Звездни компромати- 284 част

• 128 116
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Не ми стоят добре заедно с Леа Мишел.
А, той е Робърт Бъкли, по-известен с ролите си в "Триумфът на червилата" и "Трий Хил".

НиЛото явно залязва щом стигна до там да се самопоканва в шоуто Simple Smile То и темата е показателна, преди всеки ден имаше по няколко нейни снимки и статуси, а сега я я отрази някой, я не. Не ми е мъчно, де Simple Smile

# 346
  • София
Тамън си е човекът.  Laughing

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много са ми любими Ева и Райан,хубава двойка Heart Eyes Леко е напълняла, нормално, скоро е родила /да им е живо здраво бебенцето/. Със сигурност бързо ще влезе във форма.
С това палто хич не мога да преценя дали е напълняла Thinking

# 348
  • Вестерос
Аз го знам (гаджето на Леа Мишел) от сериала Фелисити и после Underworld, кога е играл в Три Хил???

# 349
Аз го знам (гаджето на Леа Мишел) от сериала Фелисити и после Underworld, кога е играл в Три Хил???
Той май е играл във всяка американска сапунка  Laughing
А, в Трий Хил беше някъде от 6 -ти сезон, агент на Нейтън и гадже на сестрата на Хейли - Куин.

# 350
  • Вестерос
Вярно  ooooh! bouquet

# 351
  • София
Е, голям актьор ще да е, спор няма. Не съм гледала въпросните сериалчета. Само това за Червилата ми е познато, чела съм даже такава книга, и ако е същият сериал, то Брук Шийлдс участваше. Другите не си ги спомням.

# 352
  • Бургас
Сутринта гледахме с ММ реклама на "Папараци". Подейства ни много събуждащо - доста се посмяхме на неин гръб. Горката, толкова е превзета и изкуствена, че чак е жалка и смешна.

# 353
Бъркате Робърт Бъкли със Скот Спийдман. Роб играе в Червилата, Трий хил, Спийдман е в Подземен свят и Фелисити. Прилагам снимков материал:

Скот

Робърт

# 354
  • Вестерос
Не са ли един и същ човек  Shocked

# 355
Мен ако питаш да, но с 5 години разлика  Mr. Green

# 356
  • на кого му пука
Не.

mi6eto_ ,аз не за възрастта.Просто беше голям сладур, а сега някак възмъжал и то не по най-готиния начин.

# 357
Сутринта гледахме с ММ реклама на "Папараци". Подейства ни много събуждащо - доста се посмяхме на неин гръб. Горката, толкова е превзета и изкуствена, че чак е жалка и смешна.

И аз го гледах току що, наистина се посмях добре Laughing

# 358
# 359
  • в морето до колене
Е, стига де - как може да объркате Скот Спийдман с този Роб.  Crossing Arms

Не че и Скот е някакъв особен актьорски гений, но има къде по-интересно портфолио.
И е канадец.  Mr. Green
Пък и определено е по-готин.
Поне за мен, де. Ама аз съм голям фен на "Фелисити" по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт