Звездни компромати- 284 част

• 128 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Всичките рокли и жени, които ги носят, ми харесват! Днес съм пуФкава и добра Crazy
Блейк...  Heart Eyes само тя е достойна да застане до Райън Heart Eyes Heart Eyes

# 391
В момента Албена Вулева при Гала.Този път ми харесаТотално разби мита за Шарлопов и продуцентите на предаването в което участваше

# 392
  • Бургас
В момента Албена Вулева при Гала.Този път ми харесаТотално разби мита за Шарлопов и продуцентите на предаването в което участваше
Защо? Какво каза?

# 393
Снощи като никога я гледах тази простотия докато вечеряхме. Едни и същи маймуни се въртят из всевъзможни ефири, предавания и се чудят с какво да си загубят времето да убият интереса на клетия зрител. Това предаване какво е, нещо не ми схващам замисъла?!  ooooh! И този Юлиан, мега досадния.. той какъв е, има ли предаване, в което да не е бил? Уж певец...ама никога не съм го чувала. Малко като така известната дъщеря на Силвия Кацарова, която е все с нея, навсякаде и се води певица, но Бога ми.. една нейна песен не съм чула никога, никаде!! Днес съм зла!!!  Naughty

да не съм спам, една Дарина Павлова като млада, не е красавица, не е умна, очевидно има някаква друга супер-сила  Whistling Майка ми и тя са учили заедно в гимназията и от малка се е била нацелила в мъж-богаташ. Точен мерник:
Скрит текст:

И Ники тъпото!!!!
https://www.facebook.com/nikoleta.lozanova.7/videos/813110918819179/

# 394
Дарина Павлова на тази снимка ми прилича на Гери-Никол.  Laughing

# 395
  • Бургас
Дарина е била симпатична на младини. Само малките й, силно приближени очички, я загрозяват.

# 396
  • Пловдив
#Crazy #CrazyНе е истина колко ми е антипатична Кристен Sick Винаги ми е приличала на фрелгматична сепия Sick На тези снимки не прави изключение #Crazy
+1

// мерси за темата  bouquet

# 397
И Ники тъпото!!!!
https://www.facebook.com/nikoleta.lozanova.7/videos/813110918819179/

Много инфантилно, а като се върти се вижда какъв сплескан задник има  Mr. Green

# 398
Много космати ръце е имала Дарина.

# 399
Все пак снимката най-вероятно е правена 80-те, тогава не беше прието жените да са толкова прилежно ощавени навсякъде  Mr. Green

# 400
  • В един копнеж!
Да бременна е. Невероятна е тази жена! Heart Eyes

Пак ли? Нали роди момиченце?!  newsm78

# 401
  • Вестерос
Блейк и аз я харесвам, още в госип гърл я обличаха страхотно  Heart Eyes

# 402
  • Пловдив
Блейк си е бременна, коремчето си личи с роклята Версаче.

# 403
Николета ми заприличва все повече на Майкъл Джексън в късния му период, след всичките пластики. Особено в носа и скулите. В предаването си е много грозна и пластмасова, а на обработените снимки, които поствате от профилите й, изглежда различно.

# 404
Вярно ли е това, че Васко Кеца напускал България?! Shocked Стягал си куфарите и щял да се преселва в Монако.

Общи условия

Активация на акаунт