Звездни компромати- 284 част

• 128 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
от ФБ на НиЛоТо, в следващия епизод сама ще си е гост в предаването  Rolling Eyes

Nikoleta Lozanova в компанията на Kristina Patrashkova.
1 час ·
Сама взех това решение, сама подадох молба за развод и сама искам да го обявя. Ако някой не е разбрал мога да го повторя, за да не чета после пак приказки от 1001 нощ!

Тази неделя от 22:30 ч. в "Папараци" само по bTV

http://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/nikoleta-lozanova-progovarja.html

# 316
от ФБ на НиЛоТо, в следващия епизод сама ще си е гост в предаването  Rolling Eyes

Тази неделя от 22:30 ч. в "Папараци" само по bTV
Благодаря! Да знам да не превключвам по това време на bTV Crazy Mr. Green

# 317
  • До морето
Оф, тя пак с нейния развод ще занимава многомилионната си аудитория....На кого му пука кой е подал молбата?!?!

# 318
  • На топло
Някой гледа ли Евровизия, ако да, елате в темата да ги коментираме  Laughing

# 319
А, не ми стига моят развод, че и Николетиният да чепкам.  Joy

# 320
  • Бургас
Оф, тя пак с нейния развод ще занимава многомилионната си аудитория....На кого му пука кой е подал молбата?!?!
О, сигурна съм, че тя първа е пуснала молбата за развод. Все пак трябва да си вземе издръжката, че иначе бая често трябва да лети по "професионални ангажименти" в чужбина  Whistling

# 321
  • До морето
То па една издръжка, Валери нали каза 1000 евро, ми те и за 1 ръкав на Плейн не стигат, камо ли Шанел. ЗакъсАла го е Найлонка, почна да повтаря тоалетите.

# 322
Шиши е по Шанелите,той им ги купува.

# 323
Шиши е по Шанелите,той им ги купува.
Умен е тоз човек и възпитан добре от мама! Whistling Wink

# 324
И тя е фина и изтънчена жена! Crazy

# 325
Я не се подигравайте на свеки!! Тази, Дензата, не спря да завижда!

# 326
Яко, ама аз съм глиган в анцуг и като чуя Шанел ровя с муцуната! Свиня какво да я правиш?!
Моя Валерко, мамин златен не мога да го науча, че Шанел е върхот на върховете и ако иска готини мадами трябва в бутик да ходи, а не у Сръбско само да виси.

Найлон, съветвам те да поканиш детето си на интервю и да му задаваш въпроси за татко му Heart Eyes Whistling ще вдигнеш рейтинга много. От теб вече дори кварталните дилърчета не се вълнуват!

# 327
  • София
След като Валери отбеляза цяла София, Белград и помежду, след като обяви, че никога не е бил женен и/или отдавна е разведен, Николета прави това?!?  Rolling Eyes Ъъъм, окей.

# 328

Бен май се играеше от братя близнаци Rolling Eyes

След като Валери отбеляза цяла София, Белград и помежду, след като обяви, че никога не е бил женен и/или отдавна е разведен, Николета прави това?!?  Rolling Eyes Ъъъм, окей.

В хотнюза тия дни имаше новина, че Валери зживял с оная сръбкиня, която между другото била на 39 години, явно Николета иска да си поизчетка образа

# 329
  • bad@ss
Патрашкова в страната на Златките и Николетките ли е заживяла?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт