АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Д-р Петрова колко дни в седмицата приема?

# 556
Да, да, ясно е, че не се вижда, просто притесненията за каквото и да е ги има, но като цяло гледам да не мисля и да се втелясвам излишно.  Crazy Всъщност и до ден днешен няма категорична обосновка на въпроса какво причинява аутизъм, но вече има изследвания, които доказват, че си е генетично. Иначе ваксините са сигурно най-голямата и спорна тема, когато се спомене аутизъм. Но да, засега не мисля по този въпрос.
Герда, знам със сигурност, че понеделник е първа смяна, а вторник и четвъртък втора. За другите дни не си спомням дали е там и как е работното време  newsm78

# 557
Иииии......секретарката му е невероятно недоразумение.  Shocked

Аз пък съм ѝ много благодарна, винаги напомня на д-ра подробности от моя случай. Когато чаках да вляза за преглед след изпиване на Мифепристона /за предизвикване на аборт/, като ме видя отвън, веднага ме вкара в кабинета. Винаги е усмихната и добронамерена.
Разбира се това са моите впечатления, колкото хора, толкова и мнения.  Grinning
Иначе д-ра е уникален, писала съм и в други теми - не го заменям за никой друг  Peace

Герда, винаги когато съм чакала за д-р Минев, д-р Петрова е била там.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 19:20 от Анонимен

# 558
  • Пловдив
Д-р Петрова колко дни в седмицата приема?

Понеделник до обяд, вторник и четвъртък след 13.00 ч. Случвало се е да ме вика и в петък, когато е била дежурна в родилното.

# 559
  • Пловдив
Момичета, вчера бях на ФМ при д-р Кръшков и прегледа беше 10 мин.  Shocked чета други мами по 30-40 мин. обстойно са ги гледали. И сега ми стана малко тъпо и се замислих дали всичко е огледал и дали всичко е наред  ooooh!
Не мисля, че има основание за притеснениие. Прегледът е по-продължителен, ако бебето не е в добра позиция в момента. Първият път ме гледа към час и половина, защото беше застанало странично и го чакахме и мъчихме да се завърти. Пращаше ме да се разхождам, вода да пия, сладко да хапна, та да помръдне и да може обстойно да огледа нещата. Явно при теб всичко е видял и преценил бързо показателите. Не се тревожи. Simple Smile

# 560
Чудя се с кои лекари да се видя в Селена.Матев си го харесвам, но ми се иска още един, че да се следя.

# 561
  • Пловдив
Няма други. Но аз не съм критерий.  Laughing Прекалено взискателна съм.  Mr. Green

# 562
Аз не съм взискателна, но съм трагичен случай. Laughing

# 563
Аз съм при Светла Петрова и съм много доволна  Simple Smile

# 564
Имам записан час при Кръшков за ФМ.
Може ли да ми кажете цената, да се подготвя  психически  Laughing

# 565
  • Пловдив
Имам записан час при Кръшков за ФМ.
Може ли да ми кажете цената, да се подготвя  психически  Laughing
90-100лв

# 566
Аз да се оплача. Във вторник бях да ме приемат за болничен и ми казаха, че в петък като ме изпишат ще ми дадат болничния. Е днес, изненада! Казват ми след 3 дни за болничен  Shocked Първо се ядосах, защото и ММ беше с мен във вторник и той също чу, че ми казаха болничен в петък. Второ, защото ме гледаха все едно съм мръсна недоразбрала циганка и трето, когато им казах как така за 3 дни са си променили политиката за даване на болничен при изписване онази замълча и нищо не каза  #Cussing out Не стига, че ще им давам по 80 лв. всеки месец, ми и такова държане  Crossing Arms

# 567
  • Пловдив
 beauty_, аз бих помислила за друго място, от което да взема болничен за следващия месец.

# 568
Относно блоничния-аз съм лежала няколко пъти в Селена за задържане, серклаж и т.н.-болничиния е готов няколко дни след изписването. Тъй като не съм от Пловдив ми го изпращат по куриер. Така че аз си мисля че поради тази причина не са ви дали болничния. Ще ви дадат болничен-за болничиня престой + още 30 дни

# 569
Ами да, сега ще видя като го взема. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт