АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 108
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Аз родих на 03.10. Попитаха ме дали искам и предупредиха, че се плаща. На нашия бебо му откриха лека дисплазия на ехографа на лявото краче, която се премахва 100% , ако е открита на време, така че препоръчвам. Има статия на доктор Янакиев, в която е обяснил защо е добре да се направи преглед с ехограф до 10-ти ден след раждането, ако искаш я потърси.

# 451
Също искам да попитам някоя от вас възползвала ли се е от http://skener.news/2016/09/13/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0% … 0%BB%D0%BE%D0%B2/
и как се записахте, защото аз като званя на дадения номер ми казват, че вече не се записвало там, а в сайта, където не намирам как да се запиша?

# 452
Също искам да попитам някоя от вас възползвала ли се е от http://skener.news/2016/09/13/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0% … 0%BB%D0%BE%D0%B2/
и как се записахте, защото аз като званя на дадения номер ми казват, че вече не се записвало там, а в сайта, където не намирам как да се запиша?
Ето от тук се запазва час, www.pregnancy.bg/kalendar оцветените в зелено са все още свободните,след като си запазиш чакаш потвърждение на мейла Simple Smile и аз си запазих час за 9.12 да видим как ще е,като цяло чета доста добри отзиви за др.Стоилов

# 453
Ето от тук се запазва час, www.pregnancy.bg/kalendar оцветените в зелено са все още свободните,след като си запазиш чакаш потвърждение на мейла Simple Smile и аз си запазих час за 9.12 да видим как ще е,като цяло чета доста добри отзиви за др.Стоилов
И аз там си бях записала за 7ми, но после в имайла видях, че пише Център по Майчино-Фетална Медицина, който е в София уж... Та исках да говоря с някой там, но ме отрязоха набързо.. Благодаря все пак, значи правилно съм се записала  Grinning
Имам и друг въпрос, на някоя бъдеща мама дали са и издавали болнични от МЦ Капана, колко струва и т.н.?

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 17:15 от florina89

# 454
Здравейте!
Искам да попитам пациентките на Д-р Минев, той ли извършва подробната 4д фетална морфология в 18-22 г.с. или насочва бременните към друг специалист?

# 455
Аз познавам три родилки родили нормално, скоро в болницата, много доволни.
 Но не се обръщало голямо внимание как да се кърми.И трите направиха кисти колкото праскова в гърдите и температура.

# 456
  • Пловдив
Аз познавам три родилки родили нормално, скоро в болницата, много доволни.
 Но не се обръщало голямо внимание как да се кърми.И трите направиха кисти колкото праскова в гърдите и температура.
Миналата година, когато родих, дойде акушерка да ни даде подробни насоки за кърменето. Обясниха ни, че всеки ден в определени часове има консултант по кърмене, който е на разположение за всякакви въпроси. Не се заплаща допълнително. Отделно с моя проблем с гърдите се зае акушерката и минаваше неколкократно да провери дали всичко е наред. Не беше сериозно и бързо се оправих. Момичето, което с бяхме в стая, имаше леки стомашни неразположения - еми такова внимание и загриженост получавахме, че съм впечатлена. Нека не звучи като реклама, но съм повече от доволна. Всеки лев от немалката такса си заслужава за мен.

# 457
Когато лежах аз момичето с мен получи адски болки в гърдите, момиче от детската стая я изцеждаше на ръка и дойде през ноща в стаята да я събуди да отива на помпа. На сутринта вече всичко беше наред. Аз вдигнах температура с разстройство, веднага бях поставена на специална диета( т.е. само за мен), вливания на антибиотик и много внимание от моя и другите лекари. 

# 458
  • Пловдив
И при мен идваше много често акушерката от детска стая и ми помагаше. Моят мъник му беше трудно да засмуче, буташе с езичето, по 45 минути е стояла при мен, докато захване правилно! Ако не беше тя, може би щях да се откажа. А момичето в моята стая се цедеше на помпата им, защото бебка беше в кувиоз и постоянно гърдите и бяха подути и болезнени, вдигаше температура. Една от нощите акушерката и прави компреси и я изцеди на ръка, и не беше акушерка от детска стая, които по принцип се занимават с кърменето, а от другите. Просто огромна човечност и търпение мога да кажа! Не си представям някоя от държавна болница да  има такова отношение, там се държат с хората отвратително надменно, арогантно и нагло. И това не е само, защото на частно се плаща повече, или защото заплатите им са различни, просто от много години такъв е стереотипа на обслужване във всички държавни институции, работят лелки и бабки в пенсия на длъжността от 40 години, не си правят труда да прочетат и научат нещо ново в областта си, сърдити са на целия свят и си правят, каквото поискат. А масово в частните болници наемат млади, усмихнати, амбициозни и внимателни хора, които обичат работата си и уважават пациента. Затова пак препоръчвам Селена с две ръце Peace

# 459
  • Пловдив
Много странно...

Първото си дете родих 2010 - все още нямаше сертифициран консултант в болницата, но никой не ми отказа, да ми даде детето още на "магарето". За трите дни в болницата поне десетина пъти идваха различни акушерки, които ме питаха има ли проблем с кърменето. В началото се наложи, да пооправят позата.
Второто си дете родих 2013 - предвид това, че два месеца преди да родя, приключихме кърменето с баткото, не съм имала никакви проблеми Simple Smile
И нея ми я дадоха още, докато бях на масата. Акушерката я държеше, защото аз не можех.
Мяшкова идва малко след като ме преместиха в стаята и докараха малката. Помогна ми, да я взема, защото си болеше Mr. Green Помогна ми да я наглася и ме разпита колко съм кърмила Simple Smile После каза, че явно няма да имам нужда от нея, но ако се налага, да я извикам Simple Smile

# 460
  • Пловдив
Аз родих през март 2015 г. и мога да потвърдя, че ми оказаха пълно съдействие по отношение на кърменето. Дори ак. Негалова стоя единия ден близо 3 часа в стаята ми, за да ме напътства и подкрепя, и после до края на смяната си идваше да проверява периодично как вървят нещата!

# 461
  • Пловдив
За кърменето, към днешна дата, дори се престарават излишно. Аз не бих ги изтърпяла.  Mr. Green Сестра ми яко се беше пищисала. Казах и да ги стегне малко и да я оставят на мира. Нямаше никакви грижи с кърменето като се прибра в къщи. Не беше нужно час по час да я ръчкат с това кърмене.  Crossing Arms

# 462
Аз родих на 28.11, нормално. Мога да кажа, специално за кърменето, че супер много помагат. Идват когато ги повикаш, ако имаш проблем, обясняват  подробно.И не само за кърменето, като цяло обръщат много внимание. Постоянно идваха да ме питат добре ли съм, имам ли нужда от нещо.Общо казано съм много доволна.

# 463
  • Пловдив
Аз родих на 28.11, нормално. Мога да кажа, специално за кърменето, че супер много помагат. Идват когато ги повикаш, ако имаш проблем, обясняват  подробно.И не само за кърменето, като цяло обръщат много внимание. Постоянно идваха да ме питат добре ли съм, имам ли нужда от нещо.Общо казано съм много доволна.
И колко струваше нормалното раждане? Какво си носи допълнително в болницата? Имаше ли предварителна уговорка с лекар и екип или при когото се падна?

# 464
1100 лв + 40 лв преглед от ортопед, но е по желание.Минават и питат искаш ли.Имах уговорка с лекар,ако не родя до 28 отивам за предизвикване на раждането, защото ми е останала много малко вода.Аз получих контракции през нощта, отидох, приеха ме и се обадиха на доктора.Той дойде и родих сутринта.Носих си само лични неща (четка, паста за зъби, четка за коса ,душ гел, гащи за еднократна употреба) Всичко друго дават( превръзки, нощници, халат, кърпи...)

Общи условия

Активация на акаунт