АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 942
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Когато лежах в клиниката през лятото на 2014 и когато родих през март 2015, болничните ми ги издадоха 3 дни след изписването, така че по-скоро тук въпросът е защо са Ви казали като са Ви приели, че ще Ви го издадат веднага. Мисля, че си е политика на клиниката болничният да се издава впоследствие, заедно с епикризата. Ако отскоро има промени, е възможно тогава да не са постъпили коректно с Вас, все пак информацията ми е от преди 2 години. Лежала съм и по други болници в града, и частни, и държавни и болничният лист винаги са ми го издавали няколко дни след изписването. Иначе и моят съвет е да си взимате болничните от друго място, на по-приемлива цена и без да се налага да лежите в болница. Аз си взимах продълженията на моите болнични от 5-то ДКЦ в Тракия. Само първичният ми беше издаден от Селена, т.к. ме приеха по спешност поради обезводняване от повръщане.

# 571
  • Пловдив
Преди две години взимах болнични от Торакс - 30 лева. Носех документите и след 3 дни си ги взимах. При раждането в Селена беше пак така. Явно практиката навсякъде е една и съща. Иска се време да се оформят болничните листи и да се подпишат от комисия. Май служителката Ви е заблудила, че веднага ще го получите.

# 572
Да, явно нямам късмет с тези от регистратура. Предният път като се записвах за ЖК при д-р Петрова отивам за часа, за първи път, даже не знам как изглежда. И докторката ми казва, ама аз съм ви правила на вас микробиология, урина и УЗ. И аз  Shocked Shocked Казвам, че за първи път идвам, и досега съм ходила само при д-р Кръшков, който не ми е правил изследвания, а само УЗ. Звънят на регистратура и ги направиха на 2 стотинки, защото явно са ме вписали в системата, че са ми правили тези изследвания. Даже по телефона им се обясняваше, че така създават проблеми на д-р Кръшков, каквото и да значи това. Та явно на мен не ми върви с тях  Mr. Green

# 573
  • Пловдив
beauty_ ,съвсем нормално е болничният да се издаде след изписването.Първият път са те дезинформирали.

# 574
  • Пловдив
Посещавали ли сте лекциите за бременни в Селена? Интересува ме до колко часа продължават?

# 575
Има ли описано някъде кога се провеждат лекциите за бременни и на каква цена?

# 576
  • Пловдив
Лекциите са безплатни и се провеждат всеки вторник от 17.30 ч., но не знам с каква продължителност са. На 3.01 започна новият цикъл от лекции.

Програма от 3.01.2017 - 14.02.2017

3.01. - Оперативно или нормално раждане. Предимства и недостатъци
Лектор: проф. Пехливанов
10.01. - Физиология на раждането. Видове контракции. Техники на дишане
Лектор: ак. Негалова
17.01. - Видове обезболяване на раждането
Лектор:
24.01. - Емоционално здраве на жената по време на бременността
Лектор: психолог Мария Владимирова
31.01. - Безпроблемно кърмене. Да започнем едно правилно начало
Лектор: ак. Мяшкова
7.02. - Първи грижи за новороденото. Пазаруване - задължителни и препоръчителни покупки
Лектор: ак. Негалова
14.02. - Адаптация на новороденото. Среща с педиатър
Лектор: д-р Богданова
Лекциите са безплатни и предварително записване не е необходимо!
Очакваме Ви всеки вторник от 17.30 ч., на IV ет. в АГ болница "Селена"!

Това е информация от страницата на клиника "Селена" във фейсбук.

# 577
  • Пловдив
Тук качват програмата за лекциите.
Всяка сряда има и йога за бременни.

# 578
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Имам нужда от малко помощ.Някой знае ли как се казва,кой ръководи:
Началник Отделение Неонатология
Началник Родилно Отделение
Началник Клиника Акушерство и Гинекология
към Блница Селена.
Благодаря!

# 579
към Блница Селена.
Благодаря!

На неонатологията е д-р Нещерова.( ако не бъркам).

# 580
Здравейте!
Някой запознат ли е дали в Селена има водно раждане и къде изобщо има в Пловдив такова, както и малко информация,лекари, колко струва, подготовка и т.н.
Благодаря! Hug

# 581
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
krassi14,благодаря.

# 582
  • Пловдив
Здравейте!
Някой запознат ли е дали в Селена има водно раждане и къде изобщо има в Пловдив такова, както и малко информация,лекари, колко струва, подготовка и т.н.
Благодаря! Hug

Единствената вана за водно раждане е в Аг-то към Хирургиите на ВМИ. Водни раждания там водеше д-р Паскалева, но вече работи в клиника Торакс и не знам дали продължава да провежда този тип раждания към Хирургиите. Най-добре се обадете по тел. и попитайте.

# 583
  • Пловдив
към Блница Селена.
Благодаря!

Началник на АГ отделение е мисля проф. Пехливанов. Мисля, че най-точно информация ще Ви дадат момичетата от регистратурата на клиниката - 032/ 64-80-20.

# 584
Здравейте!
Благодаря! Hug

Правилно са ти отговорили,че водно има в Хирургиите, но ако ще си водно, по-добре иди до София. В Пловдив водното раждане според мен няма много общо с истината.

Общи условия

Активация на акаунт