Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на образователните технологии за 8-ми до 12-ти клас?
Има ли налична информация за ЕСПА и СС по отношение на училищните проблеми?
Какво е мнението на родителите за униформите в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на образователните технологии за 8-ми до 12-ти клас?
-
Има ли налична информация за ЕСПА и СС по отношение на училищните проблеми?
-
Какво е мнението на родителите за униформите в училище?
-
Какви са мненията за униформите в различните училища?
-
Има ли налична информация за колеж Omega в Пловдив?
Без грам подготовка - отиде като на екскурзия.
. Не да търсим проблема в скапаната система, която е осигурила що-годе читаво обучение само за тия 10 % и заради която процъфтява бизнеса на школите и частните уроци.
Аз само направих анализ на фактите. Иначе живеем в свободна държава и всеки може да прави каквото си иска. В някои държави няма истерии с курсове и кандидатстване, защото хората не се опитват да надскочат боя си . У нас е различно и в доста други държави също. Аз само казах защо се получава тази истерия с частните уроци - едните искат да настигнат и задминат, другите се опитват да не допуснат това. И накрая според мен нещата общо взето си остават такива, каквито биха били и без уроци. Има и изключения, но не са толкова много. Ако някой се чувства засегнат от написаното нека насочва негодуванието си към действителността, не към мен.