Всички БХС се изпращат в София дори и тези взети от генетиката в Пловдив.
Тук мога да поспоря. Първо, на самите резултати си пише къде е извършено изследването, кой го е извършил, отпечатал и т.н. На резултатите от Селена си пише Майчин дом, а на моите - УМБАЛ Св. Георги, Отделение по медицинска генетика. Второ, по време на курсовете за висшето ми образование съм изучавала пренатална диагностика и на лекциите са ни цитирали, че в България БХС се извършват в София, Пловдив и Варна.
In4hi, не мисля, че има проблем да родиш без да са те следили в Селена. Миналия ден аз питах за раждане и ми казаха, че трябва да се разбера с лекаря, който съм си избрала. Препоръчвам ти да им се обадиш, на регистратура са винаги любезни и ще ти отговорят.
Понеже втория БХС нямах възможност да го взема лично, ми казаха да вляза в сайта на Майчин дом, после Генетика, БХС и с рождената ми дата, и дата и място на вземане на кръв се отвори моя файл. На него пише, че кръвта е взета в Пловдив, но се изследва в Генетика Майчин дом.
Не съм сигурна, че всички частни лекари гледат да си нагласят графика с операции, а държавните - не. А същата приятелка , и дадоха да яде на 3тия ден след раждането, защото я били "забравили" WTF