Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 64 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

Пепелче  Hug Гости Hug

Гости Hug много се радвам,че не си ни забравила  Hug Heart Eyes  Благодаря за клипчето  bouquet обожавам гласа на Ози, но си харесвам определени песни, подобни на тази
http://www.vbox7.com/play:e280b82d0e&p=playlist&id=1907519&order=date
може да се каже ,че ми е най ,най любимата и не минава ден без ,поне веднъж да я слушам
Скрит текст:
дори направих клип със моето ново ашк чифте
http://www.vbox7.com/play:3c365f3abd
че като ми омръзне да гледам Ози и Нур, гледкам си Дефмерите  Joy Joy Joy Joy Joy
последния сериал на Ози, просто не беше моя сериал, не ми допадат подобни фантасмагории, затова не му дадох голям шанс, въпреки, че обожавам Йозджан...
тъй като гледам всички тръпнем в очакване на филма, за да им се порадвам, на нашите сладури  bowuu bowuu
Поздрав от Нургюл за Рамазана им  Peace

Ramazan ayımız huzurlu,sağlıklı,hoşgörülü geçsin,İbadetlerimiz yerini bulsun inş🙏🏻💚
#günaydın #iyihaftalarolsun #ramadan #ramazan

Благодарение на брата на Нур, разбрахме за локацията на сета на ,,Втори шанс,, Белградската гора  Peace
дали са снемали или ще снемат newsm78
Билмям ки  Rolling Eyes Rolling Eyes

http://www.gecce.com/haber-nurgul-yesilcay-paramparca-oldu
gecce. Nurgül Yeşilçay 'Paramparça' oldu! отново ни поднасят клюка, свързана с Нур, галиба се е разделила със севгилито си Özgür İnal  Rolling Eyes
Скрит текст:
бил засечен с друга жена  bowuu уж щели да се женят  newsm78 поне, това разбрах, и
интересно ми е, кога го е казала Нур че ще се женят, поне аз не съм чула, прочела никъде и защо пак се споменава 'Paramparça' защото хората не знаят коя е Нургюл Йешилчай, добре че беше Еркан Петеккая и Парчетата ,че хората да научат коя е таз Нургюл, брях брях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
амаа като ги знам тез, как си ги сътворяват клюките и и хиич не им се връзвам , колко еркеци бяха новото гадже на Нур, а накрая се оказва, че е била на работна среща или с приятели  Joy Joy Joy Joy
а и ако са се разделили,не е дошъл края на света я  bowuu bowuu
Оставям ви Красивото ни момиче да ни огрее деня с усмивка  smile3521

Много успешна и късметлийска седмица Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 11:48 от Свет_ВАРНА

# 61
NEW
IkinciŞans #ÖzcanDeniz #nurgülyeşilçay

# 62
Добър вечер Сладурки wavey wavey wavey wavey

Най-после имаме нова снимка на Нур, от сета на ,, Втори шанс ,,

Biz devam✌️📽 @ikincisansfilm @ozcandeniz foto: @uffunk #iyiakşamlar
Ние продължаваме  Peace

Пожелава ни Хубава вечер  bowuu bowuu

Днес на сета на Втори шанс са имали скъп гост, Хатидже Шендил, последната екранна партньорка на Йозджан  bowuu bowuu

Bakin setimizi kim ziyaret etti..canim arkadasim #haticesendil @haticesendil
#ikincisans @ikincisansfilm

Лека ,спокойна вечер Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 20:36 от Свет_ВАРНА

# 63
  • Плевен / София
Добър вечер Сладурки wavey wavey wavey wavey

Най-после имаме нова снимка на Нур, от сета на ,, Втори шанс ,,

Biz devam✌️📽 @ikincisansfilm @ozcandeniz foto: @uffunk #iyiakşamlar
Ние продължаваме  Peace

Пожелава ни Хубава вечер  bowuu bowuu

Днес на сета на Втори шанс са имали скъп гост, Хатидже Шендил, последната екранна партньорка на Йозджан  bowuu bowuu

Bakin setimizi kim ziyaret etti..canim arkadasim #haticesendil @haticesendil
#ikincisans @ikincisansfilm

Лека ,спокойна вечер Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
на Озджан му върви на партнъорки Party
хубава вечер момичета....

# 64
Свети, Гости, привет!

Много ме радва, че настроението на сета на филма е чудесно! Явно и партньорството с Хатидже е довело до приятелство (снощи много им се радвах в сериала по бтв Simple Smile) Това много говори и за Ози, и за Нур, и за Хатидже.

И един поздрав от мен:

# 65
Добър вечер Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

9 юни - Международният ден на приятелството!
Честит празник Приятели!

