Всъщност Фарук изманипулира С.
Това не беше добронамерен ход на бабето както го представи той, а още един начин за унижение.
Мисля си, че по- добре щеше да е Сурейя да я отсвири.
И не съм сигурна кой победи в този случай.
сефте видях
това не би ли трябвало да се прави преди сватбата
защото мама Есма нали подали комплект на Ипек за хамама

Пепелче
Шопич
Кеии
Тони

мерси за кафенцето пожеланията

дано БГ превода излезе преди петък 
Шопич
Кей
къде се изгубихте 

и аз се замислих , дали брака им на Фикрет и Ипек ще бъде истински, демек конумиран 
сега Сюрея не работи, живее в Бурса, какво ще стане с лелята, кой ще я издържа
цял ден зяпа тиви.... дали сега след като онзи манияк я заплаши няма да се засели у конака 
хиич не им се ядосвай, всеки има право на мнение, все намират за нов сериал какво да изкритикуват, както и да сложат етикет, Копи пийс,, на еди кой си сериал
ами нормално е ,едни откриват прилика с Асмалъ конак, други с Любов и наказание и т.н... ами при толкова много дизита които бълват годишно комшиите, няма как да не се намират прилики, основните сюжетни линии , особенно в драмите им е , сблъсък между двата свята, модерния съвременния със остарелите традиции и порядки, почти всички свекърви са с характер на Есма , властни ,искат да контролират всички и всичко, да става винаги на тяхната, живеят и дишат с остарелите си традиции, винаги си имат по някоя ,, Маша,, с които да тровят живота на недолюбваната снаха, която обикновенно е на най големия син, в повечето липсва бащата и цялата отговорност се пада на големия син, който винаги е успял, много успял бизнесмен, учил нейде по чужбината и т.н. примери бол бол , силно се надявам тук в тази драма, която уж била по истински случай , да ни поднесат нещо по различно
да не прекаляват с гадориите и измислиците на Есма ,не ми се гледа втора Шахнур , която в стремежа си да прогони любимата жена, едва не погуби сина си 

Боби
Пепелче 

излизане скоро не виждам,а и не ми се получава.
Загледах проекта на Киво,първите епизоди и до там. Ще чакам новите проекти на моите сладури. 

прекрасни гифчета! 

тук съм, мила, следя ви изкъсо,
но напоследък съм повече в движение. Освен това, колкото и да харесвам Нургюл, настоящия й проект не го следя, не е моето канче бира
На Ози също, но много се радвам, че има какво да се коментира, докато чакаме "Втори шанс"
Препоръчани теми