За тези, които четат любовни романи №23

• 77 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
За мен Джейми Дорнън е идеален. Красив и секси, без да изглежда брутално секси Laughing Ако един по-мускулест и мъжествен беше изиграл ролята щеше да ми е смешно. Мъж канара тича по тази загубена патка.  Whistling

Няма магнетичния поглед и тайнствеността на Крисчън. По-скоро е сладък.

Да, съгласна съм, но аз така и не стигнах до загадъчния Крисчън в книгата, а само до този, който драпаше с все сили да докопа Ана. Само споменавам, че за мен филмът беше по-скоро романтичен, отколкото магнетичен и тайнствен и тъмен, та един по-мъжкарски изглеждащ главен герой би ми стоял не на място.

# 556
Леко се разочаровах от "Красив лъжец" на  Тара Хайланд! Имах по-големи очаквания след като имаше само положителни мнения за книгата! Crossing Arms Наистина се чете бързо и е интересна, но чак да ми хареса...Не ми се понрави с колко момичета спа Алекс, за да подразни Нина и да избива комплексите си като се прави на лошо момче!И то докато тя е в апартамента му! Прощаваше му всичко,а края не можа да ме убеди колко са влюбени и как той изведнъж спря купоните и жените и то при положение че е на 22, тя на 18! Outta Joint Такива усещания остави в мен книгата, не че трябва винаги всичко да е цветя и рози, но беше прекалено как след всяка кавга или отхвърляне Алекс си намираше по една или две мацки за да се доказва! newsm78

# 557
  • София
Леко се разочаровах от "Красив лъжец" на  Тара Хайланд! Имах по-големи очаквания след като имаше само положителни мнения за книгата! Crossing Arms Наистина се чете бързо и е интересна, но чак да ми хареса...Не ми се понрави с колко момичета спа Алекс, за да подразни Нина и да избива комплексите си като се прави на лошо момче!И то докато тя е в апартамента му! Прощаваше му всичко,а края не можа да ме убеди колко са влюбени и как той изведнъж спря купоните и жените и то при положение че е на 22, тя на 18! Outta Joint Такива усещания остави в мен книгата, не че трябва винаги всичко да е цветя и рози, но беше прекалено как след всяка кавга или отхвърляне Алекс си намираше по една или две мацки за да се доказва! newsm78

Оффф, и аз не ги харесвам такива истории, в които главните спят кой с когото свари и на финала се сещат, че са влюбени. Blush

# 558

Оффф, и аз не ги харесвам такива истории, в които главните спят кой с когото свари и на финала се сещат, че са влюбени. Blush

Имаше си причини човека, той беше на мнение че щом тя има толкова лошо мнение за него, той не трябва да я ''разочарова"и наистина правеше тъпотии! Mr. Green Цял живот е бил унижаван от баща си, смятан за черната овца каквото и да прави и в един момент наистина е станал черната овца! Нина започна да го съди прибързано и той й правеше напук! Алекс ми беше симпатичен, но просто много недоразумения, много кавги...накрая вече нямах да търпение да свърши, да спра да се нервирам! Joy

# 559
  • Разпиляна във въображението
Много млади бе за такива мъдрости Laughing

# 560
  • В къщурката на хълма на феите
уууу да тия са от предварително поумнелите .. също като тия двамата дето тя беше отвлечена и с амнезия, па той я търсил цял живот иии уффф не си спомням книгата как се казваше, ама определено не ми допадна възрастта на човеците, която предразполага да имат акъл, колкото аспиринчета, а не колкото Айнщайн ..

# 561
...........................

нещо бяло1, а как ти се видя Завещанието на К. Ашли?

Хареса ми, защото е по-различна от поредиците като хотели, нюанси... след като Лайза Клейпас ми е напоследък скучновата и еднообразна, Сюзън Филипс последните и книги също не ме впечатляват нещо.
Бих казала хубава история, добре написана на мен си ми хареса, а това е анотацията на книгата:
Никога не е късно да намериш щастието, без значение какво ти е поднесъл животът...

