Мъжете и домакинстването

• 115 127
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 1 800
Много сте мнителни.....правите така никога да не ви подаряват нищо

# 1 801
Ако по принцип не подарява цветя, наистина е странно да цъфне с букет, ама има мъже, които купуват и без особен повод, познавам лично. Моят носи други подаръци, защото аз съм зодия Телец и цветя не ям, а и обичам подаръци, които са за употреба, не за красота, но не прахосмукачки все пак.

# 1 802
  • София
Ако по принцип не подарява цветя, наистина е странно да цъфне с букет, ама има мъже, които купуват и без особен повод, познавам лично. Моят носи други подаръци, защото аз съм зодия Телец и цветя не ям, а и обичам подаръци, които са за употреба, не за красота, но не прахосмукачки все пак.
Аз съм зодия теле, жена ми е зодия телец и нося цветя без повод. Дано не се приема като грешка  Mr. Green

# 1 803
Носи, важното е подаръкът да е подходящ за съответната жена. Ако обича цветя - значи цветя, пошегувах се за зодията. От цветята най-много обичам пелин.

# 1 804
Говорим все пак за мъже дето подаряват цветя веднъж на сто години.  Joy. Моят например ще мине да купи някоя тортичка или нещо сладичко и ще ми го поднесе, ама цвете НЕ! Ама и не очаквам де, така че ако се появи с цвете, ще се замисля сигурно Laughing

# 1 805
Телците обичат да подаряват, и получават цветя. Янечек, ако не е овен, като моята, ей ме на. и тя обича пелин, хохох

# 1 806

Аз съм стрелец, но така си допадаме с мъжа на една пт приятелките ми, който е телец. С него ходим заедно на пазар и се почват едни храни, едно чудо. Аз ако съм гладна ставам зла. А и съм в състояние да направя чудеса в кухнята, ако ми се дояде нещо.

Бившият е също стрелец, но не е претенциозен и винаги е ял каквото направя. Той готвеше определени неща, които аз не обичам, защото ако не ям нещо, нищо не може да ме накара да го правя.

За парите - не мисля, че количеството им е важно, а по-скоро заетостта. Ако аз не съм заета и съм в къщи, ще се грижа за дома по начин, който ме устройва. Било сама, било с наета помощ. Ако и двамата сме еднакво заети, работата се разпределя.

Не виждам защо трябва да се прави драма, ако някой от двамата не работи и поема домакинството. Нито би ми било унизително, нито неприятно. Гадно е, когато и двамата работят, само единия да има и тези задължения, а това се случва  Tired.

# 1 807
Затова има букети от цветя-бонбони  Heart Eyes
Аз такива най-уважавам  Mr. Green

# 1 808
Може и от зодията да е.☺ И моят е Телец с асцендент Лъв и му се удават тези неща. Пращал ми е и по куриерска фирма цветя от чужбина преди 2г.😀. Бях му се "оплакала", че нямам миксер, а ми се яде сладко.. ами човекът и миксер ми прати от чужбина. То, нали, в България няма миксери. Mr. Green
В последно време, отношенията ни бяха катастрофални, но наскоро започнаха отново да се позатоплят. Достатъчно зрели хора сме, за да не позволяваме (по-скоро аз) миналото да ни пречи.

Относно домакинската работа - не съм му давала единствено да готви, поради простата причина, че омазва всичко с олио, а печката е с керамично покритие и не ми е приятно, като останат петна. Основното почистване не му в стила, но, като се налага, подрежда, прахосмукачка пуска, пералня, сушилня... въпреки че не се е налагало често.

# 1 809
Не виждам защо трябва да се прави драма, ако някой от двамата не работи и поема домакинството. Нито би ми било унизително, нито неприятно.

Тъпо ми е, ако това е мъжът. Не съм достатъчно еманципирана. В друго семейство ще го приема, тяхна си работа. Но в моето - не.

# 1 810
Ами проблемът си е твой, а и явно го няма, защото не се е случило. Аз се запознах с един от шефовете на Прайс Уотърс тук. Беше на поредния тъп семинар и имахме игра да се опознаем. Той ми сподели, че е бил в "майчинство" и за двете си деца. Жена му е лекар и тогава е карала специализацията си. Не е имало вариант да прекъсне.

Човекът си беше напълно ок с това, а и не му е попречило на кариерата.

# 1 811
Ами проблемът си е твой, а и явно го няма, защото не се е случило. Аз се запознах с един от шефовете на Прайс Уотърс тук. Беше на поредния тъп семинар и имахме игра да се опознаем. Той ми сподели, че е бил в "майчинство" и за двете си деца. Жена му е лекар и тогава е карала специализацията си. Не е имало вариант да прекъсне.

Човекът си беше напълно ок с това, а и не му е попречило на кариерата.

В предишната ми работа ай тито от САЩ ни предупреди, че излиза в бащинство и няма да го има месец-два. Никаква драма не е имало, нито на някой му хрумна, че е еди какъв си. По белият свят тези неща са нещо съвсем обикновено.

# 1 812
Вече 10 години работя основно от дома и много, много ми харесва точно този начин на живот. Но, когато бях по-млада и правех сравнително обещаваща научна кариера, си мечтаех да ми плащат достатъчно големи пари, за да може мъжът ми да си стои у дома и само той да се занимава с домакинството. Като наркотик ми беше работата тогава. Друг е въпросът с кой мозък съм си мечтала да закопчая у дома адвокат. Та, разни хора, разни стремежи. А и както е видно от моя случай, хората се променят. Важно е двамата да са ОК с решението си.

# 1 813
Носи, важното е подаръкът да е подходящ за съответната жена. Ако обича цветя - значи цветя, пошегувах се за зодията. От цветята най-много обичам пелин.
Навремето през соца , имах една учителка по физическо , на която любимия лаф беше - цветя и бонбони не пия !

# 1 814
Те вече и да направят детето не са нужни. За какво са ви изобщо? Да готвят и чистят?

Общи условия

Активация на акаунт