АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 115
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
и аз родих нормално...първото  Grinning

За второто 3 месеца водихме преговори с доктора, защото беше седалищно. Накрая го убедих, че съм сигурна в решението ми, да се пробваме нормално, дори и да не се завърти. Честно да си кажа - увещаваше ме, че секциото в случая е да предпочитане и ако се стигне до него, след започнало нормално, ще ме "разпори от брадичката" hahaha Правих сума ти упражнения за обръщане в резултат на което диването си уви пъпната връв около врата...два пъти #Crazy
На прегледа 2 седмици преди термин доктора категорично ми каза, че при тези условия той няма да ме изважда нормално и ако толкова държа - да си намеря друг доктор... Е, хвана ме шубето и легнах под ножа след 4 дни.

# 436
Аз родих нормално!!! Силно подкрепяна от лекарката, която ме израждаше. Тъй като не съм от Пловдив, ММ се беше притеснил дали ще ме закара на време,  та лекарката го убеждаваше в продължение на два месеца, че няма да родя в колата  Joy Бебка също се беше увила два пъти с пъпната връв, но всичко мина повече от добре, за което съм благодарна на целия екип!!! Живот и здрав, ако имам второ пак там ще отида Simple Smile

# 437
В предродилна зала бяхме три за нормално раждане. Станах свидетел как едната майка, малко след като почнаха контракциите й се отказа да ражда нормално и поиска секцио. Нейния доктор се опитваше в продължение поне на час да я разубеди, тъй като всичко й вървеше нормално и реално няма нужда да я режат, но тя така и не пожела да изчака още 30 мин. Така че аз съм на мнение, че масово майките искат секцио

# 438
Е как да няма нормално родили. Моя доктор сам ми каза, че нямам противопоказания за нормално, но преди седмица бебка се обърна седалищтно и все пак продължава да твърди, че има време и е рано да се говори за секцио. Наистина повечето майки сами искат да родят секцио. Аз също не пиша за да правя "реклама", а просто за да споделя мнение и преживяване. Аз също бях с впечатление, че секциото се предпочита от лекарите, но има лекари и лекари. Наистина навсякъде всеки си гледа интереса и дохода, но ако от цялата ситуация мен ме гледат, като писано яйце и се грижат адекватно и за двама ни с бебо - аз съм доволна Peace

# 439
Здравейте, момичета! Знаете ли дали д-р Троянчев изражда в Селена? Разбрах, че имам гестационен диабет и бебето ми е по-малко, което ме кара да се замисля, че ще е по-добре да родя в болница с добро неонатологично отделение. Кои лекари бихте ми препоръчали и кога е добре да се свържа с този, който съм избрала, за да попитам дали ще е съгласен да ме вземе след като не ми е следил бременността?

# 440
При гестационене диабет бебетата стават по-големи не по-малки иначе да Троянчев изражда в Селена.

# 441
Ясно ми е, но по думите на АГ-то може и да са по-малки. Независимо голямо или не ще ми бъде по-спокойно, ако знам, че в болницата има необходимото оборудване и специалисти, за да реагират при необходимост.  Simple Smile

# 442
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Кръшков.
С гестационен диабет не съм си имала работа, но съм носител на хроничен вирусен хепатит Peace
И двете си деца родих при него, и двата пъти реагира адекватно преди и след раждането Peace

# 443
Ставрев, Матев, Минев, Троянчев... Който и да избереш, няма да сгрешиш.

# 444
 Hug Много ви благодаря! Бих предпочела да бъда при АГ-то, което ме следи, защото знае цялата ми бременност как протича, но ме е страх, че ако стане нещо, бебчето ми ще е само в някоя болница, а аз ще лежа в друга... Твърде голям риск, който май не искам да поемам. Sad

# 445
Здравейте,искам да отида на преглед при доктор Топалова.Може ли да ми кажете каква е цената за преглед и за вземане за вагинален секрет.

# 446
  • Пловдив
За преглед + УЗИ + цитонамазка миналата седмица платих 70 лв

# 447
Здравейте, искам да питам мамите раждали скоро, още ли преглежда ортопед бебетата и се плаща в допълнение. Преди 2 години разбрах, че трябва да платя без да са ме предупредили, 2 седмици по-късно пак трябваше да платя 50лв другаде

# 448
Аз раждах края на април. Попитаха ме дали искам преглед при ортопед и предупредиха за цената. Платих 50 лв. за прегледа и дадоха епикриза от прегледа

# 449
Аз раждах юли,никой не ме е питал за преглед за ортопед,съответно и не беше прегледан,но моя приятелка ражда там преди един месец и са и предложили такъв преглед,40 лв е бил

Общи условия

Активация на акаунт