За тези, които четат любовни романи №23

• 77 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
missence  тази серия е супер, да, препоръчвам ти я.

# 466
  • Euskal Herria
Да, тя е. Ама, ще трябва май да я дочета на англ. ез.
И трите части са преведени.

# 467
  • Разпиляна във въображението
На СЕФ харесвам Да целунеш ангел и първите от Чикаго старс.

# 468
  • София
Да, тя е. Ама, ще трябва май да я дочета на англ. ез.
И трите части са преведени.

Ох, отивам да ровя! bouquet

Скрит текст:
Къде ги намирате тези части, аз все не съм видяла. Blush

За преведени книги следя основно:

data.bg
escape (вече го няма)
и
bgworld

Ако имате други източници, може да ги споделите при желание. Hug

Скрит текст:
На англ. език по-лесно ги намирам. Blush

# 469
  • В къщурката на хълма на феите
missence от бг-свят ги дръпнах аз Peace

# 470
  • София
missence от бг-свят ги дръпнах аз Peace

bouquet

# 471
   И аз да се похваля  най-накрая прочетох Този мъж -голямо разочарование половината ,я прескочих честно казано първите две ми харесаха повече те освен да са  голи друго нямаше в тая книга само епилога долу-горе ми хареса  в цялото това нещо. На С.Е.Ф.и на мен ми е любима Да целунеш ангел,иначе Егмонт пускат на 25.06.Графинята блудница.

# 472
Продължавам с Да целунеш ангел и след това съм записала няколко заглавия оттук  Simple Smile

# 473
Търсих търсих в хартиен вариант на Моят пръв и единствен и не мога да го намеря. Наистина ли е толкова лоша Този мъж... newsm78

# 474
  • Варна
Търсих търсих в хартиен вариант на Моят пръв и единствен и не мога да го намеря. Наистина ли е толкова лоша Този мъж... newsm78

Аз я намерих в читанка, разбира се - електронна Peace

... а за Този мъж - малко след средата на първата книга съм и се забавлявам много!!! Вкусове различни!

# 475

Аз я намерих в читанка, разбира се - електронна Peace

... а за Този мъж - малко след средата на първата книга съм и се забавлявам много!!! Вкусове различни!
Ооооо и аз съм се забавлявала с книгата. Един от любимите ми моменти беше, когато го измъчваше да си каже годините като му сложи белезниците  Joy и ми харесва много книгата. Най—добре да я почвам вече третата част. bouquet

# 476
  • world wide
Здравейте момичета  Hug да попитам и тук - някой чел ли е поредицата на Аманда Хокинг "Трил"?Дали си струва? Ако не предложете нещо като "Самодива" на К.Зуркова

# 477
  • В къщурката на хълма на феите
Един от любимите ми моменти беше, когато го измъчваше да си каже годините като му сложи белезниците
Понеже явно имаш повече търпение от мен, я кажи колко е годишен тоя всъщност /освен че е 9 години по-млад от майка й на въпросната женка/ .. доста ме чопли този въпрос Mr. Green Mr. Green

аз снощи преполових Неустоимия и много се смях на определени места, чак майка ми идва от другата стая да ми шътка, че ще събудя децата /едното от които спи при мен/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
mecani сигурна ли си че искаш да ти кажа... понеже има вероятност да разваля изненадата ти  Joy само ще кажа, че като разбрах реакцията ми бе  Shocked  Joy а за Неустоимия какво да кажа... определено влиза в моите топ 10

# 479
  • София
Кой е този Неустоим? Blush

Общи условия

Активация на акаунт