За тези, които четат любовни романи №23

• 77 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Господин неустоим На СЕФ  Heart Eyes

# 481
Търсих търсих в хартиен вариант на Моят пръв и единствен и не мога да го намеря. Наистина ли е толкова лоша Този мъж... newsm78

Извинявам се за намесата, но ако имате предвид "Моят пръв и единствен" на Кристен Хигинс, няма как да я намерите в хартиен вариант, защото е фен-превод.  Simple Smile

# 482
  • София
Господин неустоим На СЕФ  Heart Eyes

Мерси! Peace

# 483
Не знаех че е фен превод  Blush слагам я в списъка.
missence за нищо  Hug

А някои знае ли коя ще е другата книга на СЕФ която ще излезе. Нещо коментирахте преди време.

# 484
  • В къщурката на хълма на феите
mecani сигурна ли си че искаш да ти кажа...
100% .. просто силно желая да разбера Mr. Green

# 485
  • Плевен / София
извинявам се , че се намесвам, но аз останах с впечатление от последното броене, че е на 37 год.... Joy Joy Joy Joy,

# 486
извинявам се , че се намесвам, но аз останах с впечатление от последното броене, че е на 37 год.... Joy Joy Joy Joy,
аз им загубих бройката на годините и затова реших да питам някой с повече търпение и познания по математика от мен hahaha hahaha hahaha hahaha

# 487
  • Euskal Herria
Айде, да не тънете в догадки:
Скрит текст:
Ава е на 26, Джеси е на 38 - точно в деня, когато имаше рожден ден, покани родителите й и й направи предложение за брак. Това - в края на втора книга. Джеси е с 9 години по-млад от майката на Ава.

Слагам в скрит текст, че да не се подразни някой  Joy.

# 488
  • Плевен / София
Айде, да не тънете в догадки:
Скрит текст:
Ава е на 26, Джеси е на 38 - точно в деня, когато имаше рожден ден, покани родителите й и й направи предложение за брак. Това - в края на втора книга. Джеси е с 9 години по-млад от майката на Ава.

Слагам в скрит текст, че да не се подразни някой  Joy.
е....значи съм ги улучила..... Joy Joy Joy Joyзащото той си призна за годините преди да и направи предложение за брак.... Whistling

# 489
  • Euskal Herria
Знам, че не е това темата, ама все пак да попитам. Някой да има информация (по-прясна  Grinning) кога можем да очакваме електронния формат на петата книга от Кросфайър? Когато запитах СофтПрес, отговорът им бе "След Панаира на книгата". Да де, само че точно колко след...  newsm78.  Май докато дочакам epub по книжарниците, току-виж някоя добра душа направила скан и го пуснала  Mr. Green.

# 490
  • Плевен / София
Знам, че не е това темата, ама все пак да попитам. Някой да има информация (по-прясна  Grinning) кога можем да очакваме електронния формат на петата книга от Кросфайър? Когато запитах СофтПрес, отговорът им бе "След Панаира на книгата". Да де, само че точно колко след...  newsm78Май докато дочакам epub по книжарниците, току-виж някоя добра душа направила скан и го пуснала Mr. Green.
и после се чудят защо няман оборот... Whistling

# 491
  • Варна
Ми щото точно на втория ден, а може и още същия ден, когато пуснат електронното издание, книгата ще се появи за свободно теглене, факт.

# 492
Е не исках да ти казвам за годините му защото финала нямаше да ти е интересен.

И аз чакам в ел.вариант книгата им. Ама кога ще я пуснат не знам.

# 493
  • Разпиляна във въображението

Само заради това ли е интересен  Laughing

# 494
като се има предвид, че може да не докарам до края на книгата, беше жизнено важно да ми задоволиш любопитството Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт