АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 171
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
А на таткото показват ли го бебето след секциото или чак когато дойде на свиждане го вижда, самото свиждане как и кога става

Мен ме оперираха в 14.35 ч., свалиха ме направо в стаята, защото в реанимацията нямаше свободни легла. Донесоха ми малката за 10 мин. към 17.30 да я видя. На таткото са я показали още като се е родила, но принципно никой не го беше информирал и след като няколко пъти е питал момичетата на регистратурата за мен, най-накрая една от тях е влязла в отделението и е казала да покажат бебето. Общо взето я е видял през прозорците на детската стая за мъничко. Вече на следващия ден, ако се чувстваш добре и се раздвижиш, ще ти оставят бебето за целия ден.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 16:19 от Tsveti 1310

# 211
  • Пловдив
А на таткото показват ли го бебето след секциото или чак когато дойде на свиждане го вижда, самото свиждане как и кога става
Показали са му я, след като мен ме закараха в реанимацията. След това, той дойде за малко при мен и ми донесе багажа, че освен апарата и телефона, всичко друго остана при него hahaha
После като отидох в стаята, дойде и той, но бях в самостоятелна стая (инкубатора беше зает, та ме сложиха в стаята, която е на втория етаж, точно до дежурните). На другия ден, докара и баткото и стояха до обяд Simple Smile

# 212
Здравейте,искам да попитам някой знае ли дали в събота правят планово секцио или си зависи от доктора,налага се да раждам секцио ,а сме избрали дата в съботен ден.

# 213
  • Пловдив
Здравейте,искам да попитам някой знае ли дали в събота правят планово секцио или си зависи от доктора,налага се да раждам секцио ,а сме избрали дата в съботен ден.

Доколкото знам в почивни дни няма планови операции. Ние искахме секциото ми да е на 03.03, но ни обясниха, че на официални празници не планират раждания, но можело чрез доплащане да се договорим с лекаря - за миналата година сумата беше 100-150 лв, не помня точно. Отказахме се от тази опция, но ако толкова държите и настоявате може да ви предложат и на вас някаква такава опция.

# 214
  • Пловдив
Срещу определена сума може в определен ден и точен час  Mr. Green Стига да може да си го позволи човек Peace

# 215
Aз искам да попитам в болницата разрешават ли да си носиш и да ползваш свои нощници или само от техните си дават,защото знам ,че чаршафи не искат ,а също така да попитам за гащи и превръзки-дават ли да ползваш или само с лиглин се ходи да знам какво да взимам ,че оправям багажа ?

# 216
Aз искам да попитам в болницата разрешават ли да си носиш и да ползваш свои нощници или само от техните си дават,защото знам ,че чаршафи не искат ,а също така да попитам за гащи и превръзки-дават ли да ползваш или само с лиглин се ходи да знам какво да взимам ,че оправям багажа ?
За нощниците не знам как стоят нещата, аз ползвах техните. Гащи си носи, няма да ти дадат, но превръзки дават всякакви. Аз като лежах преди два месеца, санитарката дори ни беше показала от къде да си взимаме сами при нужда  Simple Smile

# 217
Аз не виждам никакъв проблем да си си с твоя нощница.Вземай си я смело и хич да не ти пука Wink.

# 218

Като си спомня с каква скорост цапах нощници, по-добре е да ползваш техните, при нужда веднага ти дават нова. Вземи си бикини, превръзки дават във всякакви размери и дебелини

# 219
  • Пловдив

За нощниците, аз си ползвах техните, така че не знам дали дават да си носиш. Иначе докато си с катетър и не си раздвижена, си без гащи и с една голяма превръзка, която при необходимост санитарките ти я сменят. От втория ден, след раздвижването, вече си слагаш гащи с превръзка, като превръзки те ти осигуряват и имат различни размери.

# 220
  • Пловдив
Няма проблем, да си си с твоя нощница Peace Вземи си повече на брой, обаче Whistling
За 3 дневния престой през 2010 ми ги смехяха по 4-5 на денонощие Peace

# 221
Действително бельото се сменя, колкото често пожелаете, но с изключение на първата нощ, когато сте с катетър и без лично бельо, след това препоръчвам ползването на бикини и превръзки, както и леко бюстие и подплънки за кърмачки. Така ще постигнете по-добра лична хигиена и ще бъдете по-лицеприятни за околните.

