За тези, които четат любовни романи №23

• 77 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ееее добре съжелявам че не ти казах  bouquet просто това за мен е много голяма разлика, и останах изненадана. Прочети я до край ще ти хареса. Аз сега чета друга и като я свърша ще почна и продължението (или финала). Много я отлагах,нооо от утре я подхващам  Laughing

# 496
  • В къщурката на хълма на феите
Господин Неустоим много ми хареса, забавлявах се искрено с книгата .. не ми хареса, че гледната точка на Тед я видяхме чак в края на книгата, вместо на куп други далеч по-сюблимни моменти от книгата, но като цяло е хубаво, че авторката ни увери, че той наистина изпитва човешки чувства и не е полубог Mr. Green 6,5/10 Peace

# 497
  • Karlovo
viki_kati благодаря  Hug .

# 498
Прочетох "Взривоопасна истина" за втория от братята дьо Грас и ми хареса повече от първата! И все пак не е типа романтичен трилър, който харесвам!  Crossing Arms Много герои, много иституции- ФБР, тюлени, талибани...започнах третата книга "Смъртоносна пустош", но засега не ми е много интересна!  Whistling

# 499
  • в сърцето на един мъж...
Търсих търсих в хартиен вариант на Моят пръв и единствен и не мога да го намеря. Наистина ли е толкова лоша Този мъж... newsm78

Фен превод е, няма я хартиена. Не е издавана.

# 500
Търсих търсих в хартиен вариант на Моят пръв и единствен и не мога да го намеря. Наистина ли е толкова лоша Този мъж... newsm78

Фен превод е, няма я хартиена. Не е издавана.

https://www.facebook.com/Illusions-and-Dreams%D0%98%D0%BB%D1%8E% … 20682830/?fref=ts
От тази страници си изтеглих "Моят пръв и единствен" и пак от тук си свалих "Диво предизвикателство" на Джоана Линдзи! (Джесика Блеър е пламенна млада красавица, въвлечена в страстен конфликт с Чейс Самърс — арогантен западняк, заклел се никога да не се влюбва. Един ден тя случайно дочува че той отказва да се ожени за нея и се заклева да направи всичко по силите си, за да го накара да страда.
Но с Чейс Самърс шега не бива. Нищо, че красивата Джеси може да се справи с всеки мъж в околността и да управлява ранчото, след като измамници убиват баща й. Чейс Самърс я докарва до яростно безсилие. В своята невинност тя не разбира, колко силно я желае той. Красотата й го обсебва, арогантността й го вбесява, тя го предизвиква и измъчва… докато страстта му не избухва с пълна сила.
Никоя жена не е успяла да подчини Чейс Самърс. Но когато съдбата го изпраща на другия край на света, той осъзнава, колко празен е бил животът му без нея. А момичето, което се превръща в жена в обятията му, най-накрая разбира, че съдбата й е предопределена от сърцето й.)

# 501
Да питам за "Господинов неустоим" , той в поредица ли е, или си е самостоятелна книга,  newsm78 , много ги обърках тука напоследък книгите на СЕФ  #Crazy

# 502
Да питам за "Господинов неустоим" , той в поредица ли е, или си е самостоятелна книга,  newsm78 , много ги обърках тука напоследък книгите на СЕФ  #Crazy

И аз се пообърках вече, от СЕФ всичко май е от поредици! Joy
И Неустоимия е част от такава, героя му се появява в "По кротко лейди" (ако не се лъжа), а "Мис Каприс" е за родителите му (те са главните герои)... Crazy

# 503
 Crazy Crazy Crazy Crazy

Много ли са свързани  newsm78, или направо мога да почна Неустоимия, или да се върна да ги прочета  smile3529

Да питам за "Господинов неустоим" , той в поредица ли е, или си е самостоятелна книга,  newsm78 , много ги обърках тука напоследък книгите на СЕФ  #Crazy

И Неустоимия е част от такава, героя му се появява в "По кротко лейди" (ако не се лъжа), а "Мис Каприс" е за родителите му (те са главните герои)... Crazy

# 504
Crazy Crazy Crazy Crazy

Много ли са свързани  newsm78, или направо мога да почна Неустоимия, или да се върна да ги прочета  smile3529

Да питам за "Господинов неустоим" , той в поредица ли е, или си е самостоятелна книга,  newsm78 , много ги обърках тука напоследък книгите на СЕФ  #Crazy

Започвай я, няма кой знае какво значение според мен! Wink "По кротко лейди" също се развива години след действието в "Мис Каприс", но те я издадоха преди нея кой знае защо! ooooh!

# 505
  • В къщурката на хълма на феите
Щот са смотани, как защо!!!

# 506
Изтеглих си книгата. Благодаря Ви момичета за инфото и линка  bouquet Hug

# 507
  • Варна
Рок чик 4 е доста добре. Ванс е ммм хот, хот та пари. Като си представя тая права дълга коса на воля, плочки, челюст.. Направо ми се прииска да съм дъщеря на Великата мечка хахах
Засега само първата героиня беше ок, втората все се имаше за грозна спрямо нейният, третата се вайкаше, че била кофти употребена и била мръсна спрямо чистичкият Ханк. Тая мома пък ходи да трови живота на наркодилъри и не ще Ванс, щото някой можело да го бастиса.

# 508
  • София
Рок чик 4 е доста добре. Ванс е ммм хот, хот та пари. Като си представя тая права дълга коса на воля, плочки, челюст.. Направо ми се прииска да съм дъщеря на Великата мечка хахах
Засега само първата героиня беше ок, втората все се имаше за грозна спрямо нейният, третата се вайкаше, че била кофти употребена и била мръсна спрямо чистичкият Ханк. Тая мома пък ходи да трови живота на наркодилъри и не ще Ванс, щото някой можело да го бастиса.

Имам въпрос за поредицата. Хуморът много ли е? Защото ми се чете такъв тип поредица, харесвам авторката, но не искам да е хумористично.

# 509
  • Варна
Първата беше най-забавна, но просто главната е луда. Не  са комедия книгите, има много забавни моменти. Предполагам, че 8та ще е смях, защото Али е като сестра на Инди (първата) и всички глупости вършат заедно. Постепенно групата откачалки около тях се разраства. Мъжете са горе долу един типаж, но поне знаят какво искат. Жените са шматки

Общи условия

Активация на акаунт