Джоузефин Малоун е изискана дама с изключително успешна кариера. Като личен асистент на известен фотограф, тя пътува из целия свят и непрекъснато има срещи с високоуважавани личности от модния, музикалния и филмовия елит. Но въпреки че животът й изглежда бляскав, това е само фасада, зад която тя е принудена да се крие. Несъзнателно, но много успешно Джоузефин държи всички останали хора на разстояние. Защото тя не търси любов. Любовта я е разочаровала. Изоставила я е. Единственият човек, който винаги я е обичал и подкрепял безрезервно, е нейната баба Лидия. Затова, когато неочаквано баба й умира, Джоузи е съкрушена и се завръща в родния си град Магдалийн.
На погребението присъства странно семейство, което Джоузи не е виждала никога преди – грубоват, но привлекателен мъж, на име Джейк, и трите му деца. Но истинският шок за нея идва, когато при четенето на завещанието се оказва, че Лидия е „оставила“ внучката си на грижите на Джейк. Подозрителната Джоузи не иска да има нищо общо с непознатия мъж, който отгоре на всичко е собственик на стриптийз клуб, но изглежда, Джейк знае за нея много повече, отколкото тя някога доброволно би му разкрила...

Сега като я чета (анотацията) ми звучи като всички други любовни романи, все пак това си е лично мое впечатление, че ми е хасала и никого не ангажирам с моя прочит на книгата от моята си камбанария  Wink

# 562
На хартия ли четете "Завещанието", защото не я намирам по сайтовете?  newsm78
Току що си свалих "Защото си моя" на Бет Кери! Непозната авторка, нищо не съм чувала и за книгата, някой чел ли я е да каже за какво иде реч? Peace

# 563
На хартия ли четете "Завещанието", защото не я намирам
 по сайтовете?  newsm78
Току що си свалих "Защото си моя" на Бет Кери! Непозната авторка, нищо не съм чувала и за книгата, някой чел ли я е да каже за какво иде реч? Peace
И аз да си кажа Завещанието хич не ми хареса. Не е моята тип книга. Не знам просто ми беше малко ”трудна” не ме грабна. За Красив лъжец да кажа можеше малко повече. Много сбито ми се видя  newsm78 иначе бива 5,30 от 10.
Защото си моя е как да кажа— Нюанситично  Joy и тя е от горе от горе. Останах с впечатлението, че ГГ е голям командор  Joy иначе мога малко инфо ако решиш да ти дам  bouquet

# 564
Преди малко завърших още една тийн книга, втората на Симон Елкелес "Правилата на привличането"! Е много е наивна! ooooh! Двамата с Киара са на по 17 г., той живее при нейните родители...тя заеква и се облича доста зле, а той го играе бунтар! Първата книга за Алекс и Бритни ми беше далеч по-интересна! Остава само да излезе книгата и за третия брат, но той го раздава добро момче и не е член на банда, каква ли драма ще има около него!  Whistling

# 565
  • в сърцето на един мъж...
Помислих, че съм сбъркала под форума, какви са тия филми и мъже дето ги размятате тука Joy
Аз чета в момента "Клуб "Чаен порцелан" на Ванеса Грийн. Доста приятна книжка.

# 566
  • В къщурката на хълма на феите
Гея топлата вълна ни удари и тва е резултата Mr. Green

# 567
"Защото си моя" е мого бледо копие на Нюансите. Ако си ги чела,тази ще ти е скучна.Абе,като да си прекараш няколко часа-бива.Аз давам 3/10

# 568
Гея топлата вълна ни удари и тва е резултата Mr. Green
Peace

# 569
"Защото си моя" е мого бледо копие на Нюансите. Ако си ги чела,тази ще ти е скучна.Абе,като да си прекараш няколко часа-бива.Аз давам 3/10

Значи ще я започна!  Peace Но преди малко подхванах петата на Лайза от Сезоните на любовта "Искам само теб" (която всъщност е първа по хронология) и съм много доволна, че този път нямаше много чакане както с третата и четвъртата книга!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт