Звездни компромати- 284 част

• 127 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Дипломите й са купени 100% или по друг начин е завършила, но с учене-не.
Не е вярно това!
Антония винаги е била много добре с ученето, отличничка и се справяше много добре от дете. Познавам я както всички тук знаят и си учи жената.
Сега за другите неща във фейса и въбоще си е за подигравка яка, но за ученето си е учена жена.

# 691
  • София
Да покажа малко снимки от участието на Имани в София лайв клуб тази събота. Беше много проятно, с 8 човека бенд и пя наживо  Heart Eyes

Скрит текст:

Ех, супер  Heart Eyes Завиждам неблагородно  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 692
  • Оптимист по принуда
Блейк в синята рокля е като видение  Heart Eyes

Мониката е абсолютна гротеска -то виждА, то чудо  Sick

София Вергара и Джо
красива в жълто

# 693
  • bad@ss
Биляна, Биляна, какъв хемороид си отпрала!  Sick

# 694
# 695
  • Има много детски смях.
"Институт им. Пушкина" в Москва е нещо като нашето ИЧС  Laughing
Там се учи руски от чужденци, за различен период от време. Може да са курсове, квалификации, получаване на степен...   Simple Smile 

А Тонката с изказването си за морето е гледала в бъдещето- ей я сега къща на Босфора си избираJoy Joy Joy

Екимова като я гледам с тези кецки... много са хубави на външен вид, но как запарват, не е истина. Имам такива, червени, та знам. Отвътре си е гума и са като дънките- при студ държат студено, при жега- яко топло.  ooooh!

И аз завидях за Имани.  Wink

# 696
  • София
Цъкнах на профила на Тоци и свят ми се зави от "представянето" й във ФБ.
Много учена бе  Crazy
Обаче това видео просто ме довърши
https://www.facebook.com/antonia.petrova.7/videos/vb.10000171590 … 316172088/?type=2
Това клинче е от този сайт -
http://-spam258-/product/903430294#scrollTop=171
Не са лоши нещата им, но не мисля, че отговарят на турбо-мега-ултра галактическия звезден статут на Тоцка. Само 89 лева. Срамота. Не бих се показала в такова клинче, ако си търсех къща дори и в Перник.
Пак казвам - срамота Mr. Green

# 697
Някои от папарашките медии вече разтръбиха едни подозрения, че Шиниъд О`Koнър е посегнала на живота си. Липсвала от 6 сутринта, тази Неделя.

Туитва в акаунта си: " There was one of two things I had a right to liberty or death if I could not have one I would have the other "  и медиите смятат, че е рухнала психически след загубеното дело за попечителство над сина си.
Публикувала е и отворено писмо към сина си, доста лично..
Скрит текст:

# 698
  • Вестерос
 Confused Confused

# 699
Не са лоши нещата им, но не мисля, че отговарят на турбо-мега-ултра галактическия звезден статут на Тоцка. Само 89 лева. Срамота. Не бих се показала в такова клинче, ако си търсех къща дори и в Перник.
Пак казвам - срамота Mr. Green
Joy Joy Joy
Ох, че симпатичен коментар! Така ме разсмя Laughing

Не и е за първи път на Шиниъд... Дано пак не е успяла. Confused

# 700
Биляна на Валери,ако не беше правила устните,щеше да ми хареса.А Николета може само да и завижда за тези крака,тяло. Mr. Green

# 701
Защо всички жени на Божинов си умират да се отъркват в тоя циганин?  Rolling Eyes

# 702
Някои от папарашките медии вече разтръбиха едни подозрения, че Шиниъд О`Koнър е посегнала на живота си. Липсвала от 6 сутринта, тази Неделя.

Туитва в акаунта си: " There was one of two things I had a right to liberty or death if I could not have one I would have the other "  и медиите смятат, че е рухнала психически след загубеното дело за попечителство над сина си.
Публикувала е и отворено писмо към сина си, доста лично..
Скрит текст:

Намерена е жива, но няма повече информация: http://edition.cnn.com/2016/05/16/entertainment/sinead-oconnor-missing/index.html

# 703
  • Вестерос
Руби Роуз

Скрит текст:

# 704
Нашийникът от Тайчето ли го е взела?

Общи условия

Активация на акаунт