Звездни компромати- 284 част

• 128 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
За да е качествена тая Я, жената би трябвало да е на 35-40 години максимум. Не вярвам преди 27 години да са замразявали яйцеклетки.

Нагоре е максимума  Grinning

Цитат
На около 51-52 години жената има не повече от 1000 яйцеклетки.

Алла е замразила някъде около 50та си година  Wink

Дес, без да се обиждаш, но съм бая наясно с репродуктивната медицина от около 7-8 години насам.  
Яйцеклетки в България се замразяват от една- две години някъде успешно. А успехът,  да кажем е нисък. Донорството също е до 32 години. По нагоре е безсмислено, просто защото качеството рязко намалява.

Това е Алла Wink все пак сигурно не си е замразявала яйцеклетките в Бг или Русия  Simple Smile
а относно качество и т.н. вероятно си е и до късмет   Grinning
но noрмално е да се съмняваме и да , носи се слух че яйцеклетките може да са на дъщеря и  Grinning Кристнина Орбакайте  Wink

Щастлива, хубаво е като пишеш такива неща, по някакъв начин да можеш и да ги докажеш.
В Надежда възрастта е 32. По закон е 34.

Цитат
Cъглacнo Hapeдбa № 28 нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo зa дeйнocтитe пo acиcтиpaнa peпpoдyĸция, дoнopитe нa яйцeĸлeтĸи тpябвa дa ca нa възpacт мeждy 18 и 34 гoдини пpи нepoдcтвeнo дapявaнe и oт 18 дo 38 гoдини пpи poдcтвeнo дapявaнe. Гopнaтa гpaницa зa гoдинитe нa дoнopa e фиĸcиpaнa тaĸa, зaщoтo c нaпpeдвaнe нa възpacттa нaмaлявa яйчниĸoвaтa фyнĸция нa жeнaтa и ce пoвишaвa pиcĸът oт гeнeтични aнoмaлии. Ocнoвнo изиcĸвaнe e дoнopĸaтa дa имa пoнe eднo живopoдeнo дeтe.

http://ivf.bg/donori-na-yaicekletki

Grinning Ако се плати подобаващо може и по-дърти яйцеклетки да се замразят  Sunglasses

То много неща са 'забранени' ама се случват  Crazy нали иамаше българка родила на 60 ли беше   newsm78

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 05:48 от Desss

# 121
  • bad@ss
Heart Eyes
Скорошна ли е?
На последното интервю с него не беше толкова окръглен сякаш. Но нищо де, той има и волята и дисциплината да влезе във форма. Дано успее да се върне и да порита още малко Simple Smile

# 122
Може на Алла да са й останали яйцеклетки от времето, когато правеха опити с Киркоров. newsm78

# 123
Айде последно, че настина в темата това няма място.
Сигурно не ги е замразявала в България, но медицината се развива по един и същи начин. Няма как в БГ да дойде 27 години по късно. Да, да  и тук докторите ходят на обучения, и тук се правят опити. Аз самата съм дарила ембриони, че да се учат на тях.
По възрастна донорка с допълнително плащане ?!?! Защо да го правиш? Неуспех. А той е не е само финансов. Емоционалният срив е много по голям.

# 124
  • София
Ози Озбърн и жена му Шарън се разделят след 33 години брак.
Като причина се въртят слухове за изневяра от негова страна.

http://www.eonline.com/news/763139/ozzy-osbourne-and-sharon-osbo … years-of-marriage

# 125
Бяха ми симпатични.

# 126
Тази песничка https://youtu.be/dSLXzZQJpRM не ви ли прилича на тази на Миленита https://youtu.be/TADJ1gmFKvE

# 127
  • bad@ss
Хаха, Ози! Rock star до гроб  Laughing
Сигурно ще изгладят нещата  Heart Eyes

# 128
  • Once there was a Hushpuppy...
Ози Озбърн и жена му Шарън се разделят след 33 години брак.
Като причина се въртят слухове за изневяра от негова страна.

http://www.eonline.com/news/763139/ozzy-osbourne-and-sharon-osbo … years-of-marriage

Изненадана съм, хмм Rolling Eyes
Като го гледам така, съвсем не ми изникват в съзнанието сцени на изневяра Mr. Green или дори наподобяващи...
Кой знае..... Thinking
Тя е доста поддържана жена.Гледах ги преди години по МТВ имаха семейно шоу, харесват ми като двойка.

# 129
  • София
Според мен той просто е задълбал малко повече от мимолетна забежка и жена му не е могла вече да преглътне. Медиите спрягат някаква 45 годишна фризьорка на известни знаменитости.
А може и да е временен разрив, ще видим.

# 130

Нямах нет няколко дни и чак сега мога да споделя едно впечатление от БТВ на 6 май. За коментар за празника и военния парад в студиото си бяха поканили Жени Калканджиева. Като видях просто онемях и превключих канала.
Тя беше седмичен коментатор в Преди обед, не е канена специално за парада.

# 131
Тортата,която Крис Хемсуърт е приготвил за дъщеря си.
Скрит текст:

# 132
  • Оптимист по принуда
Последният път, в който гледах Оззи, беше на едно награждаване, може би преди година,  Слаш от GnR му връчваше награда за цялостен принос. Оззи изглеждаше много зле със здравето, фъфлеше и ми беше гадно да го гледам, а много го харесвам иначе  Confused. Малко ми е трудно да си го представя 'изневеряващ' в това състояние, ама хора всякакви  Thinking.

# 133
Щом Стивън Хокинг е успявал да кръшка на първата си жена с втората, няма невъзможни неща  Rolling Eyes

# 134
  • Вестерос
Майлито на концерт  Sick Не знам дали е ново, не съм я виждала тази снимка

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт