Звездни компромати- 284 част

• 128 123
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Тя по-черна от циганина на снимката.

# 242
  • Вестерос
Гордън Левит от кого има бебе?  Twisted Evil

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От жена си.

# 244
  • в морето до колене
От жена си.

hahaha Джой ме изпревари за секунда.

П.П. Радвам се за Раян и Ева. Мисля, че той е точно от типа мъже, които с радост биха отгледали много дъщери.

# 245
  • Вестерос
Ужасни сте!  Crossing Arms Коя е жена му?

# 246
За тази снимка става въпрос ,че е като мумия

Скрит текст:
Ей това видях аз, явно е било в процес на подготовка, после включих да я видя в студиото, изглеждаше нормално. Но разговорът много тъп и ги махнах вече. Mr. Green

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тиф, не мога да пусна снимки от телефон, по-късно ще ти я покажо. Далеч е от шоубизнеса.

# 248
Е, как, нали преди седмица-две обсъждахме бременните звезди и там имаше снимки даже на Ева.  Rolling Eyes
Сигурна съм, защото и тогава коментирах, че тръгват на дърти години да раждат и ги подкарват децата през една-две години /и при Ева е така  Crazy Mr. Green/

# 249
  • в морето до колене
Тифани, заповядай - в този материал на dir.bg по повод раждането на сина им има няколко снимки на Таша.
http://life.dir.bg/gallery.php?id=19825279&page=7#topnav
Иначе тя работи (цитирам): в сферата на високите технологии, съосновател е на технологична фирма за роботи и говори три езика. С Джоузеф са заедно от 2013 г., когато ги запознават общи приятели.

Щастливка, снимки на бременна Ева почти няма в нета. Има едни с голяма чанта пред себе си, с която крие корема си при първата бременност.
А колкото до възрастта - преди Раян Ева доста често е заявявала, че не е голям привърженик на идеята за брак и семейство.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 12:16 от мячик

# 250
Много е хубава!

# 251
Е, как, нали преди седмица-две обсъждахме бременните звезди и там имаше снимки даже на Ева.  Rolling Eyes
Сигурна съм, защото и тогава коментирах, че тръгват на дърти години да раждат и ги подкарват децата през една-две години /и при Ева е така  Crazy Mr. Green/

Да, новината не е нова. Аз едвам преживях едното дете, второто вече ме отчая окончателно Laughing

# 252
  • Вестерос
Тиф, не мога да пусна снимки от телефон, по-късно ще ти я покажо. Далеч е от шоубизнеса.
Мерси Simple Smile Даже не знаех аз , че е и женен.

Едит: Мячик, мерси  bouquet

# 253
  • Оптимист по принуда
Много хубава жена е Йоланда Хадид.

# 254
  • Once there was a Hushpuppy...
Така, опитах се да проследя историята на децата на Ала, но така се обърках...сама се смея hahaha
Значи, разбрах, че са две децата. Първо били близнаци, после се оказа, че имат 9 месеца разлика Crossing Arms След това, че уж били от замразени яйцекленки /а, може пък и да са замразени ембриони/ и износени от дъщерята на Ала, а после, че са износени от друга жена.Не е ясно как участва самата Ала Mr. Green За бащите разбрах, че са двама Mr. Green сега остава и да им поделим децата Naughty Да се установи, кое е направено естествено и кое от замразени яйцеклетки, бърз ДНК тест и съответно кое от корем е излязло. И това е важно!
 Joy Joy Joy
Може да им разпределим и наследството и да минаваме на друга дЗвизда hahaha

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 12:55 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт