Мъжете и домакинстването

• 114 957
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 370
То хубаво, че случих и на мъж де  Simple Smile  Wink нищо, че приятели-мъже му се подиграват,че готви и се бият в гърдите, как те видиш ли нямало начин да омесят нещо примерно Mr. Green че са и горди от това и противното смятат за срамно  Crossing Arms
Е, това с приятелите е гадно от тяхна страна. Не им ли е неудобно да се държат така, би трябвало той да ги дразни, че една чиния не могат да умият...
На моя мъж редовният му лаф е: Аз в казарма съм ходил, че еди кво си да не мога да направя...

# 2 371
Ами,такъв им е манталитета,патриархален.Така са възпитани.Едно поведение и модел с години изграждани трудно се променнят.Те директно не го казват под формата на базици е всичко.Ама аз мн от майтап не разбирам.Те се правят на големите мъже,а им готвят,чистят майките и жените им.Аз не се сърдя,,не го правят от лошо,ама по-скоро не приемам подобен тип поведение и не го смятам за мъжкарско като цяло.

# 2 372
Те като се съберат на бира, пардон , на козметик, за това ли си говорят.

# 2 373
Не вярвам на "така е научен/така е възпитан". Както си научен, тъй и ще се отучиш. Още в мига, в който заживееш сам и се наложи да се погрижиш за стомаха и омазнената си яка, защото няма кой друг. Малцина са тези, които могат да си позволят домашна помощница още в първите години на самостоятелсност.

# 2 374
Подкрепям Янечек, много лесно свикват и на други навици, но защото са свикнали всичко майките/жените им да правят и по-лошото-жените го позволяват, затова се държат така и затова тия приказки "само на бъзик" ги пускат.

# 2 375
А според мен точно тези, които най-много демонстрират как нищо по къщната работа не похващат, още от вратата се заемат с метлата и черпака и козируват на жените си, които на всичкото отгоре редовно им изневеряват, щото мъж с парцал не ги възбужда.

# 2 376
В петък една клиентка се похвали, че синовете ѝ са "самостоятелни", живеят отделно, но тя им чисти, глади и пере. Каза: "все им казвам да вземат да се оженят, че да има кой да им чисти и да ги пере, че и чорапите не знаят къде са им". Crazy

# 2 377
Хм, не знам къде ще ги търсят тези съпруги, днешните млади жени съвсем не са склонни на такъв тип отношения. Или ще ергенуват вечно и ще чакат мамичка да мине, или ще трябва да изкарват пари и за домашна помощница.

# 2 378
А според мен точно тези, които най-много демонстрират как нищо по къщната работа не похващат, още от вратата се заемат с метлата и черпака и козируват на жените си, които на всичкото отгоре редовно им изневеряват, щото мъж с парцал не ги възбужда.
И сега какво каза? Предишния ти коментар какъв беше, този какъв е...
Ти, па, мъжете ги изкара... ooooh! правят се на важни пред приятелите, иначе вкъщи са под чехъл и жените им изневеряват.

# 2 379
  • Пловдив
А Янечек, мисля, че просто ще научат къде са им чорапите. И моя не знаеше като се ожени, сега и на децата знае кои са. Мхм.

# 2 380
И моят мъж ми помага.По-често аз домакинствам понеже съм по-свободна от него.За миене на прозорци и основно на банята,сам.Когато се е налагало е готвил.Най-добрият му приятел също помага на жена си.Най-големият чистофайник от останалите приятели е разведен.Ако се завърти по-дълго някое гадже,не и дава да пипва нищо,освен готвене по желание.Никой на никого не се подиграва и никой не се срамува,че ''върши женска работа''.

# 2 381
НСЧ, това не е точно така. Тези 'нормални' имоти, които спрягаш от порядъка на 300-500 квадрата не са нормата тук, а изключение. Това е норма в Америка.
Тук масово хората живеят в малки къщи от порядъка на 70-100 квадрата.  Peace

Хм, не знам къде ще ги търсят тези съпруги, днешните млади жени съвсем не са склонни на такъв тип отношения. Или ще ергенуват вечно и ще чакат мамичка да мине, или ще трябва да изкарват пари и за домашна помощница.
Ахъм.
Сегашните мамини Богданки са също толкова изискващи обгрижване и не-умеещи колкото и мъжете им.

# 2 382
НСЧ, това не е точно така. Тези 'нормални' имоти, които спрягаш от порядъка на 300-500 квадрата не са нормата тук, а изключение. Това е норма в Америка.
Тук масово хората живеят в малки къщи от порядъка на 70-100 квадрата.  Peace

Ахъм.
Сегашните мамини Богданки са също толкова изискващи обгрижване и не-умеещи колкото и мъжете им.
Моята, татюва, днес, с приятелка, си правиха гофрети. Доста поражения има. Че и дръжката на микровълновата стопили на едно място с гофретника. Слънцето целенасочено я оставя да се оправя и вихри сама, и да си чисти после chef

# 2 383
Точно обратните са моите наблюдения, изключително отговорни хора, които не чакат на никой, и жени, и мъже. Дори такива с големи доходи и домашни помощници, пак обичат да си сготвят, да си направят сами повечето неща.
Също и всички са самостоятелни, почти нямаме познати, които да живеят при родители или да бъдат издържани от тях. От предишните поколения повече бяха така.

Скрит текст:
За големината явно грешката е моя, останах с впечатление, че писа, че всички около вас са с такива големи къщи Peace

# 2 384
Аз пък познавам поне трима ергени към 40-те, които живеят с майките си, бащите им са починали. Не виждам нито една важна причина, поради която всички те да кукуват сами вечер, само и само да гушат наемодателите.

Общи условия

Активация на акаунт