На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 290 824
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ами обикновените неща - прах, омекотител, шампоани, баклава и толумбички, кори за баница, маслини, общо взето с това се задоволих. Имах си достатъчно ядове с бабите, които трябваше да изчаквам и с останалата част от пътниците, които трябваше да укротявам, та с приятелката като спряхме в центъра отидохме само до аптеката и бизнестена, след това седнахме като бели хора и си хапнахме бюрек с айрян - точно до паркинга, много беше вкусен.

# 706
  • у нас
Като казахте маслини - купихме си за пореден път маслини в кутия /2 кг/. Като ги отворихме не мога да ви опиша каква миризма имаха. За първи път виждам развалени маслини. Иначе имаха етикет и бяха годни до 2017 към края, но явно е бил само залепен просто така. Сега ги пазя като отида да ги върна  Naughty Да си ги ядат те.  Heart Eyes

# 707

От лекарствата бяха ми поръчали Верутол, което било за кокоши тръни, брадавици и дрън дрън други, някой ползвал ли е такова животно-отзиви.

Сигурно е подобно на това
http://www.farma.bg/galapharm-gala-salex-drops-10ml.html

На мен не ми помогна особено

Само една лекарка ги оправя в Пловдив безотказно  Peace Стигнах до нея след дълго питане и лутане - Емилия Зографова. Има си нейна теория и методика  Simple Smile съвсем различна от останалите доктори.

А, по темата, страх ме е да ходя дори до Одрин  Confused - не вярвам там да направят атентат, но ... Ердоган е толкова луд, че примерно както си пазаруваш гащи на пазара, могат да те арестуват и после никой, ама никой на света не може да ти помогне. Звуча параноично, обаче напълно го вярвам. В тези мракобесни времена, не ми се ще да съм там  Sad

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 11:52 от Кливия

# 708
И ние бяхме в Одрин в събота с автобус от Сливен, и прекарахме много добре. Времето беше на наша страна и беше перфектно за разходка и пазар. Не чакахме и много на границата на връщане в 7 се наредихме и в 8 вече бяхме в БГ  Peace

Но беше голяма лудница по магазините в Одрин, направо луднах от толкова хора и блъсканица. В Уайкики всеки граби и хвърля където му падне ... И все пак си купихме каквото искахме  Mr. Green

# 709
  • Пловдив
И аз избягвам да ходя в събота заради лудницата, но се оказа, че не ми се полага повече отпуска.
Всичко е някак си насила в събота, няма го удоволствието от флегматичното избиране на покупките.
Няма го петъчното спокойствие.
Кливия, става въпрос за това:
http://eturgovec.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2% … D0%B0%D0%BA-i7694

# 710
Макак, същото е на практика, защото активното вещество е все салицилова киселина  Peace

# 711
От лекарствата бяха ми поръчали Верутол, което било за кокоши тръни, брадавици и дрън дрън други, някой ползвал ли е такова животно-отзиви.

Макак, сестра ми го ползваше за кокоши тръни и й помогна. Майка ми също. Доволни са. Peace

# 712
  • Пловдив
Не чакахме и много на границата на връщане в 7 се наредихме и в 8 вече бяхме в БГ  Peace

На коя граница?

# 713
  • до най-прекрасния мъж
Ако не ходите специално заради пазарите, препоръчвам пазаруването в неделя. Много е спокойно, всичко е наредено и можеш спокойно да си избереш това, което искаш, без да се буташ и блъскаш с озверели клиентки. Границата е също много спокойна и се минава за минути.

# 714
  • Пловдив
А борсата за перилни и аптеките работят ли в неделя?

# 715
  • Варна
А борсата за перилни и аптеките работят ли в неделя?

Да,клиенти не изстърват Peace

# 716
В неделя работи само една аптека, тази която е в Карфура.

# 717
Не чакахме и много на границата на връщане в 7 се наредихме и в 8 вече бяхме в БГ  Peace

На коя граница?

Лесово

# 718
Здравейте.Влизам с въпрос.В неделя ми се очертава пътуване до Одрин и дъщеря ми иска да е с мен,но моя мъж няма да идва..,та въпроса ми е ще имам ли проблеми на границата ако е само с мен.Тя е на 16 има си паспорт,но досега сме минавали винаги семейно,чудя се дали няма да ни върнат ако е само с единия родител.Благодаря ви предварително...

# 719
  • Пловдив
Здравейте.Влизам с въпрос.В неделя ми се очертава пътуване до Одрин и дъщеря ми иска да е с мен,но моя мъж няма да идва..,та въпроса ми е ще имам ли проблеми на границата ако е само с мен.Тя е на 16 има си паспорт,но досега сме минавали винаги семейно,чудя се дали няма да ни върнат ако е само с единия родител.Благодаря ви предварително...
Задълително декларация от бащата, че разрешава да напуска границата, нотариално заверена. Иначе са ви върнали със сигурност. Без значение, че детето е на 16 г.

Общи условия

Активация на акаунт