а това е моят поздрав за всички дружки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Пепелче  Hug Heart Eyes Гости Hug Heart Eyes Йозджан и Нургюл са невероятни хора и големи професионалисти, това са го доказали с времето,до случая с Парчетата, забелязала съм че винаги, независимо какви трудности съпътстват сериалите им, са имали перфектни топли отношения с колегите си  bowuu bowuu
İşteeee setimizin melekleriiiii #süpergirls 😇🙋💟📽👠💋 #kameraarkası @ikincisansfilm @oslemsoysal @beseyustel @nagehanguvenn @emi_turan @didemkrkll @mericgl @songulbungul foto: @olci
Нургюл и момичетата от техническия екип на сета  Peace

Още една снимка на Нургюл от сета с фен  bowuu

Кеии ни е подарила два страхотни колажа  bouquet Heart Eyes bouquet

# 66
Добър вечер Сладурки  wavey wavey wavey wavey wavey

Нургюл вчера е имала свободен ден - това е написала под снимката в инстаграма си

Eş dost ziyareti esnası esasında😂💤😍💚😎 #offday @ahukulach
papucc
😷😷

снимки от сета на ,,Втори шанс 11 06 2016

# 67
Добър вечер Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug

Нови снимки от сета на ,, Втори шанс,,  Peace

selfie  Peace çekiyomuş gibi çek kanka🤓@olci @ikincisansfilm # iyiakşamlar

Окончателно снимите приключват на 15.06.2016 г. Peace
След това очакваме филма през Ноември в кината.
smile3521

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 20:43 от Свет_ВАРНА

# 68
Свети, благодаря за снимките и инфото.   Hug Hug Hug
А нещо за сюжета на филма знае ли се? Може да сте писали, но аз като нова в темата да съм пропуснала.
Във фейса прочетох, че на 18 ноември ще излезе по кината.

# 69
  • Варна
Привет по нощите, момичета мили! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нахлувам в темата, ама мисля си, че е за добро- оф, дано не съм нахална в очите ви! Praynig
Та, инфото, което нося-
     Днес е бил последният снимачен ден на сета на "Втори шанс" и нашите сладури са решили да спретнат изненада за феновете си. В 19.30 ч. имаше живо предаване от сета.  Много бяха сладки и много хубави думички казаха един за друг. Няма да се правя на преводач, затова ви предлагам да изгледате видеото, ако все още не сте го направили. Приятно гледане!

# 70
  • Варна
Здравейте и от мен по нощите!

*¨*morski_briz*¨* благодаря за видеото  bouquet bouquet bouquet

Един опит за превод от мен, вероятно има неточности, но...  Wink

Йозджан: Здравейте.
Днес е последният снимачен ден на филма "Втори шанс".
След това ще чакаме месец ноември.
Нургюл: Сигурен ли си, че ще е през ноември?
Йозджан: Да. Ние може ли да гледаме това? /става въпрос за излъчването на живо във фейса/
Мъжки глас зад кадър: Разбира се.
Йозджан: Къде? Как?
Глас зад кадър: Казва Фейсбук адреса на филма
Женски глас зад кадър към Нургюл: Беше хубав дълъг процес...
Нургюл: Да, много хубав. Много споконо беше. Снимачния процес беше много сладък. Днес е последният ни снимачен ден. Да, както каза Йозджан, през ноември ще е в кината.
Мислим, че се получи много добре, но разбира се, вие ще прецените дали е така. Дай Боже наистина да се е получило много добре.
Мъжки глас зад кадър качва, че има хора, които коментират.
Нургюл: Много целувки на всички.
Йозджан: Целувки, приятели.
Йозджан не може да включи видеото с излъчването на живо и му дават друг телефон, където видеото върви.
Нургюл: Ние да не говорим, а да гледаве. Хайде да видим.
Йозджан започва да чете някои от коментарите.
"Да бъде като любовта на Бахар и Сеймен."
Нургюл: По-хубава ще е.
Женски глас зад кадър предлага да прочетат на глас някои от коментарите.
Йозджан започва да чете: "Супер сте"...
Нургюл: Ако имате някакви въпроси, бихме могли да отговорим.
Йозджан благодари за хубавите думи към тях.
Изрежда все имена на жени, които са писали коментари и пита, дали няма мъже.
Нургюл казва нещо за Месут Джан Томай, че е някакво явление и всички се смеят.
Женски глас зад кадър предлага на Йозджан всеки от актьорите да се представи.
Йозджан казва да Афра да започне първа.
Афра: Добре. Аз съм Афра. В този филм играя дъщерята на героинята на кака Нургюл.
Нургюл: Беше добре. /не разбирам точно израра, в смисъл, че е било полезно и за двете/
Афра: Снимките протекоха много хубаво /буквално казва - сладко/. Запознала се е с такива прекрасни хора.
Това е първият ми проект, и е хубаво, че работя с такива прекрасни хора. Имам голям късмет. Много ги обичам всичките.
Нургюл към Афра: И ние те обичаме. /и я прегръща/
Понеже Йозджан се е загледал в излъчването на живо и никой нищо не казва, Нургюл казва, като свърши излъчването на живо ще продължим и се смеят.
Йозджан: Искам само едно да кажа от мое име, това беше най-спокойния снимачен процес
през живота ми. Нямахме много проблеми, не го казвам само, заради приятелите-актьори, с които работихме.
Всичко беше в наша полза - времето, трафика. Затова имахме късмет при снимането. Дано този късмет продължи да ни съпътства. Благодари на всички, работили по филма - актьори, технически еикип, приятели и т.н.
Следват аплодисменти от всички.
Женски глас зад къдир казва, че има време до ифтара /врмето, когато сядат да ядат, защото
в момента е техния свещен месец Рамазан/. Но предлага сега да разрежат тортата, а след ифтара ще хапнат от нея.
Йозджан повтаря същото за зрителите. След вечеря ще ядат от тортата.
Йозджан затваря излъчването на живо, което следеше по телефона. После пита, дали и самото излъчване няма да спре. /шегува се/
Глас зад кадър казва, че продължават да снимат.
Носят тортата.
Чува се шум от падане на предмет, Нургюл казва, че урокито е излязло навън.
Йозджан ще разреже тортата. Пожелава филма да е станал хубав.
Дай Боже.
Йозджан предлага първо младежите да започнат, да духнат свещ. Нургюл изгася две от свещите без да иска. /смеят се/
Йозджан: Поздравления.
Мъжки глас зад кадър: Да продължим тогава.
Нургюл: Да продължим.
Йозджан: Да, младото момче да се представи.
Месут Джан Томай: Да, аз съм Месут Джан Томай. Във флима играя сина на героя на Йозджан.
След Ибрахим Челиккол, за втори път работя с такива свестни хора. За мен това е различна емоция, беше много весело. Благодаря на всички за всичко. Дай Боже филма да се гледа от много хора.
Берин Аръсой: Здравейте! Аз съм Берин Аръсой. За мен е много хубаво нещо, да работя с Йозджан в този филм. Запознах се с Нургюл Йешилчай и беше вълнуващо да се работи с двамата. За "Втари шанс" пожелавам много шанс,
вярвам, че ще бъде много добър филм. Благодаря.
Анъл Алтанйоз: Здравейте. Аз съм Анъл Алтанйоз. Ще съм ролята на главния келнер.
Йозджн показва къде е кухнята в ресторанта.
Анъл Алтанйоз: Готвачите са тук, много ни помогнаха. Благодаря им. Много съм щастлив, много добър снимачен процес беше. Да се работи с Йозджан е много забавно. Работих с нови актьори. Много енергия имаше на сета. Благодаря ви.
Аплодисменти.
Фулия Шулин /не съм сигурна, дали правилно чувам името/, това е жената от дясно на Йозджан. Тя е кастинг директор, и преди е работила с Йозджан. Сега за първи път работи като актриса /изглежда има роля във филма/ и е много щастрива от това. Във филма работи с актьори, които познава от преди,
както и с нови, с които се е запознала в този проект. Следва похвали за Йозджн, че с той е най-спокойния, най-красивия, най-дисциплинирания...
Йозджан я прекъсва: Да, стигна и до това.
Фулия Шулин: Супер сте!!!
Аплодисменти.
Йозджан й благодари. След това обяснява за лесторанта, в който са. Този ресторант ще е на Джемал,
героят на Йозджан. Много ще го харесате като го видите по кината. После обяснява - кухнята, местата, масите...
Женски глас зад кадър се обръща към Нургюл, и тя да каже нещо.
За Нургюл най-изненадващото е било режисурата на Йозджан. Той й е приятел от години, работили са заедно, но тя го е познавала като актьор и певец. Като режисьор той е великолепен. Великолепен е, приятели.Може ли човек толкова да обича режисирането? Аз много не обичам режисирането. Не е професия, която много искам. Но Йозджан е станал режисьор. За мен май това е най-изненадващото. Великолепен екип, всеки си върши работата.
Мисля, че ще се получи много добър филм. Дай Боже така да стане. Бог да е с нас!
Амин!
Йозджан: Мисля, че трябва да приключим срещата на върха. /смеят се/
Нургюл: Аз мисля, че трябва да напуснем. /смеят се/
Йозджан: Благодаря. До нови срещи.

И малко гифчета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Добро утро Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Пепелче  Hug нищо не си пропуснала миличка, защото нищо, по подробно, не е казано относно историята,която ще разкаже филма ,,Втори шанс,, , знае се само, какъв ще е жанра, романтична комедия с елементи на драма  bowuu bowuu
очаквам, след приключване на снимките на филма, да ни подскажат ,поне малко , за какво иде реч  bowuu
 а дано  Praynig Praynig Praynig

Снимка от инстаграма на брата на Нургюл, 14 06 2016  bowuu

Yarın sabaha karşı ikinci şans setinde son paydos olucak bizler çok emek harcadık çok çalıştık inşallah bu emeklerimiz boşa çıkmaz... @ikincisansfilm @nurgulyesilcayy @ozcandeniz #set #prodüksiyon #geceçekimi

Добре дошла Морски Бриз  Hug
Благодаря за видеото  bouquet bouquet bouquet
Винаги си добре дошла при нас  Hug Heart Eyes отбивай се по честичко, споделяй, коментирай всичко което знаеш или те вълнува,без притеснения  smile3521
Кеии Hug Златна си ,джанъм беним, битанем Hug Благодаря за превода и мърдащите картинки  newsm51 love001
Отново успяха да ни изненадат Ози и Нур ... Страхотна изненада поднесоха на многобройните си фенове, но който си е професионалист и си върши работата от сърце , уважават феновете си, така постъпват  bowuu bowuu
колко е хубаво да видиш топлота и приятелско отношение на сет, което на този етап е рядко срещано явление, за съжаление   newsm53
толкова са сладки Нур и Ози, дори и след толкова години са успели да запазят приятелството си,
никога не съм се и съмнявала, че филма им ще е Мухтешем  Peace
с голямо нетърпение ще чакаме м.Ноември  bowuu bowuu

Явно вчерашния ден е бил ,ден на Изненадите, защото и Нургюл е имала много хубава  изненада на сета, снощи, може би  след живото предаване  newsm78  дошла е нейната принцеса, Лейля  Peace
Ay ay ay benim prensesim,bitanem setimizi ziyarete gelmiş😍güzellik hoşgeldin❤️💚 @leylatanlaar
Скрит текст:
Ау, ау, ау дошла е моята принцеса, единственна моя.. Красавице добре дошла ...

много е хубаво, че Лейля , не е забравила за прекрасната си екранна майка, Гюлсерен, Нургюл, и винаги когато е нужно, показва своето уважение и почит към нея, което говори много хубаво, че въпреки всичко,което се случи м/у  Нур и Еркан, продължава да контактува ...
може би другата и екранна дъщеря, Хазал, Алина, не я е забравила, убедена съм  bowuu
но може би е имала снимки на сета и затова , не е успяла да изненада Нургюл  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 07:07 от Свет_ВАРНА

# 72
Снимките на филма приключиха, ето и една прощална снимка с целия екип..
Източник: https://www.instagram.com/p/BGqCGBLhuxI/ bowuu bowuu

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 22:23 от Свет_ВАРНА

# 73
Добър вечер Сладурки Hug Hug Hug Hug
Днес Нур е пуснала нова снимка с екранната си дъщеря  bowuu bowuu
Bu da filmimizin prensesi😍#comingsoon @afrasaracoglu @ikincisansfilm #iyiakşamlar
Скрит текст:
а това е принцесата на нашия филм  Simple Smile

Йозджан Дениз също е качил прощалната снимка от сета

и към нея е написал:
"Благодаря на всички за тяхната всеотдайна работа,
фантастична енергия и ритъм, тази сутрин целия екип напуска сета със сълзи в очите, след напрегнатата седмица.
Благодаря на целия екип, бяха дисциплинирани, пълни с вяра,
работа/производителност на най-високо ниво,
за успеха и благосъстоянието на проекта.
Беше много вълнуващо да се видя отново с Нургюл след 10 години заедно пред камерата, вижте любовта в тези красиви зелени очи и това, което е най-вълнуващото е, че ще представи един нов образ на публиката...
Може да се каже много за филма... за сега ще кажа само -
приятели, ние направихме един прекрасен филм,
на добър път, ще се видим отново.

https://www.instagram.com/p/BGq6hZ_ECi4/

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 22:30 от Свет_ВАРНА

# 74
Добър вечер Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Постер на филма от профила му в Инстаграм...
https://www.instagram.com/p/BGvyPalTB9v/

Кеии Hug  Heart Eyes bouquet
Нова снимка : Нургюл със синчето и  Peace
Karneleri aldık 🎉🎉Bütün çocuklarımıza ve öğretmenlerimize harika bi tatil diliyorum 😎👙🏊 erkek çocukları zekalarını annelerinden alırmış,bilim adamları öyle diyo 😜 😜@noktateyn
 google
Скрит текст:
имаме нашия бележници 🎉🎉 всички нашите деца и нашите учители, желая ти страхотен празник 😎👙🏊 момчета вземете техните умове от майките си, това е, което учените казват 😜 😜 @noktateyn

щом и синчето е взело бележника , значи скоро ще ни зарадват с фотки от Бодрум  bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 20:16 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт