За тези, които четат любовни романи №23

• 77 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Този Лий... Много командва бе  Crossing Arms

# 526
  • Варна
Всички на КА командват, но в тая поредица са особено командорещи. Все някоя има закопчана с белезници за някое легло.

# 527
  • София
Всички на КА командват, но в тая поредица са особено командорещи. Все някоя има закопчана с белезници за някое легло.

Вярно, ама този нещо ми идва множко. Дано тя да не му се дава.

# 528
Момичета знаете ли колко са книгите на Ема Марс Хотели... излизат ми само три.
Аз нещо не я харесах тази поредица newsm78 помъчих първата книга ,мъчих ,мъчих и след средата геройски се отказах Mr. Green Май са само три.Аз ги изтрих от четеца ,ама три бяха.
Дай малко инфо ако може, че се чудя дали да я добавям в списъка.
Иначе днес почвам До този мъж  Heart Eyes

Книгите са три, като третата ще излезе на 24.06. 2016 г. Първата и втората част са качени в нета.

# 529
мда хах и има защо Laughing ще видиш колко го слуша Инди  Laughing

# 530
  • София
 Laughing  Току–що я отвлякоха...

ПП Търся трейлър на книгата и попаднах на любителско видео за Гидиън Крос от Кросфайър. Нещо подобно си го представям и аз – https://www.youtube.com/watch?v=IjcInsXXSXA&index=50&lis … HthnEhpsHtbwyzr0w
(малко е дълго)

# 531
  • София
И пак модел, но да, вярно, че определено е с по-силно присъствие от Джейми Дорнън с неговото сладко момчешко изражение, което трудно се вписва в представата ми за бизнесмена магнат Крисчън.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 20:40 от Medy

# 532
  • София
Модел? Значи затова ми е познат. И да, определено е по-добре от другия.

# 533
  • Разпиляна във въображението
Ех, красавец е той Heart Eyes

# 534
  • Варна
Люк в 5тата Рок чик е най-зле май. Той като запознат със способността и размера на глупостите, които вършат рок чикс, направо действа. И пак не успяа навреме хах
Дейвид Ганди е много хот мммм

# 535
По-добре от "Крисчън", но не ме кефи. С тая бръчка и в профил носът му стърчи прекалено за моя вкус Rolling Eyes

# 536
Аз не съм му хич фенка на този Дейвид Ганди, а навсякъде като има анкети или запитвания кого си представяте като Джеси, Гидиъм, Крисчън и той е фаворитът! Crossing Arms За мен би бил идеален като някой злодей, има студено излъчване! Не оспорвам тялото и очите...но не е мой тип! Mr. Green

Искам да помоля някоя добра душа за "Господин Неустоим" и "Красив лъжец" ако ги има, но не в pdf формат! Опитах се да ги конвертирам, но явно са сканирани и не се получава!

# 537
  • София
Много, много харесах The Deal! Въпреки че ми тръгна тегаво с всичките му там колежански термини, които ме забавиха и подразниха, после книгата ме увлече и мога да кажа, че я изчетох с кеф. Някак през цялото време докато четях, правех паралел със След на Анна Тод, и като тегля чертата, бих казала, че двете ми допаднаха еднакво. Като основна разлика отчитам, че докато в Сделката недоразуменията между главната и главният бързо се изглаждаха и се върви плавно към хепиенд, то в След, драмите бяха безконечни и обратите бяха по-драматични.

Добре, че има съфорумки като Milenaka, Красе и Chris_Ch да ми отворят очите за нови книги. Едно е да гледаш разни рейтинги и класации, друго си е наш човек да те просвети и насочи  Simple Smile.

нещо бяло1, а как ти се видя Завещанието на К. Ашли?

# 538
  • София
Искам да помоля някоя добра душа за "Господин Неустоим" и "Красив лъжец" ако ги има, но не в pdf формат! Опитах се да ги конвертирам, но явно са сканирани и не се получава!

Имам ги в mobi формат. Ако дадеш мейл адрес, мога да ти ги изпратя.

# 539
  • София
Medy, следващите също са много добри. Засега тази поредица се очертава една от много малкото, в които няма слаба книга.

Общи условия

Активация на акаунт