АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 150
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!

Откъде се взимаше акта за раждане на детето, когато родителите не са от Пловдив? Трябва да се обадя по телефона да попитам нещо служителите.

Благодаря Ви!

# 361
  • Пловдив
Здравейте!

Откъде се взимаше акта за раждане на детето, когато родителите не са от Пловдив? Трябва да се обадя по телефона да попитам нещо служителите.

Благодаря Ви!

От общината, в която се намира болницата, т.е. в случая - Запад.

# 362
Бачуров е за нормално раждане,родих при него първото си дее без шев без кройка по мое желание недаде на акушерките да ме срежат дори а те искаха  Twisted Evil.За сега е търпелив и ми изпълнява претенциите,да видим до кога Joy

# 363
Виждам няколко човека препоръчаха д-р Бочуров за нормално раждане на мен ми припоръчаха също д-р Кръшков и д-р Матев. Опитах се да намеря инфо за д-р Бочуров но не мога да разбера той работи ли в Селена или само поема израждания там намирам някакво инфо че работи в Окръжна ама може да е старо за другите двама знам че работят в Селена.

# 364
Виждам няколко човека препоръчаха д-р Бочуров за нормално раждане на мен ми припоръчаха също д-р Кръшков и д-р Матев. Опитах се да намеря инфо за д-р Бочуров но не мога да разбера той работи ли в Селена или само поема израждания там намирам някакво инфо че работи в Окръжна ама може да е старо за другите двама знам че работят в Селена.
Преди ти години родих секцио в Окръжна болница при др Бачуров. Той приследи бременността ми и съм безкрайно доволна. Отново бих родила при него. От миналата година лятото работи в Селена и информацията не е обновена.

# 365
Доколкото аз знам, Бочуров не работи вече в Окръжна. Сега изражда в Селена. Няколко познати раждаха при него и са много доволни. На моя близка приятелка й проследи и двете бременности и много го хвали. Тя самата ми беше споделила, че той е ЗА нормалното раждане, освен ако няма медицински причини, които да налагат цезарово сечение.

# 366
  • Пловдив
Първото ми раждане беше нормално, при д-р Кръшков Peace Съгласи се с всичките ми изисквания Peace
През втората бременност дребното овне от корема още си показа рогата - през цялото време беше седалично ooooh! Въпреки това, д-р Кръшков се съгласи в началото на деветия месец, че като дойде момента, ще пробваме нормално раждане. Да, но овнето си е овне - уви два пъти пъпната връв около вратлето си #2gunfire Д-р Кръшков ми каза, че при тези обстоятелства той няма да рискува и ако все още държа на нормалното раждане, да си търся друг лекар... Да си кажа честно - и мне ме достража и легнах под ножа Peace

Та определено препоръчвам д-р Кръшков Peace Макар че е не от лекарите, които ще ти говорят много, защото впечатленията ми са, че не е от най-приказливите, ако има нещо за казване, ще ти го каже! Ще отговори на всичките ти въпроси и най-важното - ще те успокои, за да можеш да му имаш доверие!

# 367
Някакво мнение за д-р Светлана Петрова? Смятам да се запиша при нея за следене на бременността, но чувам противоречиви мнения...

# 368
  • Пловдив
Води ми ЖК то с втората дъщеря.Доволна съм.Обръща внимание на евентуалните проблеми.Прати ме на специалист с направление,което за мен беше лек шок  Laughing .Не съм очаквала изобщо.

# 369
  • Пловдив
Някакво мнение за д-р Светлана Петрова? Смятам да се запиша при нея за следене на бременността, но чувам противоречиви мнения...

Аз следих бременността си при нея и родих дъщеря си със секцио, което тя ми направи! Доволна съм и от проследяването, и от раждането. Много внимателни и мила е като човек, млад, но амбициозен и кадърен лекар е.  Доколкото разбирам напоследък е голяма лудница при нея. Има много пациентки и е доста натоварена. Питайте нещо конкретно, което Ви интересува? Какви противоречиви мнения сте чували за нея?

# 370
Благодаря за бързите отговори:) Вероятно ще избера нея.

# 371
Момичета, какво трябва да се носи в болницата при прием за раждане. За мен и бебето. Ще раждам секцио, ако има значение.

# 372
  • Пловдив
Пръстът.  Mr. Green Лична карта. Чехли, джапанки, телефон, зарядно, червило.

# 373
Добре де, разни мокри кърпи, еднократни гащи,  памперси, шишета за бебето, някакви хавлии за лична хигиена?

# 374
  • Пловдив
Добре де, разни мокри кърпи,  памперси, шишета за бебето, някакви хавлии за лична хигиена?

Всичко това дават от болницата
В кошчето на бебето ще ти сложат памперси и мокри кърпи.Идват и питат от какво имаш нужда.Шишета ще имаш в кошчето.Едно за вода,едно за мляко,биба лигавник.Хавлия за теб,халат си искай.Чиста нощница също си искаш от санитарката всеки ден.Превръзки няколко размера също дават.
Аз носех крем за дупе за бебето.Крем за зърна също,ако ще кърмиш.Други лични неща си носиш-четки,пасти,гащи,душ гел,гребен,ластик,чорапи,чехли,гримове,зарядно,книга

Еднократни гащи си носи ти.Сложи ги най-отгоре на сака,защото като ти махат катетъра и раздвижват,рехалибитаторката ще ти ги даде от сака

Общи условия

Активация на акаунт