Модни консултации-24

• 137 305
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Пола с такъв десен с какво може да се комбинира нагоре...само бяло  и само черно ли?

Според мен може да се комбинира с различни едноцветни ризи/блузи в по-скоро нежни цветове, например прасковено, както и мента, аз така си представям, но не знам на живо как ще е. С бежово със сигурност ще си отива също, както и червено.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 18:58 от Eva111

# 316
Десена се съчетава чудесно с много цветове, дори и ярки такива- примерно цикламено, жълто, зелено, оранжево и т.н.

# 317
  • София-Младост
 bouquet благодаря ви

# 318
здравейте момичета , може ли някой да ми каже как се нарича този тип горна дреха , много искам нещо подобно http://alessa.bg/-pantaloni-i-dynki/570--7-8.html

# 319
Аурора, надявам се че се шегуваш! Няма по- отвратителна дреха от това, което си показала!

# 320
Аурора, надявам се че се шегуваш! Няма по- отвратителна дреха от това, което си показала!

Подкрепям те напълно Peace. Хвърлих едно око на моделите в сайта и сега като се замисля подобни кройки и модели съм виждала само в български сайтове от типа на Джофра и тем подобни. Как им ги ражда главата да измислят подобни смехотворни дрехи, ум не ми го побира, но явно си имат клиенти newsm78...

# 321
добре де , ще ми се нещо спортно , много лекичко и светло (бяло или шампанско)

# 322
Направо изпадам в див ужас като видя какво минава за модно в Бг.

# 323
добре де , ще ми се нещо спортно , много лекичко и светло
Добре де къде ще го носиш това спортно? Нали се сещаш, че спортното се носи на стадиона и в залата.

# 324
Направо изпадам в див ужас като видя какво минава за модно в Бг.

А за тези ботушки какво ще кажеш, пак е бг патент?! Аз за десет години живот в Швеция досега не съм видяла подобни модели нито в магазин, нито по улиците...но в България са доста актуални Rolling Eyes

http://alessa.bg/obuvki/593--.html

# 325
Този сайт е направо модно престъпление! дори китайските боклуци изглеждат класи над тези парцали!

# 326
Този сайт е направо модно престъпление! дори китайските боклуци изглеждат класи над тези парцали!

Обаче пък какви цени държат  Crazy

# 327
Съжалявам , дами нямам никаква представа какво минава за модно в бг ,на сайта попаднах случайно(ровейки за бял панталон). Купувам каквото ми хареса, ако случайно е и модерно добре, но ако не е -здраве Laughing , попитах дали има някакво специфично наименование този тип горничка

# 328
И горницата и панталона са еднакво грозни. честно казано съм потресена от избора ти.

# 329
  • в Кошера
Тотално недоразумение са нещата, показани по-горе.  Stop Sick

Факт е, обаче, че подобни "летни ботуши" са често срещани по улиците. Недоумявам, честно!  #Crazy Shocked

Общи условия

Активация на акаунт