Звездни компромати- 284 част

• 127 422
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Дипломите й са купени 100% или по друг начин е завършила, но с учене-не.

Захир, страхотни снимки  Hug

# 661
  • София
Аз смятам, че е учила. Съжалявам, но адашката ми не е толкова тъпа, за колкото някои тук я имат. И съм убедена, че има много по-богата обща култура от доста от плюещите я. Визията й не намесвам.

# 662
Аз смятам, че е учила. Съжалявам, но адашката ми не е толкова тъпа, за колкото някои тук я имат. И съм убедена, че има много по-богата обща култура от доста от плюещите я. Визията й не намесвам.

+1
И от кога месторождението определя умствения интелект?
Иначе си е тъпа и тъпа,особено в това "видео".

# 663
  • София
между образована и умна има разлика Wink

# 664
От редките случаи, в които съм я слушала как говори - убедена съм, че не е никак глупава. Но точно това изтъкване на всяка цена ми навява за емоционални дефицити.
Иначе никак не е трудно да е завършила всичките неща.
Нямах предвид, че има нещо лошо в месторождението й, просто не очаквах Пазарджик. Въпреки, че по мои наблюдения има доста амбициозни жени там...

# 665
  • До морето
Цъкнах и аз да видя клипчето  Shocked ooooh! newsm78 и пак  Shocked ooooh! newsm78

ПОсле видях това: Уауу пак съм на 1во място, този път в класацията за най-луксозни домове на звезди в България! Много благодаря за безпристрастната оценка! Само едно важно уточнение- къщата е на моите родители и със съпруга ми не живеем там! Не случайно на дъното на басейна пише "Петрови", а не "Бередин"! А тази с Бередин предпочитам да не я показвам, че злобата и завистта съвсем ще превземат душите на много хора и има опасност да се стигне до масови, ритуални самоубийства! 😂 Хайде със здраве и дай Боже всекиму

А в информация където обикновено хората пишат женен/обвързан и от Варна/ София, тя скромно е написала това:

Miss Bulgaria 2009,Mrs Russia 2012/13/14,Mrs World (4th pl);lawyer,arbitrator at EU Judicial Chamber
Arbitrator в European judicial chamber
Изучавала Право в/във Университет за национално и световно стопанство
Изучавала Международни икономически отношения, модул "финанси" в/във Университет за национално и световно стопанство
Изучавала Финанси в/във Институт развития финансовых рынков
Изучавала Русского языка и литературы в/във Государственный Институт Русского Языка им. А.С. Пушкина
Учила в University of National and World Economy
Местожителство - Sofia, Bulgaria
Омъжена за Alexander Beredin
От Pazardjik

Joy Joy Joy Joy Joy

# 666
  • Бургас
Какъв стил и финес с крака, вдигнати върху таблото на колата. Истинска аристократка. Другия път очаквам да я видя боса с изкарани крака през прозореца, люпеща семки и плюеща навън.
Ама вярно хората са казали, че парите не купуват стил и класа. Може да е учила и чела, но е като някоя простовата мамашка от село, дълбоко нейде в планината Урал, която е спечелила от тотото.

# 667
Руският език и литература, които Тоца е изучавала в "Пушкин", са някакви ограмотителни курсове. Не се е мъчила 3-4-5 г., както би предположил човек.   Simple Smile А в едно интервю за конкурса "Миссис Россия" в руските медии беше надрънкала, че живеела на брега на Черно море. Ама то ей го Перник къде е, почти до Варна. И все пак допускам, че Тоца не е излъгала, просто руският й е бил толкова добър, че тъпите журналисти не са я разбрали.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 15:03 от Шушон

# 668
Аз сигурно съм от малкото, които симпатизират на Тоцито. От това, което съм гледала и слушала говори добре, разсъждава, вярвам че е учила. Принципно съм наблюдавала, че подобни изхвърляния с цени, марки, къщи са характерни за хора, които са живели бедно и изведнъж са забогатели, а доколкото знам нейното семейство е заможно, явно си пада по показността. На мен не ми е противна, предизвиква лек добродушен смях в мен. Simple Smile
Прекрасна е Имани  Heart Eyes
И за Макавой да си кажа - съжалявам за развода им, изглеждаха ми влюбена и хармонична двойка, или бяха такава...Сега се надявам да не се плъзне и той по холивудската спирала с разни нелепи ПР кампании  Confused

# 669
  • на село
https://www.instagram.com/p/BFZqeiSH-OR/  Някой случайно да се е затъжил за Моника?

# 670
  • Once there was a Hushpuppy...
Виждахте ли Блейк Лавли със синята рокля в Кан? От тел. съм и не мога да я кача, но е самото съвършенство. Прелестна, каквото облече, докато е в Кан е невероятно Heart Eyes

# 671
https://www.instagram.com/p/BFZqeiSH-OR/  Някой случайно да се е затъжил за Моника?

Леле какво веждаци!!! newsm43

# 672
  • Варна
Тези вежди изкъртиха Grinning

# 673
С нетърпение чакам да им мине модата. Както се потрисам, да не взема скоро да съжалявам, че преди 20 години им развалих хубавата форма на моите. Щях да съм толкова актуална...

# 674
  • София
Виждахте ли Блейк Лавли със синята рокля в Кан? От тел. съм и не мога да я кача, но е самото съвършенство. Прелестна, каквото облече, докато е в Кан е невероятно Heart Eyes

Версаче е пак роклята. За мен е една идея по-прилепнала и с по-голяма цепка за бременността  й, но е красива много Блейк.

Ето я -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт