Звездни компромати- 284 част

• 127 526
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Не съм фен на Поли Генова, но се радвам, че е там и представя България добре.
И наистина предпочитам да слушам новини за нея, вместо за убити и заклани хора или за други ужаси, случвващи се из страната ни.
Колкото до това смешен ли е конкурсът и трътлеста ли е Поли - не мисля, че има значение. Ако не е това по друго ще "плюем", но все пак мисля, че в случая няма защо  Wink

# 556
  • Варна
Макавой и съпруга... се разделят след 10г. брак.
Дали е вярно?!
https://www.instagram.com/p/BFXQdo9q_3P/
Робърт Дауни Джуниър за GQ Style
https://www.instagram.com/p/BFSCjMWq_3W/?taken-by=hollywoodbulletin

# 557
Вярно е, снощи изтече навсякъде

# 558
Боже мой, жената на Макавой да не е Елизабет в "Непорочната кралица"? Винаги ми е изглеждала много странно и грозновата.

# 559
  • където ми харесва
Боже мой, жената на Макавой да не е Елизабет в "Непорочната кралица"? Винаги ми е изглеждала много странно и грозновата.
Всъщност е симпатична. И в Шеймлес е готина (те там се запознават се), и е по-възрастна от него. Но, за англичанка си е направо хубавица .

# 560
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубава определено не е, но е изключително витална и притежава ярка индивидуалност. С Джеймс последно ги гледах преди месец-два може би на някаква церемония и изглеждаха все така влюбени. Хич не ми се иска да вярвам, че тази любов се е изпарила за толкова кратко време. Бяха ми еталон за хармонична двойка.
Скрит текст:

# 561
# 562
# 563
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз с новата на Леонардо идвах, много е цицореста за моделка. Явно снима само каталози за бельо и бански, не я виждам как ще се впише в тенденциите на високия клас списания.

# 564
  • София
Вече е само Черил, махна всички фамилии.
Мъдро решение, че в един момент вече не можех да й хвана спатиите с чия фамилия се подвизава.  Mr. Green

# 565
  • Варна

Блейк в Кан  2  3  4  къде ги слагат тия тоалети и как ги разнасят  Crazy

Хм, не за нея тази бяла рокля. Красива е, но цвета не е нейния.

# 566
  • София
Докато има такива сирени, Леонардо никога няма да се ожени. Да не е луд Grinning.

# 567
# 568
  • София
Предполагам, че се е развела след като живее с младо гадже.

# 569
Още не е финализиран, франсето искал 3 милиона паунда...
Беше пуснал някакви партенки, че имал козове, които да пуска в медиите, за да изнудва за повече пари.  
Саймън лично бил поел грижата, каквото и да значи това  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт