Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 65 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Днес синчето на Нур,Осман - Неджат има РД и по този повод, мама му, е написала нещо, но с моя турски, успях само да се досетя, долу горе за какво иде реч  Peace

Bugün benim bitanemin doğumgünü🎉🎉🎉SEN büyüdükçe:yerdeki legolara basıp ayağımın acımasını özlüyorum,küçücük ellerinle parmağımı kavradığın ilk anı özlüyorum,ilk karne aldığındaki heyecanımı özlüyorum,hergece sana masal uydurarak uyutmayı özlüyorum,hayretle büyümeni izliyiyorum!!! Daha pekçok şeyi özlemek üzere yaşamayı gözlüyorum!!!Dünyanın en tatlı,en kafadengi çocuğu iyi ki doğdun, iyi ki benim çocuğum oldun😍❤️ @nejat_ozer #iyikidoğdun
направих превод с Гуги  Peace
Скрит текст:
днес е рожденият ми ден 🎉🎉🎉 ти bitanemin лего кракът ми се подхлъзна на büyüdükçe:yerdeki ли за малко с ръцете ти, липсва ми първия момент, в който осъзнаеш пръста ми, липсват ми първите бележника, липсва ми вълнението aldığındaki, чрез този, който те прави приказка всяка вечер да заспивам, липсваш ми растат прекрасно izliyiyorum!!! липсват много неща, отколкото да живея като гледам!!! най-сладкото, най-хек момче честит рожден ден, радвам се, че ти си моето дете 😍❤ ️ @nejat_ozer ‪#‎честити‬ рожден ден

чак сега ми попаднаха снимки от РД на Ози  bowuu от арабската фен страница на Нургюл

на мен ли ми се струва  newsm78 или Ози си е боядисал косата  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 31
Ози ще ме ядоса, ако си е боядисал косата.   Mr. Green Ама може някоя роля да го изисква - само тогава може да му простя.
Свет, от кога са тези снимки?

# 32
Ози ще ме ядоса, ако си е боядисал косата.   Mr. Green Ама може някоя роля да го изисква - само тогава може да му простя.
Свет, от кога са тези снимки?

от РД му ден - 2016г.  bowuu
може би заради филма си е боядисал  newsm78
ето още снимки от РД  на Ози  bowuu

а тортатаааа неам думи  Shocked Shocked Shocked

# 33
На тортата даже има режисьорски стол  Joy Joy Joy

# 34
Добро утро Сладурки lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Да си изпием кафето в любимата ни компания  smile3521

Скрит текст:

Брата на Нургюл вчера не е пропуснал да уважи РД на племенника си  bowuu
Benim paşam bugün doğdu annesinin bitanesi efe nin abisi iyiki doğdun hep mutlu ol sağlikli ol dayısının paşası .... @nejat_ozer @nurgulyesilcayy #iyikidoğdun #dayı #yeğen

не е пропуснал да се фотне с това много красиво създание, Афра Сарачоолу, екранната дъщеря на Нур

фенове на Нур, са подравили щастливата мама с колажи  bowuu

Happy Birthday Nejet

една доста позакъсняла снимка на Нур  Peace
от Instagram Берк Йылмаз ,под снимката е написал"Добре Дошли в Рим".Снимката е публикувана на 30 април

На 23 май отбелязваме Световния ден на кръводарителя.
Скрит текст:
Скрит текст:
Кръводаряването е доброволно предоставяне на определено количество от собствената кръв с цел спасяване на човешки живот.
Много страни, включително и България, са зависими от даренията на роднини и близки, а в някои страни все още дарителите получават дори заплащане.Всеки здрав човек на възраст от 18 до 65 години може да дари кръв. Мъжете могат да даряват 5 пъти в една година, а жените - 4 пъти, с интервал не по-малък от два месеца между двете кръводарявания.
Не съществува никакъв риск за кръводарителите, тъй като всички материали и консумативи са стерилни и се употребяват еднократно. Нито една болест не може да бъде предадена на хората, които даряват кръв. Цялата процедура отнема около 30 минути, но пък понякога това е достатъчно, за да се спаси един човешки живот.

