АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 250
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Подарявам Дуфастон 1 блистер /20 филмирани таблетки/ със срок на годност 05.2019 и Утрогестан - цяла опаковка /30 меки капсули/ със срок на годност 01.2017. Лекарствата ми останаха от инвитро правено 2015 при д-р Ставрев.

# 256
Здравейте, момичета!
Аз наблюдава моята бременност при доктор Петрова, планираме секцио, искам да ви попитам, възможно ли съпруг ще бъде до мен на операцията? Защото аз не разбирам 100% български и се притеснявам, че в та стресова ситуация възможно няма да разбирам нищо изобщо  Cry

и другия вопрос: искам бебенцето след раждането е до мен денонощно, възможно ли това в Селена? не искам да го оставя в детската стая

# 257
Бебенцето ще е при теб затова няма проблем,мисля само първия ден е при тях,защото ще си след операция и мъжът ти може да е в операционната,само трябва да кажете че искате,предполагам се и доплаща

# 258
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз наблюдава моята бременност при доктор Петрова, планираме секцио, искам да ви попитам, възможно ли съпруг ще бъде до мен на операцията? Защото аз не разбирам 100% български и се притеснявам, че в та стресова ситуация възможно няма да разбирам нищо изобщо  Cry

и другия вопрос: искам бебенцето след раждането е до мен денонощно, възможно ли това в Селена? не искам да го оставя в детската стая

Мъжът Ви може да е в операционната срещу заплащане. Добре е да предупредите предварително! Относно бебето, докато не Ви раздвижат ще е в детската стая, след което може да е при Вас денонощно. Ако родите рано сутринта, може още следобед да Ви раздвижат, да Ви преместят в стаята и да Ви донесат бебето за постоянно. Всичко зависи и от състоянието Ви след операцията.

# 259
mishletoooo89, Tsveti 1310 много ви благодаря за отговорите bouquet

# 260
Zaharche ако платите за вип стаята, съпругът ти може да е постоянно с теб, съответно да си искате и бебето. Ако решиш през първата нощ може да го върнеш в детска стая. Попитай доктора той ще ти каже всичко. Успех

# 261
roki81, не, вип-стая не искаме, искаме стандартна...
благодаря за отговор Heart Eyes

# 262
Здравейте, момичета. Бременна съм вече в 6 тия месец, по касата ме следи доктор Тотев, но той изражда само секцио. За сега съм се ориентирала да раждам по нормален начин в Селената. Въпроса ми е .. как ще стане, като не ме следи лекар, работещ там. Трябва да си запиша час за консултация при някой от лекарите ли ... или изобщо каква е процедурата?Simple Smile

# 263
  • Пловдив
Можеш да си направиш предварителна уговорка с доктор който избереш или да отидеш и да звъннеш на вратата когато стане време и да те поеме дежурния лекар Peace

# 264
ей изпревари ме тъкмо това щях да питам.А дали ако си направя с някой уговорка той ще се съгласи след като не ми е водил бременноста,да дойде в 3 през ноща например ???

# 265
ей изпревари ме тъкмо това щях да питам.А дали ако си направя с някой уговорка той ще се съгласи след като не ми е водил бременноста,да дойде в 3 през ноща например ???
Ами за това ще се разберете с доктора с който ще се уговориш дали ще дойде

# 266
Здравейте,дами. Извинявям се ако се повтарям,но изчетох темата и не можах да намеря инфо... Някой знае ли какво включва платената ЖК, примерно пакета за трите триместъра от 670лв,защото на регистратурата в Селена не бяха много запознати?!?

# 267
  • Пловдив
Здравейте,дами. Извинявям се ако се повтарям,но изчетох темата и не можах да намеря инфо... Някой знае ли какво включва платената ЖК, примерно пакета за трите триместъра от 670лв,защото на регистратурата в Селена не бяха много запознати?!?

Ха,че те ако не дават инфо,кой друг?2013 точно от регистратурата ми дадоха разпечатано трите пакета и какво включват

# 268

Ха,че те ако не дават инфо,кой друг?2013 точно от регистратурата ми дадоха разпечатано трите пакета и какво включват

Така трябва да е,но ровиха,търсиха,накрая нищо не намериха и казаха,че то никой не ползвал тези пакети....

# 269
Здравейте,искам да попитам някой дали е водил детето си при др Митовски,детския хирург в Селена и какво ви е мнението за него?

Общи условия

Активация на акаунт