АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 951
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Обръщаше ми дастатъчно внимание на прегледите, но се чака даста. Не е настоявал за секцио, дори напротив насърчаваше ме да раждам естествено.Родих със секцио по спешност и за целия ми престой наистина не е идвал на визитация.

# 541
  • Пловдив
Не бих чакала при Минев за проследявяне на бременност, ако той не беше единствения гинеколог, който съм посещавала в живота си. И така повече от 20 години. За мен той е уникален специалист. За всякакъв гинекологичен проблем можеш да му се довериш като опит и компетентност. Но, има едно НО. Чакането. Ако никога не съм го посещавала, не бих си го причинила. Аз съм ходила на Киев. Там има тераса, можеш да излезеш навън.....В болницата е ужасно. Иииии......секретарката му е невероятно недоразумение.  Shocked Как човек с неговия интелект и ерудираност се е обзавел с това нещо, все още ми е загадка. Добре че ходя веднъж годишно. Но тя като ме види и отива да пуши.  hahaha

# 542
Ако чакането се компенсира с компетентност и да знам, че ако има проблем с бебето, то ще бъде видян и решен навреме, то ще чакам.... аз съм чакала доста по кабинети и не се плаша, но пък е възможно ММ да не идва с мен  Heart Eyes

# 543
Наистина се чака доста (Час или два, понякога), но всяка секунда си заслужава. Доктора наистина обръща внимание и, ако има нещо притеснително не го спестява,  а взима нужните мерки навреме. Доверих му се на 120 процента.
Има дни, в които наистина е много натоварен (и психически) и това си личи, но никога не е "претупвал" прегледа.
Поздрави!

# 544
  • Пловдив
Да, определено се компенсира.  Peace Спор няма за това, че д-р Минев, лично за мен, е най-добрият гинеколог в Пловдив и околността. Но често пациентките остават с някаво чувство на непълноценност на прегледа, точно заради чакането. Той обръща достатъчно внимание, но като закъснява доволно с графика, все имаш чувството че нещо ти е липсвало. Поне това са ми споделяли близки, които съм пращала при него. Виждам, че се опитва да компенсира със сайт, фейсбук, ютуб....но.....Лекцията за раждането, от сайта, я декламира с такава скорост, че Ивет Лалова пасти да яде.  Laughing

Заслужава си като специалист, но той не връща пациентка. Дублирани часове + дошли без час, правят бъркотията невероятна.   Whistling

Относно естественото раждане. Аз, по едно време, се тръшнах за секцио. Каза ми, че нямам никакви показания за това и да ходя да раждам, със секцио, при някой друг.  Mr. Green Но, както писах, знаем се от цяла вечност. На други вероятно им угажда за секцио. Все пак като си плащаш, поръчваш музиката. Та ако намаш показания, няма да ти налага секцио.

# 545
Родих юли месец при доктор Петрова и съм много доволна,тя следеше и бременността ми,кабинетът й е срещу този на доктор Минев и наистина момичетата чакаха доста за него Мисля,че всички доктори там са компетентни и биха видя ли, ако има проблем с бебето. На 4 д.ме гледа доктор Кръшков, от който останах с много добри впечатления.Който и доктор да избереш,няма да останеш разочарована.За не говорим за външните доктори, за които също чух хубави неща -Доктор Карагьозов идваше всеки ден да проверява момичето което роди при него,доктор Ненев също.
От др.момичета съм чувала че доктор Топалова и доктор Минев не идват да си виждат пациентите,но колко е вярно - не мога да кажа!
Аз останах доволна от моята докторка и от медицинските грижи след това.

# 546
  • Пловдив
И при Петрова се чака.Понякога при нея съм чакала повече,отколкото при Минев.Като я викнат долу за нормално и отиде.Също вмъква и момичета без час.Уж за малко,уж за документи,но и те изяждат време.

# 547
Ясно, да. Аз се записах там, за да ми е на едно място всичко. Честно казано си мислех, че личният може да ми издава болничния  Blush ще разпитам явно още, ако мога да давам по-малко от 80 лв. месечно няма да е зле. Реално аз имам още 5 месеца преди 45 дневния, хич не са малко пари  ooooh!
Цвети, просто отиваш там и обясняваш или как  newsm78 всъщност, ако искаш пиши на лично, за да не спамим, въпреки че може и на друг да му е полезно  bouquet

При мен беше така: след 5-дневен престой в Селена, заради обезводняване от повръщане, още във втори месец, д-р Петрова реши, че повече не трябва да работя и ми издаде първоначално 14-дневен болничен, заедно с болничния престой, след което написа диагноза в картона ми със становище да ми бъде продължен болничният. С картона отидох в 5-то ДКЦ, като предварително се обадих, за да попитам кога е комисията. Влиза се по реда на отиване, т.е. не дават часове и си пада малко чакане. Влизаш при лекаря и даваш картона си, като казваш и все пак кой лекар те изпраща. Останалото те си взимат като информация от картона, като най-важно е да се следят датите на издаване на всеки следващ болничен, за да не върнат болничния от НОИ. Общо взето така беше при мен, нищо специално.
Здравейте!
Искам да попитам по всяко време ли се ходи в ДКЦ-то за продължаване на болничния или има часове от-до?
Благодаря!

