Спор няма за това, че д-р Минев, лично за мен, е най-добрият гинеколог в Пловдив и околността. Но често пациентките остават с някаво чувство на непълноценност на прегледа, точно заради чакането. Той обръща достатъчно внимание, но като закъснява доволно с графика, все имаш чувството че нещо ти е липсвало. Поне това са ми споделяли близки, които съм пращала при него. Виждам, че се опитва да компенсира със сайт, фейсбук, ютуб....но.....Лекцията за раждането, от сайта, я декламира с такава скорост, че Ивет Лалова пасти да яде. 
ще разпитам явно още, ако мога да давам по-малко от 80 лв. месечно няма да е зле. Реално аз имам още 5 месеца преди 45 дневния, хич не са малко пари 
всъщност, ако искаш пиши на лично, за да не спамим, въпреки че може и на друг да му е полезно 
ще разпитам явно още, ако мога да давам по-малко от 80 лв. месечно няма да е зле. Реално аз имам още 5 месеца преди 45 дневния, хич не са малко пари 
всъщност, ако искаш пиши на лично, за да не спамим, въпреки че може и на друг да му е полезно 
Препоръчани теми