# 35
На тортата даже има режисьорски стол  Joy Joy Joy

Пепелче Hug комшиите знаят как да поглезят своите любимци, царе са в това отношение а по отношение на тортите им,грешка нямат ,от брашно, захар и шоколад сътворяват чудеса  bowuu bowuu
направо да те хване срам да срежеш това чудо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 36
wavey wavey wavey

Dalıyorum buzdolabına
Скрит текст:
отивам в хладилника

# 37
Добър ден и Честит Празник Сладурки wavey wavey wavey wavey

Видео от снимките на филма "Втори шанс" на остров Джунда  Peace
Cumartesi Sürprizi - 21.05.2016 - Show TV
https://www.facebook.com/ImenietoSLoziteAsmaliKonak20022003/videos

# 38
Честит празник!

Цитат
...Видео от снимките на филма "Втори шанс" на остров Джунда ...

Свети, къде е това видео  newsm78

# 39
Честит празник!

Цитат
...Видео от снимките на филма "Втори шанс" на остров Джунда ...

Свети, къде е това видео newsm78

Пепелче  Hug

видиата са наредени , първото - кликваш върху него -ще се ориентираш по надписа  
Cumartesi Sürprizi - 21.05.2016 - Show TV  Peace

# 40
New
set "İkinci Şans"

# 41
 wavey wavey wavey

Свет  newsm51 newsm51 newsm51 за всичко!

Hug pepel_ot_rozi Hug

Честит празник! Heart Eyes

# 42
Привет Сладурки  wavey wavey wavey wavey

Имаме си нова снимка от сета с нашите сладури  bowuu bowuu

Neye gülüyoruz acaba😜🤓 ‪#‎mutlu‬ günler @ikincisansfilm @ozcandeniz

Излязла е  статия относно съдебното решение за делото на Нур и Еркан  Peace
http://www.ucankus.com/detay/191894/nurgul-yesilcay-a-buyuk-sok- … -a-hapis-cezasi-i
NURGÜL YEŞİLÇAY'A BÜYÜK ŞOK!.. ERKAN PETEKKAYA'YA HAKARET ETTİĞİ GEREKÇESİYLE NURGÜL YEŞİLÇAY'A HAPİS CEZASI İSTENDİ!..
Скрит текст:
Нургюл Йешилчай голям шок! .. Нургюл Йешилчай наказание лишаване от свобода, което е ИСКАМ ОСНОВАНИЯ Еркан PETEKKAYA обида или не! .
не се наемам да я преведа, опитах с ЧИЧИ ама явно и той се е спекъл и ми забърка голяма каша, дано не е истина ,че осъдената ще е Нургюл  Praynig Praynig Praynig
направо съм в шок, след всичко преживяно,накрая онзи да го оправдаят а потърпевшата да накажат  Shocked Shocked
струва ми се че няма лесно да се спаси Нур от това проклятие  Sad Sad

# 43
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey

Доживяхме да пуснат нещо от сета на Втори шанс  newsm53
може да е една снимчица, но все е нещо  bowuu bowuu

Sanırsın kış 😉 ☃❄️📽🔙 @ ikincisansfilm @ozcandeniz
Скрит текст:
човек би си помислил, че зимата ...

# 44
Добро утро Сладурки Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

Притигам с една вчерашна фотка на Нур от сета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
İyi haftasonları #ikincişans tam gaz devam ediyor.. @nurgulyesilcayy
Скрит текст:
Имат добър уикенд # ikincişans продължава с пълна газ ..

явно от работа нашто момиче хиич няма време и затова нейната менажерка я е пуснала  bowuu

и за да не ви е скучно докато си пиете кафето да ви оставя да ви попее Ози  bowuu

" Веднъж по устните "
http://www.vbox7.com/play:d3b3dec9aa&p=playlist&id=1907519&order=date

ето още нещо много интересно, което днес ми попадна  Peace
това се пише из турската преса, а сега и в наш клюкарски сайт  bowuu
 Нургюл щяла да влезе в 2 сезон на ,,Кюсем Султан"  ooooh! ooooh!
Енгин Акюрек, щял да го играе, синът и  ooooh! ooooh!
http://lokumki.com/lokum/32418-beren_saat_vs__nurgyul_yeshilchay … izvika_voyna.html

но до колкото я познавам, отговора ще си го получим, след края на снимките на ,,Втори шанс,,  bowuu bowuu bowuu
само такава роля липсва в нейната кариера,но нещо не съм възхитена от тази роля, по ми се ще да изиграе още една роля , на съвремемнна  майка, на влюбена кадъна , амааа кой ме пита мен  Joy Joy Joy

Слънчева и много щастлива неделя Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт