъчния пазар и как е устроено паркирането? Обикновено ходим събота или неделя и сме там към 9,30 ч., като по това време Одрин е сравнително пуст. Късен ли е този час за пазар и най-вече за намиране на паркомясто?
Имайте предвид, че в Турция са 1 час напред с времето - 9:30 наше време си е 10:30 при тях.

# 634
  • до най-прекрасния мъж
Те не смениха ли времето като нас?  Значи да броя един час по-рано да тръгнем, че да не сме закъснели.

# 635
  • у нас

Имайте предвид, че в Турция са 1 час напред с времето - 9:30 наше време си е 10:30 при тях.

Е, как ще са по-напред. Нали сме един часови пояс?

# 636
  • На юг от тук
Тази година по решение на президента им,те не върнаха часовниците като нас.В събота и неделя беше много спокойно на Лесово-почти нямаше л.коли.

# 637

Е, как ще са по-напред. Нали сме един часови пояс?
Така е 1час преди нас са в момента

# 638
  • Varna
Така ме подкокоросахте, ама така ме подкокоросахте, че туко що си запазихме
хотел и в петък нападаме Едирнето Hug Hug

И благодаря, че напомнихте за часовото време bouquet

# 639
  • На юг от тук
Цитат на: DELTA_DELTA link=topic=920709.msg34104983лр#msg34104983 date=1479921015
Така ме подкокоросахте, ама така ме подкокоросахте, че туко що си запазихме
хотел и в петък нападаме Едирнето Hug Hug

И благодаря, че напомнихте за часовото време bouquet
Делте,така се прави.И после на отчет тук Joy

# 640
  • Varna
Ок, душата Hug
Даже от Едирнето, дори Grinning
Но сме тръгнали ей, така само да се развеем преди лошото време. Нямаме в предвид
шопинг, но ще гледаме какво има и как са цените за да докладвам тука.

# 641
Тази година по решение на президента им,те не върнаха часовниците като нас.В събота и неделя беше много спокойно на Лесово-почти нямаше л.коли.
Ние в петък вечерта си отвисяхме 2 часа на Капитан Андреево.  Close

# 642
  • у нас
Висенето по границите е много кофти, особено сега, когато е студено. Ако е лято, ще станеш ще се поразходиш, ама като е студено...

# 643
  • Пловдив
Преди две години, като имаше задължителен скенер на 20 декември висяхме 8 часа на Капитан Андреево. А по-задни автобуси откараха и по 10 часа там.

# 644
  • Люлин
Момичета, като се жалвате за висенето по границите пишете и с какво превозно средство сте били. Има разлика между чакането с автобуси и чакането с леки автомобили.
Колкото за това, че са 1 час преди нас не го знаех. Предстои ми отиване до Одрин и е добре да се съобразявам с това.
Успешен шопинг на всички

Общи условия

Активация на акаунт