АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 175
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Трябваше ли да се запазва час за консултация с анестезиолог или просто отивам 11:30 и чакам?

Не
Отиваш и чакаш.Влизате по ред на идването пред кабинета

# 241
Благодаря!!!

# 242
А задължителна ли е тази консултация с анестезиолог и заплаща ли се нещо? На какъв принцип решавате при кой да отидете?

# 243
  • Пловдив
А задължителна ли е тази консултация с анестезиолог и заплаща ли се нещо? На какъв принцип решавате при кой да отидете?

Мисля, че е задължителна, особено за тези, които са секцио. Консултацията, поне миналата година не се заплащаше. Анестезиолозите в Селена са няколко и се редуват в консултативния кабинет. Ако нямаш предпочитания, в деня на секциото анестезиологът ти ще бъде на случаен принцип, но ако имаш - най-добре се обади по телефона на регистратурата и попитай предпочитаният от теб, кога ще дава консултации в кабинета, за да отидеш и да минеш консултацията при него. На тази среща ще се уговорите и за деня на раждането. Аз лично бях чувала добри отзиви за д-р георгиев и си избрах него.

# 244

Мисля, че е задължителна, особено за тези, които са секцио. Консултацията, поне миналата година не се заплащаше. Анестезиолозите в Селена са няколко и се редуват в консултативния кабинет. Ако нямаш предпочитания, в деня на секциото анестезиологът ти ще бъде на случаен принцип, но ако имаш - най-добре се обади по телефона на регистратурата и попитай предпочитаният от теб, кога ще дава консултации в кабинета, за да отидеш и да минеш консултацията при него. На тази среща ще се уговорите и за деня на раждането. Аз лично бях чувала добри отзиви за д-р георгиев и си избрах него.
А заплаща ли се този избор или става въпрос само за уговорка?

# 245
  • Пловдив

Мисля, че е задължителна, особено за тези, които са секцио. Консултацията, поне миналата година не се заплащаше. Анестезиолозите в Селена са няколко и се редуват в консултативния кабинет. Ако нямаш предпочитания, в деня на секциото анестезиологът ти ще бъде на случаен принцип, но ако имаш - най-добре се обади по телефона на регистратурата и попитай предпочитаният от теб, кога ще дава консултации в кабинета, за да отидеш и да минеш консултацията при него. На тази среща ще се уговорите и за деня на раждането. Аз лично бях чувала добри отзиви за д-р Георгиев и си избрах него.

А заплаща ли се този избор или става въпрос само за уговорка?

Аз не съм плащала - уговорката беше устна, казах му, че държа той да е на секциото ми, той си го отбеляза върху листа ми от консултацията и въпреки че имаше повече от 20 дни до датата ми, си спази уговорката / аз се притеснявах, че може и да забрави /.

# 246
Не се заплаща нито консултацията,нито уговорката,аз също бях чувала мн хубави неща за др Георгиев,но и знаех че към момента е спрял да работи.
Днес ми беше секциото,имам си синц Heart Eyes и съм мн щастлива,а сутринта като видях и др Георгиев бях още по-спокойна,наистина е страхотен,добре че беше той,за да не се пръсна от претиснение.
Иначе секциото ми го прави моят лекар др Карагьозов-също велик човек и лекар,в екип с проф Пехливанов.

# 247
  • Пловдив
Не се заплаща нито консултацията,нито уговорката,аз също бях чувала мн хубави неща за др Георгиев,но и знаех че към момента е спрял да работи.
Днес ми беше секциото,имам си синц Heart Eyes и съм мн щастлива,а сутринта като видях и др Георгиев бях още по-спокойна,наистина е страхотен,добре че беше той,за да не се пръсна от претиснение.
Иначе секциото ми го прави моят лекар др Карагьозов-също велик човек и лекар,в екип с проф Пехливанов.

Честито момченце! Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване! Имала си наистина страхотен екип от професионалисти! На мен също д-р Георгиев ми действаше много успокояващо през цялото време.

# 248

честито бебенце!живи и здрави да сте!Как мина секциото?Боля ли те много след това,упойката усети ли я?

# 249
Честито бебче! Да те радва много и от здраве да не се отърве. Бързо възстановяване.

# 250
Много ви благодаря.
Операцията мина добре,не усещаш болка,само дърпане,единствено като вадиха бебо много болеше,но си заслужава,някъде около 1 ч продължи операцията,имала съм сраствания от лапароскопията преди това.на същия ден не съм усещала болка,раздвижиха ме,но днес вече си ставам и си ме боли и бебчо е при мен,надявам се за през ноща да го вземат.

# 251
  • Пловдив
Не разчитай само на надеждата. Предупреди ги да го вземат. Че с тия болници приятели на бебето.....Аз съм раждала нормално и след 5 часа можеше да си ходя, но първата нощ дъщеря ми беше в детска стая. И психически и емоционално човек има нужда да се възстанови. До ден днешен сме като залепени двете. Не виждам тази една нощ без мен да и е повлияла.  Laughing  Laughing

Честито. И всичко най-хубаво.  Hug

# 252
Благодаря ти Дазел  Hug
Казах им да го вземат при тях,сякаш неустанаха мн доволни,но наистина не се чуствам на 100% готова,доста си ме боли,дано утре дъм по-добре  bouquet

# 253
При изписването на същия ден ли дават болничния и бележката за отпуска на бащата,че нашия татко се е притеснил,защото предния път в Окържна чака 3 дена и не му даваха друга отпуска и станаха едни обърквания...?

# 254
При изписването на същия ден ли дават болничния и бележката за отпуска на бащата,че нашия татко се е притеснил,защото предния път в Окържна чака 3 дена и не му даваха друга отпуска и станаха едни обърквания...?
На нас не ни ги дадоха веднага. Изписаха ни в петък, получихме ги в понеделник или вторник.

Общи условия

Активация на акаунт