# 222
  • Пловдив
не съм била с катетър през нощта Peace
Махнаха ми го малко, след като се пребазирах в стаята, по моя молба Peace
(това за второто раждане, първото ми беше нормално и не са ми слагали катетър Peace)

# 223
Момичета,Здравейте от мен!
Да споделя с вас - преди 4 дни станах мама на прекрасно бебе Калоян! 😇
Все още съм в болницата,искам само да кажа ,че в отношение на доктори и обслужване нямам забележки!За съжаление обаче моето раждане не мина както очаквах - бях планово секцио, отидох сутринта,бях първа в листата, със спинална упойка, която не ме хвана и се наложи да ме приспят!Операцията ми е минала успешно,оперира ме д-р Петрова, която си беше моя докторка.После обаче какво е станало - незнам! Вместо на моето семейство да показали детето ми на другото чака що. Семейството ми са чакали за инфо.3 часа, като бяхме само 3 планови операции.Мъжът ми не издържал и се развикал на една сестра че чака вече 3 часа и дали има проблем.Ведвага дошла друга която казала че е станала грешка и са показали моето дете на другото семейство, а другата родилка била родила току що! Качиха мъжът ми при мен в реанимация и той беше ни жив ни умрял?Розова зле от мен даже! Естествено от там ме увери ха че детето си е моето,просто аз съм Кристина, а другата родилка Христина. Но все пак и фамилии и всичко е различно!Мисля да подам жалба,защото не бива да се повтаря такава грешка!

# 224
  • Пловдив
Момичета,Здравейте от мен!
Да споделя с вас - преди 4 дни станах мама на прекрасно бебе Калоян! 😇
Все още съм в болницата,искам само да кажа ,че в отношение на доктори и обслужване нямам забележки!За съжаление обаче моето раждане не мина както очаквах - бях планово секцио, отидох сутринта,бях първа в листата, със спинална упойка, която не ме хвана и се наложи да ме приспят!Операцията ми е минала успешно,оперира ме д-р Петрова, която си беше моя докторка.После обаче какво е станало - незнам! Вместо на моето семейство да показали детето ми на другото чака що. Семейството ми са чакали за инфо.3 часа, като бяхме само 3 планови операции.Мъжът ми не издържал и се развикал на една сестра че чака вече 3 часа и дали има проблем.Ведвага дошла друга която казала че е станала грешка и са показали моето дете на другото семейство, а другата родилка била родила току що! Качиха мъжът ми при мен в реанимация и той беше ни жив ни умрял?Розова зле от мен даже! Естествено от там ме увери ха че детето си е моето,просто аз съм Кристина, а другата родилка Христина. Но все пак и фамилии и всичко е различно!Мисля да подам жалба,защото не бива да се повтаря такава грешка!

Честито и тук, Криси! Съжалявам, че си преживяла такива неща! Важното е  с теб и бебчо всичко да е наред, а щом си решила да подаваш жалба, направи го! И при нас се получи подобна ситуация, но не с чуждо бебе, а просто забравили да покажат малката на мъжа ми, при положение, че аз го държах в течение по телефона кога горе-долу ще ме вкарат в операционната и той стоеше вътре пред регистратурата и чакаше. Накрая, след неколкократни молби от негова страна да проверят какво се случва, едно от момичетата на регистратурата се смилила над него и влезнала в отделението да провери. Беше полудял от притеснение и нерви. Нещо генерално мисля, че им куца организацията в болницата - поне това са моите впечатления от престоите преди и по време на раждането, както и от висенето с часове пред кабинетите за прегледи.

Иначе казаха ли защо не те е хванала спиналната упойка? Кой анестезиолог беше на секциото ти? С бебчо всичко наред ли е? Нали имаше някакъв проблем с едното бъбрече?

Общи условия

Активация на акаунт