# 548
Трябва да звъннеш по телефона да питаш кога има комисия.

# 549
  • Пловдив
Ясно, да. Аз се записах там, за да ми е на едно място всичко. Честно казано си мислех, че личният може да ми издава болничния  Blush ще разпитам явно още, ако мога да давам по-малко от 80 лв. месечно няма да е зле. Реално аз имам още 5 месеца преди 45 дневния, хич не са малко пари  ooooh!
Цвети, просто отиваш там и обясняваш или как  newsm78 всъщност, ако искаш пиши на лично, за да не спамим, въпреки че може и на друг да му е полезно  bouquet

При мен беше така: след 5-дневен престой в Селена, заради обезводняване от повръщане, още във втори месец, д-р Петрова реши, че повече не трябва да работя и ми издаде първоначално 14-дневен болничен, заедно с болничния престой, след което написа диагноза в картона ми със становище да ми бъде продължен болничният. С картона отидох в 5-то ДКЦ, като предварително се обадих, за да попитам кога е комисията. Влиза се по реда на отиване, т.е. не дават часове и си пада малко чакане. Влизаш при лекаря и даваш картона си, като казваш и все пак кой лекар те изпраща. Останалото те си взимат като информация от картона, като най-важно е да се следят датите на издаване на всеки следващ болничен, за да не върнат болничния от НОИ. Общо взето така беше при мен, нищо специално.
Здравейте!
Искам да попитам по всяко време ли се ходи в ДКЦ-то за продължаване на болничния или има часове от-до?
Благодаря!

Не е по всяко време. В Понеделник между 11.30 и 13.30 ч. беше преди 2 г. Сега може и да има промяна. Най-добре се обадете и попитайте на регистратурата на ДКЦ-то.

# 550
  • Пловдив
Родих юли месец при доктор Петрова и съм много доволна,тя следеше и бременността ми,кабинетът й е срещу този на доктор Минев и наистина момичетата чакаха доста за него Мисля,че всички доктори там са компетентни и биха видя ли, ако има проблем с бебето. На 4 д.ме гледа доктор Кръшков, от който останах с много добри впечатления.Който и доктор да избереш,няма да останеш разочарована.За не говорим за външните доктори, за които също чух хубави неща -Доктор Карагьозов идваше всеки ден да проверява момичето което роди при него,доктор Ненев също.
От др.момичета съм чувала че доктор Топалова и доктор Минев не идват да си виждат пациентите,но колко е вярно - не мога да кажа!
Аз останах доволна от моята докторка и от медицинските грижи след това.

Абсолютно съгласна съм. Затова избрах да родя там. Следих се и родих при д-р Даниел Ставрев (изключително доволна съм) , но дори бременността да не е следена там, при когото и да попаднеш можеш да си спокойна.
+1 за д-р Кръшков
+1 за д-р Ненев, всеки ден идваше да види момичето , с което бяхме в стая

Относно  ЛКК виждала съм в темата, че д-р Петрова насочва къде да се яви пациентката за по-ниска такса. Аз си плащах 80лв в Селена и не ми беше проблем, понеже съм самоосигуряваща се и освен самата сума от болничния, вноската ми за осигуровки е значително по-малка, докато съм в болнични, та за мен си заслужаваше за бързото и любезно обслужване.

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 01:08 от g_e_r_y

# 551
Момичета, вчера бях на ФМ при д-р Кръшков и прегледа беше 10 мин.  Shocked чета други мами по 30-40 мин. обстойно са ги гледали. И сега ми стана малко тъпо и се замислих дали всичко е огледал и дали всичко е наред  ooooh!

# 552
  • Пловдив
Не се шашкай.Той е преди всичко лекар и едва ли те е оставил без да види важните показатели.Бързал е явно за нещо друго и ти е спестил глезотиите.Въпреки това те разбирам,че ти нагарча,защото си имала други очаквания  Hug

# 553
Да, аз по принцип много го харесвам и знам, че, ако има нещо притеснително щеше да ми каже.
Скрит текст:
Още повече, че първото ми детенце е с аутизъм и знае, че няма как да нямам притеснения.
Благодаря  Hug

# 554
  • Пловдив
Сигурна съм,че го е огледал за каквото трябва сега-Даун,очните дъна и каквото се вижда на ехограф.Децата в спектъра знаеш,че не се хващат на ехограф,а и те не се раждат в спектъра.Нещо отключва това състояние.Предполагам си преосмислила ваксинирането,но и имаш още време до раждането.Ще мислите

Общи условия

Активация на акаунт